Peşin Fiyatına 7 Taksit

Çapalama Makinesi

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Çapalama Makinesi İle Verimli Topraklar 

Çapalama makinesi ile sıkışmış toprağın alt üst edilerek havalandırılması, yabani ve zararlı otların temizlenmesi ve toprağın geçirgenliğinin artırılması ile suyun köklere ulaşmasını sağlamak oldukça kolaydır. Elektrikli çapalama makinesi, benzinli çapalama makinesi gibi yakıtlarla çalışan modeller olduğu gibi elektrikli çapalama makinesi ve manuel modeller mevcuttur. Bahçe çapalama makinesi bahçenin büyüklüğüne göre tercih edilmelidir. Küçük çapalama makinesi küçük araziler için tercih edilebilir. Küçük hobi bahçeleri için manuel makineler yeterli olabilirken büyük topraklar için motorlu çapalama makinesi modellerine ihtiyaç vardır. Çapalama makinesi aparatları oturak, tekerlekler, bıçaklar, pulluk, römork gibi çeşitli işlevleri bulunan ekipmanlardır. Çapalama makinesi römorklu modeller ile toprağın işlenmesi esnasında ihtiyaç duyulan eşyalar ile birlikte insan taşımak da mümkündür. Çapalama makinesi fiyatları cihaz fonksiyonlarına ve çeşitli markalara göre değişiklik gösterir. Yerli üretim olan Kaan çapalama makinesi ülkemizde sıkça tercih edilen cihazlardandır. Uygun fiyatlı çapalama makinesi seçenekleri için çeşitli markalar ve özelliklerinin karşılaştırılması gerekir. 

Metropollerde yaşanan birtakım sıkıntılar nedeniyle günümüzde kentten kırsala dönüş hızlandığı için bilinçli tarım yöntemlerine de ilgi her geçen gün artmaya başlamıştır. Çapalama makineleri ergonomik ve işlevsel özelliklere sahip olmaları nedeniyle bilinçli bir tarım gerçekleştirmeye yardımcı olur. Meyve, sebze gibi bitki yetiştiriciliği yaparken yüksek verim elde edebilmek için bu makinelere ihtiyaç duyulur. Çapalama makinesi tüm tarım arazilerinde rahatlıkla ve pratik bir şekilde kullanılabilir. Hafif ve güçlü yapıları ve dayanıklı olmaları sayesinde eğimli, dar, dik arazilerde yüksek manevra kabiliyeti sunar. Çapalama makinesi modelleri manuel ve motorlu olarak çeşitlenir. Toprağın çeşidine, büyüklüğüne ve arazinin eğimine göre bu modeller arasından ihtiyaca uygun bir tercih yapılabilir. 

Küçük ve manevra kabiliyetleri yüksek çapalama makinesi sayesinde zor koşullarda verimli çalışmak mümkündür. Motorlu olan ve dizel, benzin gibi yakıt türleri ile çalışan modeller ile büyük tarım arazileri kolaylıkla işlenmeye hazır hale getirilebilir. Yumuşak toprağa sahip küçük hobi bahçeleri için manuel modellerin tercih edilmesi yeterli olacaktır. Bitkilerin topraktan iyi beslenerek sağlıklı bir şekilde yetişebilmesi için çapalama makinesi ihtiyacı oldukça büyüktür. Çapa makinesi ile toprağı havalandırıp geçirgenliğini sağlayarak ve zararlı otlardan temizleyerek ektiğiniz ürünlerin hasadını yapmak keyifli hale gelecektir. Çapalama makinesi toprağı ekime hazır hale getirmek için harcayacağınız zamanı ve iş gücünü azaltır. Verimli topraklar ile verimli bir hasat yapmanıza olanak verir. Çapalama makinesi fiyatları markadan markaya ve çeşitli özelliklerine göre farklı aralıklarda bulunur. Fiyatları etkileyen faktörler göz önünde bulundurularak performans odaklı bir seçim ideal olacaktır. 

Etkili Bir Çapa İçin Çapalama Makinesi 

Patlıcan, biber, salatalık gibi her türlü sebze ve karpuz, kavun, kivi gibi her türlü meyvenin yetiştirilebilmesi için toprağın öncesinde ekime hazır hale getirilmesi gerekir. Çapalama ile toprağın ekime hazır hale getirilmesi bitkilerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için önem arz eder. Bu işlem ile bitkilere zarar verebilecek yabani otlar temizlenir. Yabani otların temizlenmesiyle gereksiz su israfının da önüne geçilir. Çapalama ile toprak havalandırılarak sıkışması engellenir. Çapalama makinesi ile ekim öncesi toprak verimli hale getirilir. 

Çapalama işlemlerinin etkili bir şekilde yapılabilmesi amacıyla çapalama makinesi yaygın bir şekilde kullanılır. Yüksek teknolojili motorlara sahip, çeşitli fonksiyonlarda üretilen çapalama makinesi sayesinde çapalama işlemi oldukça kolay bir hale gelir.  

Pulluklu modeller ile ekim öncesi toprak rahatça sürülebilir. Pulluk donanımına sahip modeller ile farklı işlemler de gerçekleştirilebilir. Çapalama makinesi motoru yakıt türüne ve işlevlerine bağlı olarak tasarlanır. Benzinli ve dizel yakıt türleriyle çalışan modellerin yanı sıra elektrikle çalışan modeller de mevcuttur. Elektrikli, akülü modeller dizel veya benzin gibi bir yakıt türüne ihtiyaç olmadan kullanım sağlar. Çapalama makinesi toprağı havalandırmasının yanı sıra toprak üzerinde sulama olukları açarak bitki köklerinin daha derine inmesine olanak verir. Böylelikle sağlıklı sebze, meyve ve ağaçlar yetiştirilebilir. İşlenecek toprağın yapısal özellikleri ve boyutları göz önünde alınarak ideal modele ulaşmak mümkündür. 

Çapalama Makinesi Çeşitleri 

Bitki yetiştiriciliğinde çapalama aşaması oldukça önemli bir yere sahiptir. Dikim işlemi öncesi toprağın hazır hale getirilmesi ve toprağın yabani otlardan temizlenmesi gerekir. Çapalama makineleri motorlu ve manuel olmak üzere ikiye ayrılır. Motorlu olanlar elektrikli, dizel ve benzinli modeller olarak çeşitlenirken manuel modeller beden gücüyle çalıştırılabilen çeşitlerdendir. Beden gücünün yeterli gelebileceği küçük bahçeler için manuel modeller yeterli gelecektir. Kısa sürelerde büyük arazilerin çapalanması için ise motorlu modellere ihtiyaç vardır.  

Motorlu modeller taşıma selesi sayesinde oturarak rahatça kullanılabilir. Oturaklı modeller sayesinde fazla güç harcamadan makine yönlendirilebilir istenilen alanda kullanılabilir. İşlenecek toprağın büyüklüğü ve arazinin eğimine uygun olarak motor özellikleri belirlenebilir. Farklı tekerlek yapıları ve bıçak yapıları gibi farklı detayları olan çeşitler arasından beklentileri karşılayabilecek bir model seçilmelidir. Küçük manuel tasarımlar yeterli olmadığında elektrikli, dizel veya benzinli farklı tipte ve motor gücünde olan modeller tercih edilebilir. 

Römorklu makineler ile kullanım fonksiyonlarını artırılabilir, çapalama esnasında yük ve insan taşıyabilme özelliklerine de sahip olabilirsiniz. Bu modeller sayesinde çalışırken yanınızda bulunmasını istediğiniz, ihtiyacınız olan eşyaları da taşıyabilirsiniz. Römork olmayan bir model aldığınızda daha sonrasında da römork entegre edebilirsiniz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda römorklu, pulluklu, oturaklı gibi özelliklere sahip tasarımları inceleyebilirsiniz. Dizel veya benzin yakıt türü ile çalışmaları açısından da seçim yapmanız gerekir. Etkili çapalama için tüm özellikleri göz önünde bulundurmalısınız.  

Daha Verimli Araziler İçin Çapa Makinesi Modelleri 

Çapalama makinesi toprağın verimini artıran daha verimli araziler haline getiren makinelerdir. Özellikle büyük tarım arazisi alanlarında iş gücüyle çapa yapmak oldukça zordur. Çapa makineleri sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde çapa işlemi gerçekleştirilebilir. Bitkilerin daha iyi gelişmesi için toprağın havalandırılması çok önemlidir. Çapalama makinesi sayesinde yabani otlardan kurtulmak da oldukça basittir. Çapalama makinesi özelliklerine göre çeşitli modellerde üretilirler. Çapa makineleri elektrikli, dizel ve benzinli olmak üzere üç temel modele ayrılır. 

Elektrikli olan modeller elektrik güç kaynağı ile çalışır. Diğer çapalama makineleri gibi elektrikli olan modellerin de asıl amacı toprağın havalandırılması ve verimli hale getirilmesidir. İş gücüyle işlenmesi zor olan büyük tarım arazileri için bu modeller tercih edilebilir. Ayrıca yakıt bitmesi gibi bir sorun söz konusu olmaması bu modellerin avantajlarındandır. Bununla birlikte elektrikli modellerin çok yüksek güce sahip olmaması dezavantajlarından sayılabilir. 

Dizel modeller uzun süreli ve büyük arazilerde çapa yapanlar için oldukça işlevsel modellerdir. Dizel modeller güçlü motor gücü sayesinde eğimli, dik arazilerde de kullanmak için uygundur. 

Benzinli modeller dizel modeller gibi bir çalışma prensibine sahiptir. Motor güçleri sayesinde eğimli ve dik arazilerde kullanılmaya elverişlidir. Bunların yanı sıra manuel yani beden gücüne bağlı olarak çalışan modeller de bulunur. Ancak bu modeller iş gücüyle çalıştırıldığı için daha çok küçük bahçeler için uygun olacaktır. 

Yüksek Verim ve Performans Sunan Çapalama Makinesi Tasarımları 

Toprağın işlenmesi için hazır hale gelmesini sağlayan çapalama işlemleri zaman alan bir faaliyettir. Yetiştirilmek istenen bitkilerin verimli bir şekilde gelişmesi için toprağın çapalanması gerekir. Toprağın alt üst şeklinde yer değiştirilmesi ile havalandırılmasını sağlayan, zararlı otların kesilmesine imkân veren, su geçirgenliği oluşmasını sağlayan çapalama işleri makineler sayesinde oldukça kolay ve kısa sürede yapılabilir hale gelmiştir. Kolay kullanıma sahip yeni nesil makineler hem zaman hem güç tasarrufu sağlar. 

Farklı kullanım amaçlarına göre tasarlanan çapalama makinesi parçaları sayesinde yüksek verim ve performans elde edilebilir. Bıçak yapıları son teknolojiye uygun olarak üretilen, manevra kabiliyeti yüksek tekerlek özelliklerine sahip olan ve güçlü motorları bulunan makineler sayesinde çapa işlemi daha da pratik hale gelir. Modellerin şanzıman özellikleri sayesinde hareketin istenilen tork değerinde olmasıyla toprağınızı seri ve kolay bir şekilde işleyebilirsiniz. Marşlı, ipli, şanzımanlı modeller arasından ihtiyacınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. Çapalama makinesi tekerleklerinin kolay ve kontrollü bir biçimde yönetilebilir olması zaman tasarrufu açısından oldukça önemli olduğundan seçim yaparken dikkat etmeniz gereken bir kriterdir. Farklı tip tekerleklere sahip modeller arasından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Popüler markaların kaliteli makine tasarımları ile yüksek performans elde edebilirsiniz. Satış sonrası hizmet desteği sağlayan markalar sayesinde yedek parça gereksinimlerinizi kolayca karşılayabilirsiniz. Tercihte bulunurken fiyatları ve kullanıcı yorumlarını da baz alabilirsiniz. 

Çapalama Makinesi İle Seri Çapalama 

Meyve, sebze yetiştiriciliği, ağaç, fidan dikme gibi toprağın işlenmesi ile ilgili uygulamalar için öncelikle toprağın havalandırılması yani çapalanması gerekir. Yabani otların temizlenmesi de çapalama işleminin içerisine girer. Toprak büyüklüğüne, arazi eğimine göre çapalama makinelerinden yararlanılabilir. Geçmişte insan gücüyle geleneksel yöntemlerle yapılan bu işlem günümüzde gelişen teknoloji sayesinde makinelerle kolayca yapılabilir hale gelmiştir. Makinelerin yüksek performansları sayesinde seri bir şekilde ideal çapalama yapmak mümkündür.  

Toprak yüzeyinin havalandırılması, zararlı otlardan temizlenmesi ve nemin korunması gibi işlemler çapalama makinesi sayesinde pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Römork ve pulluk gibi çeşitli ekipmanların da dahil edilmesiyle farklı ihtiyaçlar karşılanabilir. Elektrikli, benzinli veya dizel modeller arasından ihtiyacınıza ve arazinizin durumuna göre seçim yapabilirsiniz. Toprak yapısı ve arazi boyutlarını göz önünde bulundurarak uygun motor gücüne sahip makinelerle hızlı bir şekilde seri çapalama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli aralıklarda yapacağınız yağ değişimi sayesinde motor ömrünü uzatabilirsiniz. Gerekli aralıklarda yapacağınız hava filtresi değişimi sayesinde motorun verimli bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu gibi bakımlar ile makinelerde uzun ömürlü bir kullanım elde edebilirsiniz. Pulluklar, tekerlek setleri, debriyaj telleri gibi çeşitli parçaların belirli aralıklarla yapılan bakımı sayesinde yüksek performans ve verime rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 

Çapalama Makinesi Kullanmanın Avantajları  

Özellikle uzun bir süre boyunca işlenmemiş bir araziyi çapalamak halk arasındaki haliyle bellemek, toprağı işlenmeye hazır hale getirmek iş gücüyle, el yordamıyla oldukça zor olacaktır. Çapalama makineleri burada devreye girerek birçok avantajı ile birlikte toprağı hazır hale getirir. Çapalama makinesi fiyatları uygun seçenekleri ile dikkat çeker. Çapalama makinesi kullanmanın avantajları aşağıda listelenmiştir. 

  • Çapalama yapmak toprakla uğraşan herkesin bildiği gibi zor ve bunun yanı sıra uzun zaman alan bir uygulamadır. Çapalama makinesi sayesinde zamandan tasarruf edilirken insan gücüne gerek kalmaz ve kısa sürede çok büyük alanlarda topraklar havalandırılabilir. 
  • Çapalama işlemine geçilmeden önce toprağın zararlı ve yabani otlardan ayrılması gerekir. Aynı anda birden fazla işlem yapmaya izin veren bu makineler sayesinde önceden ot ayıklaması yapmaya gerek yoktur. Toprağı çapalarken aynı anda yabani otlardan da temizler.
  • Topraktan verim elde edebilmek için her zaman bakımlı olması gerekir. Yalnızca ekim işlerinde değil hasattan sonra da toprağı işlemek, gübrelemek gerekir. Çok yönlü çalışmaya izin veren çapalama makinesi ile hasat sonrası toprağı gübre ile karıştırmak ve havalandırmak suretiyle bir sonraki ekime hazırlamak oldukça kolaydır.
  • Çapalamanın en büyük amacı toprağı havalandırarak geçirgenliğini artırmak ve böylelikle yüksek verim elde etmektir. Bu makineler toprağı daha derine kadar işleyebildiği ve yumuşatabildiği için fideler toprağa daha sağlam tutunur ve topraktan elde edilen verim artar. Çapalama makinesi büyük araziler için ideal ve bütçe dostudur. 

Çapalama Makinesinin Uzun Süreli Kullanımı İçin Yapılması Gerekenler 

Çapalama makinesi talimatlarına uygun bir biçimde ve gerekli bakımları yaptırıldığı sürece uzun süre verimli bir şekilde kullanılabilir. Dayanıklı malzemelerden üretilen ve yapısı gereği sağlam olan bu cihazları uzun ömürlü kullanabilmek için uyulması gereken adımlar vardır. Bu cihazların suları düzenli periyotlarla kontrol edilmelidir. Suyu biten veya azalan cihazlar ileride problem oluşturabileceğinden dikkat edilmesi gereken bir konudur. Özellikle yaz aylarında suyun buharlaşma olasılığı göz önünde bulundurularak kontrolünün yapılması uzun süreli ve sağlıklı bir kullanım için gereklidir. 

Makine kablo uçları ve bağlantıları cihazın sağlıklı çalışabilmesi için önem arz eder. Bundan dolayı her kullanım öncesi kontrolünün yapılması sayesinde oluşabilecek problemlerin önüne geçilebilir. Bununla birlikte kablo uçlarının üst kısımlarını bir tabakayla kaplamak suretiyle de aşınmalar engellenebilir. 

Akümülatör daima temiz ve kuru tutulmalı ve belirli periyotlarla bakımı yapılmalıdır. Özellikle alt kısımlarında bulunan titreşim söndürücülerin durumu ekstra bir özenle kontrol edilmelidir. Çapalama makinesi çalıştırılmaya başlanmadan önce kontak anahtarının üstünde olmasına dikkat edilmelidir. Kontak anahtarı üstünde olmadığı durumda dinamo akümülatör şarj olmadığı için çalışmaz duruma gelebilir. Makine içerisinde bulunan aydınlatma armatürleri ile farlar muhakkak temiz olmalıdır. Çalışmayan ampuller yenileri ile değiştirilmelidir. Cihaz üzerinde kullanımdan kaynaklı yağ ve lekeler oluşabilir. Böyle lekeler düzenli olarak temizlendiğinde cihazlar ilk günkü haliyle korunabilir. Yağ haznesinin de belirli aralıklarla boşaltılarak yeniden doldurulması cihaz ömrünü uzatır. 

En Çok Tercih Edilen 5 Çapalama Makinesi 

Kullanıcıların kendileri için en iyi çapalama makinesini belirleyebilmesi için motor gücü, yakıt kaynağı, işlevsel özellikleri, kullanılacak arazi boyutu ve fiyatları gibi bir dizi noktayı göz önünde bulundurması gerekir. Kullanım alanının eğimi ve cihazların boyutu da önem verilmesi gereken noktalar arasında bulunur. 

Çapalama makinesi, kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarına uygun olarak farklı kapasiteler ve teknik özelliklerle üretilir. Çapalama makinesi modelleri farklı güç ve özelliklere sahip olduğu için çeşitli cihazlardan elde edilebilecek verim miktarı değişiklik gösterir. İşlenecek toprağın özellikleri belirlendikten sonra fiyatları ve teknik özellikler üzerinde kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurarak değerlendirme yapabilirsiniz. Bu makinelerden en yüksek performansı elde etmek için işlenecek araziye uygun olup olmamasına dikkat edebilirsiniz. 

Koçtaş, ihtiyaçlarınıza göre tercih edebileceğiniz, teknolojik özellikleri ile pratik kullanım imkânı sağlayan çapalama makinesi modellerini satışa sunar. Cihaz özelliklerine dikkat ederek bu modeller arasından kolaylıkla seçim yapabilirsiniz. Topraktan yüksek verim elde edebilmek ve iş gücünden kurtulabilmek için Koçtaş mağazalarında ve internet sitesinde avantajlı fiyatlarla sunulan çapalama makinesi modellerini hemen inceleyebilirsiniz. 

Çapalama Makinesi Kategorisi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular 

Çapa Makinesi Ne İşe Yarar?

Çapalamak toprağı taşımak, hareketlendirmek, altını üstüne getirmek için yapılan en eski tarım uygulamalarındandır. Çapa makinesi sert veya fazla yumuşak olan ve üzeri çakıllarla, taşlarla kaplı topraklar üzerinde kolaylıkla çalışabilmeye ve toprağı verimli hale getirmeye yardımcı olur. Toprakların yabani, zararlı otlardan ayrılmasını, toprak geçirgenliğinin artmasını sağlayarak suyun bitki köklerine rahatça ulaşmasına yardımcı olur. Benzinli veya dizel olmak üzere güçlü motorlara sahip olan çapalama makinesi ile işler daha kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilir. Bağ, bahçe gibi toprak alanlarda kullanılan çapalama makineleri sayesinde iş gücüne gerek kalmaz, 20 - 25 kişinin yapacağı işleri makineler sayesinde tek başınıza yapabilir ve eleman masrafından kurtulabilirsiniz.  

En iyi Çapalama Makinesi Hangisi?

En iyi çapalama makinesini belirlemek için birçok kriterin bir arada bulunması gerekir. Benzin ve dizel gibi yakıtla çalışan seçenekler dışında elektrikle çalışan modeller de mevcuttur. Yakıtla çalışan makineler elektrikle çalışanlara oranla daha güçlü motorlara sahip olsalar da yakıt ikmali gibi bir durum söz konusudur. En çok tercih edilenler genellikle daha düşük tüketim yapan modellerdir. En iyi çapalama makinesi Honda Antrac 200 modeli ve yerli üretim olan Kaan 23 S modeli olarak ön plana çıkar. Fiyat performans ürünü olan bu makineler motor gücü, düşük yakıt tüketimi, kullanım kolaylığı gibi avantajlar sunar. 

Çapa Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çapa makinesi almadan önce bazı özellikleri, fiyatları, işlevleri araştırılmalı ve kullanılacak araziye, kişilerin çalışma stiline, bütçesine uygun olup olmadığına karar verilmelidir. Benzinli ve dizel motorlu olarak satılan bu makinelerden hangisinin alınacağına arazinin boyutuna göre karar verilmelidir. Büyük tarım arazileri için benzinli modeller tercih edilebilirken küçük tarım arazileri için dizel modeller tercih edilebilir. Arazinin konumu da alınacak makineyi belirlemeye yardımcı olur. Örneğin dik yamaçlar ve araziler için uygun olacak makineler ağır ve beygiri yüksek modeller olmalıdır. 70 - 75 kilo ağırlığında 6,7 beygir gücünde olan makineler bu tarz araziler için uygundur. Düz araziler için herhangi bir makine seçilebilir. 

Çapa Makinesi ile Neler Yapılabilir?

Çapa makinesi geleneksel çapa yöntemlerinin aksine kullanan kişilere profesyonel bir çapa imkânı sunar. Çapalama makinesi ile toprak havalandırılarak su geçirgenliği artırılır ve böylece bitki köklerine suyun rahatça ulaşması sağlanır. Bu işlemler sayesinde verimli hale getirilen toprak işlemeye hazır hale getirilir. Bununla birlikte çapalama makinesi ile tarım arazisi ekim öncesi temizlenmesi gereken yabani ve zararlı otlar iş gücüne gerek kalmadan kolayca temizlenebilir. Bu makineler sayesinde insan gücüne gerek kalmadan hızlıca gerçekleştirilebilen çapa işlemi aynı zamanda tüm alanda eşit kalitede yapılabildiğinden yüksek verim elde edilebilir. 

Çapalama Makinesi Hangi Arazilerde Kullanılabilir? 

Çapalama makinesi fazla sert veya fazla yumuşak gibi işlemesi zor tarım arazilerinde rahatlıkla kullanılabilir. Bununla birlikte çok uzun zamandır sürülmeyen, işlenmeyen, çakıllı ve taşlı arazilerde dahi kullanmak mümkündür. Genellikle her tür arazi tipinde kullanılmaya uygun modeller olsa da daha çok düz araziler için tercih edilirler. Düz araziler için çok farklı özellikler barındırmayan bütçenize uygun herhangi bir makineyi tercih edebilirsiniz. Dik araziler için ise durum farklıdır. Bu tür araziler için ağır ve beygir gücü yüksek modeller tercih edilmelidir. Çapalama makinesi genellikle hafif yapılı ve yüksek güce sahip olmadığından özellikle dik araziler için ayrıca bir araştırma yapılmalı arazi tipine uygun makine seçilmelidir.

En Çok Satan Çapalama Makinesi Hangileri?

Koçtaş Çapalama Makinesi kategorisinden en çok satan 5 ürün;

  1. Eisenn Heldi̇um 3 Lü Bahçe Seti Sırt Tırpan + Akrobat Çapa Aparatı + Toprak Eşeleme Aparatı Yeni Sezon
  2. Eisenn Woltran 3 Lü Arazi Komple Set 5,9 Hp Sırt Tırpan + Toprak Eşeleme Aparatı + Akrobat Çapa Aparatı
  3. Eisen Orange 3 Lü Süper Garden Set Yeni Seri Sırt Tırpan + Toprak Eşeleme Aparatı + Akrobat Çapa Aparatı
  4. Nano 20R Benzinli Mini Çapa Makinası
  5. Escpowertools Tırpan Çapalama Aparatı 28mm X 9 Diş
Daha fazla göster
122 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama: