Peşin Fiyatına 7 Taksit

Epoksi

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Güçlü ve Kullanışlı: Epoksi

Epoksi çeşitleri farklı yüzeylere uygulanabilen ve istenilen performansın rahat bir şekilde elde edilmesini sağlayan malzemelerden oluşur. Epoksi yapıştırıcı çeşitleri, 3D baskıdan dişçilik kalıplarına, otomotiv sektöründen havacılık endüstrisine kadar pek çok farklı alanda rahat bir biçimde kullanılabilir. Epoksi çeşitleri genellikle karıştırılacak iki sıvı bileşen halinde satışa sunulur. Başarılı yapışma özelliği, yüksek çekme ve basınç mukavemetleri ile bilinen malzemeler, geniş kullanım alanı ve fonksiyonelliği sayesinde birçok farklı alanda kullanılır. Yapıştırıcı olarak kullanılabildiği gibi ürünler sıklıkla kaplama ve sızdırmazlık malzemesi olarak da değerlendirilir. Ayrıca birbiri ile uyumsuz olan yüzeyler arasında yapışmayı sağlamak için boşlukları doldurmak amacıyla da kullanılan ürünler, fonksiyonelliği sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. 

Malzeme, başlangıçta sıvı bir kıvama sahipken zamanla katılaşarak yerleştirildiği alanı doldurur. Epoksi reçine ve sertleştirici karıştırıldığında iki parçalı bir çözücü ortaya çıkar. İki madde farklı kaplarda saklanır ve yalnızca yapıştırma ya da kaplama işlemi gerçekleştirileceği zaman karıştırılır. Her iki karışım karıştırıldıktan sonra belirli bir kap ömrü oluşur ve malzemeyi hızlı bir şekilde kullanmanız gerekir. Her ne kadar iki farklı malzemenin karıştırılmasını gerektirse de ürünler pratik bir kullanıma sahip olmasıyla dikkatleri üzerinde toplar. Genellikle 1’e 1 karıştırılması önerilen malzemeler sayesinde istediğiniz işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirebilir, gereksinimlerinizi kısa süre içinde karşılayabilirsiniz. Ayrıca ürünler lehimleme ya da kaynak yapılamayan metalleri bir araya getirme konusunda da başarılı bir performans ortaya çıkarır. 

Ev aletlerinin ya da makinelerin onarımında da sıklıkla değerlendirilen epoksi yapıştırıcı çeşitleri, geniş bir kullanım alanına sahip olduğu için kullanıcılarının farklı işlemleri rahat bir biçimde gerçekleştirmesine olanak tanır. Güçlü yapıştırma özellikleri ile bilinen Pattex güçlü epoksi yapıştırıcı gibi kaliteli ürünler, cam, metal ya da ahşap fark etmeksizin farklı yüzeyler üzerinde rahat bir şekilde kullanılabildiği için çok yönlü bir yapıya sahiptir. İyi bir kimyasal direnç elde etmek, sistemlerinizi çevresel direnç ile desteklemek, sağlam mukavemetli bağlar elde etmek ve parçalar arasındaki boşlukları rahat bir şekilde doldurmak istiyorsanız ürünlerden yararlanabilir, ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde giderebilirsiniz. 

Epoksi reçine fiyatları ve seçenekleri arasından istediğiniz özelliklere sahip olan ürünlere erişebilir, işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uygun epoksi reçine fiyatları arasından gereksinimlerinizi göz önünde bulundurarak tercih yapabilir, sistemlerinizi sağlamlaştırmaya ve istediğiniz yapıştırma özelliklerini elde etmeye başlayabilirsiniz.

Epoksi Çeşitlerinin Sunduğu Avantajlar

En iyi epoksi yapıştırıcı çeşitleri kullanıcının kişisel gereksinimleri doğrultusunda değişiklik gösterse de her malzeme sahip olduğu bazı özellikler sayesinde kullanıcılarına pek çok avantaj sunar. Malzemelerin avantajları ve fonksiyonelliği hakkında bilgi edinmek istiyorsanız aşağıdaki maddelere göz atabilir, sizin için uygun özelliklere sahip olan ürünlere pratik bir şekilde erişebilirsiniz. Epoksi fiyatları ve özelliklerini inceleyerek ürünlerin avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz;

  • Epoksi yapıştırıcı çeşitleri güçlü bağlar elde edilmesini mümkün hale getirmesi ile farklı yüzeylerde rahat bir biçimde işlem yapılmasına olanak tanır. Kalıcı bir şekilde tutuş gerektiren uygulamalarda işlevsel hale gelen ürünler, dayanıklılık söz konusu olduğunda birçok yapıştırma malzemesini geride bırakmayı başarır. Farklı formülasyonlara sahip olan ürünler arasından sizin için uygun olanı kolay bir şekilde bulabilir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda sistemlerinizi güçlendirmeye başlayabilirsiniz. Yüksek düzeyde strese ya da basınca karşı dayanıklı kalmayı başaran epoksi yapıştırıcılar, çeşitli uygulamalarda istenilen performansın kolay bir şekilde elde edilmesini mümkün hale getirir. Bazı ürünler ise kaynakla karşılaştırılabilecek 60 MPa’ya kadar yüksek dayanımlara ulaşabilir. Böylece epoksi yapıştırıcılar, farklı ortamlarda istediğiniz işlemleri gerçekleştirmenizi mümkün hale getirir. Örneğin, yapısal yapıştırıcıların bir kaynağın mukavemetini iyileştiremeyeceğini düşünüyorsanız ürünlerden yararlanabilir, projelerinizi daha sağlam bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
  • Epoksi macun çeşitleri metal, plastik ya da ahşap fark etmeksizin farklı yüzeylere rahat bir şekilde tutunabilir. Farklı malzemeleri yapıştırmak için işlevsel bir yapıya sahip olan epoksi yapıştırıcılar, çok yönlü olduğu için birçok farklı sektörde kendine yer bulunur. Örneğin, ürünler otomobillerin onarımlarında sunduğu yüksek dayanım gücü ve işlevselliği ile sıklıkla tercih edilir. Bununla beraber uçak yapımı gibi hassasiyetin oldukça önemli olduğu ve malzemelerin birbirine sağlam bir şekilde yapıştırılması gereken sektörlerde de öne çıkar. Çok yönlü bir yapıya sahip olmasıyla öne çıkan epoksi yapıştırıcılar, farklı alanlarda kullanılır ve istenilen performansın elde edilmesini mümkün hale getirir.
  • Epoksi yapıştırıcı çeşitleri çoğunlukla oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olmasıyla öne çıkar. Bazı yüzeyler ya da uygulanan alanlar zorlu çevre koşullarına maruz kalabilir. Bununla beraber epoksi yapıştırıcı çeşitleri büyük kimyasal ve sıcaklık direncine sahip olmasıyla sistemlerinizi iyi bir şekilde koruma altına almanıza yardımcı olur. Örneğin, yakıt tankı gibi kimyasallara maruz kalınacak alanlarda bir yapıştırıcı kullanmanız gerektiğinde ürünlerin sunduğu yüksek dayanım gücünden yararlanabilirsiniz. Kimyasallar, malzemelerin kimyasal bağlarına zarar vermediği için ürünler bu konuda iyi bir performans ortaya çıkarmayı başarır. Benzer şekilde ürünler yüksek sıcaklıklara maruz kaldığında da dayanıklı olacak şekilde üretilir. Isı direnci söz konusu olduğunda diğer yapıştırıcılara nazaran daha başarılı bir performans ortaya çıkaran epoksi çeşitleri, bu yönü ile birçok sistemde tercih edilir.
  • Yapısı değiştirilebilir olan ürünler, kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre yapılandırılabilir. Viskozitesi, bağlanma gücü, esnekliği ya da diğer birçok özelliğini değiştirmek için ürünleri dolgu maddeleri, pigmentler ya da diğer reçineler ile bir araya getirebilirsiniz. İki aşamalı epoksi çeşitleri sunduğu ekstra özellikler sayesinde kullanıcılarına çok yönlülük sunar. Bununla beraber bazı durumlarda malzemenin farklı bir özelliğini iyileştirmek isterken dayanıklılık gibi çeşitli özelliklerinden feragat etmeniz gerekebilir. Karışımları nasıl yapabileceğinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten sonra sistemlerinizi daha iyi bir biçimde kurabilir, ihtiyaçlarınıza göre malzemeleri değiştirebilirsiniz.
  • Ürünler, hemen hemen her malzemeyi farklı malzemeler ile rahat bir şekilde bağlamanızı mümkün hale getirir. İki aşamalı kürleme işlemi tamamlandıktan sonra güçlü bir kimyasal reaksiyon ortaya çıkar. Sertleştikten sonra malzeme kalıplaşmış sert bir plastik parçasıyla benzer bir yapıya bürünür. Etkileyici bağlanma gücü, tek bileşenli yapıştırıcılar ile kıyaslandığında daha güçlüdür. Ayrıca ürünler, sıvı formda kullanılabildiği ve sonrasında katılaştığı için onları istediğiniz alanda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sıvı formu sayesinde hemen hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilen ürünler, bu yönüyle geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kauçuk, metal, ahşap ya da cam gibi farklı yüzeyleri güçlü bir biçimde bir araya getirerek istenilen performansın elde edilmesini kolaylaştırır.
  • Güçlü kimyasal direncinin yanı sıra ürünler kopma ve gerilmelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip olmasıyla da dikkatleri üzerinde toplar. Gerilirken ya da çekilirken kırılma ya da bozulma olasılığı oldukça düşük olan epoksi yapıştırıcılar, bu yönü ile kullanıcılarının işlemlerini daha güvenli bir şekilde gerçekleştirmesini mümkün kılar. Böylece ürünleri zorlu ortamlarda istediğiniz yapıştırma işlemlerini gerçekleştirmek için rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Epoksi fiyatları ve seçeneklerine göz atarak ürünlerin güçlü kimyasal direnç özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
  • Seçeneklere göz attığınızda macun, reçine, sıvı ya da yarı kürlenmiş katı formlarda olan malzemeler olduğunu görebilirsiniz. Geniş bir malzeme çeşitliliğine sahip olması sayesinde ürünler her yerde rahat bir biçimde kullanılabilir. Kullanım alanınızı ve amacınızı belirledikten sonra seçenekler arasından sizin için uygun olanı bulabilir, ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde karşılamaya başlayabilirsiniz.
  • Epoksi çeşitleri zemin kaplamalarında sıklıkla kullanılan ürünler arasında yer alır. Zeminlerin kusursuz bir şekilde bir araya getirilmesini mümkün hale getiren ürünler, aynı zamanda ekstra dayanıklılık elde edilmesini mümkün hale getirir. Zemin kaplamalarda kullanıldığında aşınma ve yıpranmaya karşı fayanslarınızı daha dayanıklı hale getiren ürünler, ani darbeler karşısında sağlam kalabilmeyi başardığı için de birçok kişi tarafından tercih edilir. Örneğin, bir kaza sonucunda eşyalarınız yere düşerse ya da dökülme benzeri durumlar yaşanırsa malzemeler sayesinde yüzeyleri belirli bir dereceye kadar rahat bir şekilde koruyabilirsiniz. Kimyasal malzemelere karşı dayanıklı kalmayı başarmasıyla dikkat çeken epoksi sayesinde zorlu şartlarda ürünler aracılığıyla yapıştırma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ürünler, zeminlere estetik bir çekicilik kazandırmasıyla da dikkatleri üzerinde toplar. Eski ve solmuş zeminlere ürünler sayesinde canlılık kazandırabilir, daha parlak ve hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. Seçenekler genellikle şeffaf ağırlıklı olsa da alternatifleri incelediğinizde renkli bir yapıya sahip olan modeller de olduğunu görebilirsiniz. Renkli ya da şeffaf epoksi fiyatı arasından sizin için uygun olanı bulabilir, aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok farklı alternatif ile karşılaşabilirsiniz.
  • Yüzey kaplamalarında kullanılan renkli ve şeffaf epoksi çeşitleri aynı zamanda daha güvenli bir çalışma ortamı elde edilmesini de mümkün hale getirir. Geniş renk yelpazesi sayesinde fabrika gibi alanlarda bazı alanları özel olarak ayırabilir, çalışma yerlerini zemin renklendirmeleriyle belirleyebilirsiniz. Görsel uyarılar sonucunda çalışanların da nerede ne yapması gerektiğini ürünler sayesinde pratik bir şekilde öğrenmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca renkli bir yapıya sahip olan ürünler, araçların ve çalışanların güvenli hareketlerini sağlamak için forklift yollarının belirlenmesinde de sıklıkla tercih edilir. Yürüyüş ve forklift yollarının ayrı bir biçimde belirlenmesini sağlayarak daha güvenli bir çalışma orta elde edilmesini mümkün hale getirir. Bazı sıvı epoksi çeşitleri aynı zamanda yüksek sıcaklıklara ve yangına karşı da dayanıklı olmasıyla öne çıkar. Böylece fabrika gibi beklenmedik olayların yaşanabileceği çalışma ortamlarında kişisel önlemlerinizi almanızı ve daha rahat bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirmenizi mümkün kılar.

Epoksi fiyatları ve alternatiflerine göz atarak ürünlerin sunduğu avantajlardan yararlanabilir, ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde karşılayabilirsiniz. Farklı alanlarda rahat bir kullanım elde edilmesini sağlayan ürünler sayesinde işlemlerinizi kısa süre içinde tamamlayabilirsiniz. Uygun epoksi fiyatları içerisinden bütçenize ve gereksinimlerinize uygun olan malzemelere vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.

Epoksi Çeşitlerinin Kullanımı

Her ne kadar ikili bir yapıya sahip olsa da epoksi çeşitleri rahat bir kullanıma sahip olmasıyla dikkatleri üzerinde toplar. Ürünlerin nasıl kullanıldığı hakkında bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki adımları inceleyebilirsiniz;

  • İlk olarak ürünleri kullanmak istediğiniz yüzeyleri doğru bir şekilde hazırlamanız gerekir. Yüzeylerde bulunan tozu, kiri ya da parçaları temizleyerek ürünleri kullanmak için yüzeylerinizi hazır hale getirebilirsiniz. Genellikle malzemeleri kullanmadan önce yüzeyleri zımpara kağıdı benzeri malzemeler ile biraz pürüzlü hale getirmeniz önerilir. Yüzeyleri doğru bir şekilde temizledikten ve hazırladıktan sonra sıradaki aşamaya geçiş yapabilirsiniz.
  • Ardından ürünlerin uç bölümlerini kesmeniz gerekir. Epoksi tüp yapıştırıcı çeşitlerinin uçlarını keserek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Uygulama şırıngasını yukarıya bakacak şekilde bir yere yerleştirmelisiniz. Eğer şırıngayı ağzı açık bir şekilde yatay ya da aşağı doğru yerleştirirseniz içerisindeki malzeme dışarı dökülebilir ve bu da yapmak istediğiniz işlemi zorlaştırabilir. Ayrıca şırıngadan dökülen malzeme, istemediğiniz bir yüzeye temas edebileceğinden malzemeden istediğiniz verimi almakta zorlanırsınız.
  • Eğer satın aldığınız ürün yanında bir karıştırma kabıyla beraber gelmiyorsa yanınızda malzemeleri bir araya getirmek için bir karıştırma kabı almanız gerekir. Ürünleri incelediğinizde iki farklı uca sahip olan şırıngalardan oluştuğunu görebilirsiniz. Her iki şırıngada da bir araya getirmeniz gereken farklı bir malzeme yer alır. Malzemeleri bir araya getirmek için ise bir kaba ihtiyacınız vardır.
  • Bir kap aldıktan sonra iki uçlu şırıngadan malzemeyi o kabın içine doğru dökmelisiniz. Kullanacağınız miktarı döktükten sonra iki malzemeyi bir araya gelene kadar iyi bir şekilde karıştırmalısınız. Genellikle karıştırma işlemi için 1 ya da 2 dakika yeterlidir.
  • Karıştırma işlemini tamamladıktan sonra malzemeleri yapıştırmak istediğiniz alana sürebilirsiniz. Örneğin, evinizdeki bir eşya kırıldıysa ve onu bir araya getirmek istiyorsanız kırılan alana az miktarda malzemeyi yapıştırmanız yeterlidir. İki parçayı birleştirdikten sonra elinizle bastırarak yapışmalarını sağlayabilir ve sonrasında kuruması için ürünleri kenara bırakabilirsiniz.
  • Ürünlerin kuruma süresi satın aldığınız üründen ürüne değişebileceği için ne kadar beklemeniz gerektiğini kullanım talimatlarını inceleyerek daha detaylı bir biçimde öğrenebilirsiniz. Eğer sürdüğünüz epoksi miktarı fazla geldiyse onu bir sopa yardımıyla oradan alarak işleminizi sürdürebilirsiniz. Bununla beraber bütün işlem sırasında elinizi koruma altına almanız için eldiven kullanmanız önerilir.

Pattex epoksi yapıştırıcı gibi kaliteli markaların ürünleri sayesinde farklı malzemelerinizi rahat bir biçimde bir araya getirebilirsiniz. Renkli ya da şeffaf epoksi yapıştırıcı çeşitlerini inceleyerek aradığınız malzemelere kısa süre içinde ulaşabilir, uygulama aşamasına geçiş yapabilirsiniz. Epoksi yapıştırıcı fiyatları ve seçenekleri arasından yapacağınız işlem için uygun olan ürünlere kısa süre içinde erişebilir, işlemlerinizi pratik bir şekilde yapmaya başlayabilirsiniz.

Epoksi Yapıştırıcı Çeşitleri

Farklı seçeneklere sahip olmasıyla her türlü ihtiyaca yanıt vermeyi başaran malzemeler, geniş bir kitleye hitap eder. Ürünler hakkında bilgi almak isterseniz aşağıdaki listeyi inceleyebilir, hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz;

  • Çelik epoksi yapıştırıcı çeşitleri birçok farklı alanda kullanılabilmesi ile öne çıkar. Lehimleme işlemi ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsa metal epoksi yapıştırıcı çeşitlerinden yararlanabilirsiniz. Ev aletlerinin, makinelerin ve boruların onarımı söz konusu olduğunda istikrarlı bir malzeme olmasıyla öne çıkan epoksi yapıştırıcılar, kullanıcılarının ihtiyaçlarına etkili çözümler sunmasıyla öne çıkar. Genellikle metaller için üretilen malzemeler metalik renkte kürlenir ve kullandığınız alanı suya karşı dayanıklı hale getirir. Epoksi demir yapıştırıcı çeşitlerini inceleyerek aradığınız özelliklere kısa süre içinde erişebilir, işlemlerinizi zorlanmadan gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.
  • Plastik epoksi yapıştırıcı çeşitleri de işlevsel olan malzemeler arasında yer alır. Dış mekanlarda kullanılan sandalyelerden araba parçalarına kadar birçok farklı alanda bulunur. Çoğu evde bulunan plastik ürünlerin yapıştırılmasında etkili bir performans ortaya çıkaran ürünler, kullanıcılarının gereksinimlerine yanıt vermeyi başarır. Plastik yüzeyleri yapıştırmak ve onarmak için özel olarak formüle edilen ürünler, tesisatçılar tarafından da sıklıkla tercih edilir. Nemli yüzeylere tutunabilmesi ve su altında sertleşebilmesiyle ürünler çoğu işlemin pratik bir şekilde gerçekleştirilmesini mümkün kılar.
  • Beton epoksi yapıştırıcı çeşitleri zorlu hava koşullarına karşı dayanıklı olduğu için dış mekan işlemleri için idealdir. Örneğin, bahçenizdeki bir taşın çatlağı varsa onu ürünler sayesinde pratik bir şekilde düzeltebilirsiniz. Bununla beraber seçenekler arasından tercihte bulunurken ürünlerin içeriğine dikkat etmeli ve sizin için uygun olanı seçmelisiniz. Satın alacağınız ürünün darbelere karşı dayanıklı ve yüksel ağırlıkları taşımaya karşı güçlü olması gerekir. Betonu yapıştırmanız gerekiyorsa da ürünler bu konuda size yardımcı olur. Suya ve darbeye karşı dayanıklılığın yanı sıra metalik bir renkte kürlenen epoksi yapıştırıcılar, görsel olarak da istediğiniz sonuçları almanızı mümkün hale getirir. Benzer şekilde epoksi cam yapıştırıcı çeşitleri de inşaatlardan evlere kadar geniş bir alanda kullanılır.
  • Çift komponentli epoksi yapıştırıcı çeşitleri iki parçalı bir yapıya sahiptir. Genellikle iki bileşen ayrı bir şekilde paketlenir ve işlem öncesinde onların bir araya getirilmesi gerekir. İki bileşen bir araya getirildiğinde 24 saat gibi bir süre sonrasında malzeme koyu bir kıvam alır. Bundan dolayı eğer satın aldığınız ürünlerde bileşenleri bir araya getirdiyseniz belirli bir süre içinde kullanmanız gerekir. Bununla beraber seçenekler arasında ısıyla sertleşen malzemeler de bulunur. Bu malzemeler en az 200 derecelik sıcaklıkta kürlendiği için genellikle ev içi kullanımlarında tercih edilmez. Elektronik bileşenlerde, tıbbi cihazlarda ya da füze uyarı sistemlerinde ısıyla sertleşen ürünler tercih edilir. Hangi malzemeyi istediğinize karar verdikten sonra Selsil epoksi yapıştırıcı gibi kaliteli markaların ürünlerine göz atabilir, ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz.
  • Epoksi reçine çeşitleri ise canlı ve parlak görünümüyle dikkat çeker. Temizlenmesi kolay olan malzeme, uygulandığı yüzeylerde hijyenik bir performans göstermesiyle de öne çıkar. Aynı zamanda ürünler hobi alanında da sıklıkla tercih edilir. Yüzeylere estetik bir görünüm katmasının yanı sıra yapıştırma işleminin pratik bir biçimde gerçekleştirilmesine imkan tanıyan ürünler, bu yönüyle kullanıcılarına avantajlar sunar.
  • 404 epoksi yapıştırıcı çeşitleri geniş bir kullanım alanına sahip olmasıyla dikkatleri üzerinde toplar. Diğerleriyle kıyaslandığında daha hızlı bir şekilde yapışan ürünler, dayanıklılık söz konusu olduğunda da iyi bir performans ortaya çıkarır. Genellikle kauçuk halkaların yapıştırılmasında tercih edilir.

Koçtaş’taki Vodabond epoksi yapıştırıcı gibi kaliteli markaların ürünlerin inceleyerek aradığınız malzemelere ulaşabilir, işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Renkli ya da şeffaf epoksi fiyatları arasından aradığınız nitelikleri sunan ürünlere ulaşabilir, projelerinizde kullanabileceğiniz kaliteli malzemelere kısa süre içinde sahip olabilirsiniz. Epoksi yapıştırıcı fiyatları içerisinden aradığınız ürünlere erişebilirsiniz.

Epoksi Kategorisiyle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Epoksi Yapıştırıcı Nedir?

Genellikle iki farklı sıvının karıştırılması sonucunda sağlam bir yapıştırma özelliği kazanan malzemeler, zorlu çevre şartlarına karşı dayanıklı olmasıyla da geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bazı modeller ise ısıtıldığında sertleşen bir yapıya sahip olduğu için birçok farklı parçanın üretiminde değerlendirilir.

Epoksi Yapıştırıcı Nasıl Kullanılır?

Ürünler, ahşap, metal, beton ya da plastik gibi farklı malzemelerin bir araya getirilmesinde kullanılır. Birçok farklı sektörde malzemelerin yüksek mukavemete sahip olacak biçimde birleştirilmesi için kullanılan ürünler, fonksiyonelliğiyle öne çıkar. Darbelere karşı yüksek dayanım sunmasıyla da istenilen sonuçların elde edilmesini kolaylaştırır.

Epoksi Nasıl Uygulanır?

Ürünleri uygulamak için genellikle iki farklı sıvıyı iyi bir şekilde karıştırmanız gerekir. Önceden temizlediğiniz ve tozdan arındırdığınız yüzeylere karıştırdığınız karışımı dökerek parçaları pratik bir biçimde bir araya getirebilirsiniz. Ardından bekleme süresi geçtikten sonra yapıştırdığınız malzemeleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Epoksi Kaç Saatte Kurur?

Ürünlerin kuruma süresi değişiklik göstermekle beraber genellikle 4 ile 6 saat içerisinde kuruma performansı gösterir. Bununla beraber üzerine herhangi bir kat uygulanacaksa ürünleri kullandıktan sonra 18 ile 24 saat arasında beklemeniz gerekir.

Epoksi Neye Yapışmaz?

Ahşap, beton, çelik ya da metal yüzeylere yapışmasına rağmen mermer ya da fayansların üzerine iyi bir şekilde yapışmaz. Epoksi yapıştırıcı fiyatları ve seçenekleri arasından sizin için uygun yüzeye sahip olan ürünlere anında erişebilirsiniz.

Epoksi Neden Kurumaz?

Ortamda ani sıcaklık değişimleri olduğunda malzemelerin kuruması zorlaşabilir.

En Çok Satan Epoksi Hangileri?

Koçtaş Epoksi kategorisinden en çok satan 5 ürün;

  1. Epoxy Metal Yapıştırıcı 28 gr
  2. Sun-fix Metal Kaynak Macun Sunfix Radyatör Petek Delik Tamir Macunu (200c°)
  3.    2K Çelik Epoksi Yapıştırıcı 20ml+20ml Gri
  4. Epoxy Yapıştırıcı 28 gr
  5. 102 Nano Epoksi Bor Karbür Katkılı 28 Gr
Daha fazla göster
49 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama: