Peşin Fiyatına  7 Taksit

Kalem Kutusu

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

En Sevdiğiniz Kalemlerinizi Her An Güvende Tutan Kalemlikler

Bir şeyler yazıp çizmekten keyif almayanların bile eğitim hayatı deftere uzunlu kısalı çizgiler çekmekle başlar. Basit kurşun kalemlerle başlayan eğitim hayatında bunların yanına zamanla renklileri, fosforluları ve hatta ışıklıları eklenir. Onlarca çeşidi bulunan ve her biri başka amaca hizmet eden bu yazı araçlarını bir arada tutmak içinse kalem kutuları olmazsa olmaz hâle gelir. Kalemlik kutu çeşitleri, teknik derslerden günlük hayata kadar hemen hemen her yerde kullanılan bu yazı araçlarını sağlam ve düzenli tutmak için kullanılır. Özellikle yazı araç gereçlerini sık sık kaybetmek istemeyenlerin küçük de olsa bu ürünleri saklayabileceği bir kutusu bulunur. Kalem kutusu çeşitleri, özellikle okula veya işe giderken ve daha birçok yerde rahatlıkla kullanılabilir.

Yazım ve çizim işlerinde kullanılan araç gereçler, her ne kadar kolay bulunabilir olsa da küçük bir düşmeyle bile büyük zararlar görebilir. Özellikle mekanik uçlu kalemlerin masanın üzerinden düşerek bile bozulabildiği bir gerçektir. Bu nedenle yazı araçlarını daha uzun süre kullanabilmek için koruyucu önlemler almak neredeyse şarttır. Hatta yazım ve çizim için birden fazla gereç kullanıyorsanız bu ürünler kaybolmaması için de farklı materyallerden üretilen saklama kutularını tercih etmeniz önerilir. Kalem kutusu çeşitleri, bir iki adet yazı gerecini alabilecek kadar ufak boyutlardan okula giderken ihtiyaç duyacağınız tüm malzemeleri koyabileceğiniz kadar büyük ölçülere ulaşabilir. Özellikle renk renk notlar tutmaktan hoşlanıyorsanız büyük boyutlu modellerden yana seçim yapabilirsiniz.

Dilediğiniz Her Alanda Kullanabileceğiniz Çeşitli Boyutlarda Kalemlikler

Okula, işe, kursa, etüde, atölyeye, buluşmalara ve hatta alışverişe giderken bile hemen hemen herkes yanında en az bir kalem bulundurmayı ihmal etmez. Ancak alışveriş listesinde eksiklerin üzerini çizmek için bile ihtiyaç duyulan kalemler, küçük bir darbeyle dahi zarar görebilir. En çok ihtiyaç duyduğunuz anda bozulmuş veya kırılmış uçlarla karşılaşmamak için koruyucu kutular kullanmak son derece faydalı olabilir. Tam da bu amaçla üretilen farklı boyutlardaki modeller sayesinde yazı araç gereçlerinizi hem derli toplu hem de güvenli şekilde saklayabilirsiniz. Üstelik bu koruyucu kaplar sayesinde büyük çantalar içinde kaybolan yazı araçlarını dakikalar boyunca aramanıza da gerek kalmaz. Kalem, silgi, ayraç ve hatta mikro boyutlara ulaşabilen USB bellekleri bile bu kutular sayesinde kaybolmaktan kurtarabilirsiniz.

Kalem kutuları, yazıp çizerken sadelikten veya renklerin dansından keyif alan her kesim için ihtiyaç duyulan malzemeleri güvenle saklayabilecek çeşitli boyutlarda üretilir. Örneğin yazıp çizmek için sadece siyah uçlu bir ürüne ihtiyaç duyanlar için minimal silindir kalemlikler bulunur. Ancak çizim yaparken veya not tutarken detayları renklerle birbirinden ayırmak isteyenler sıklıkla girdiği her kırtasiyeden yeni bir ürün almaktan çekinmez. Durum böyle olunca sayıları giderek artan yazı gereçlerini derli toplu şekilde saklamak için de daha geniş ölçülere sahip modellere ihtiyaç duyulur. Seperatörlü, katlı, körüklü, akordeon gibi farklı stillerde üretilen büyük kalemlik çeşitleriyle siz de kırtasiye malzemelerinizi her an düzenli tutabilirsiniz.

Minimalist Tarzınızı Tamamlayacak Küçük Kalem Kutuları

Yanında çok fazla kırtasiye malzemesi taşımaktan hoşlanmayanlar için birkaç ürünü rahatlıkla alabilecek minimal saklama kutuları mevcuttur. Hem günlük hayatta hem de okula veya işe giderken çantada yer kaplamasıyla sıkça tercih edilen bu ürünler, standart silindir modelli veya lastikli olabilir. İki ya da üç adet kurşun kalemin sığabileceği boyutlarda tasarlanan bu minimal ürünler, özellikle üniversite yıllarında öğrencilerin çokça ilgisini görür. Sadece not tutmaya uygun bir defter ve minimal bir ürünle günlük ders kombinleri tamamlanabilir. Tam da bu amaçla üretilen minimal ürünler, sade ve şık tasarımlarıyla da oldukça ilgi görür. Zaman zaman tek renkte olabilen bu ürünlere bazı tasarımlarda geometrik desenler, çiçekler, hayvan figürleri ve marka logoları da eşlik edebilir.

Sade ve şık kırtasiye ürünleri arasında yer alan silindir kalemlikler, sıklıkla düz renklerden meydana gelir. Özellikle her renge ve tarza hitap eden siyah kalemlikler, her yaştan ve kesimden kullanıcı için idealdir. Hatta yanında çok fazla eşya taşımaktan hoşlanmayan erkek öğrenciler için kurtarıcı niteliği taşır. Bunun gibi minimal tasarımlara bir de lastik detayı eklendiğinde defterle tek parça hâline gelerek çantaya gerek duyulmasına engel olur. Bu tarz lastikli kalem kutusu çeşitlerini not defterinizin üzerine geçirerek derse giderken ihtiyaç duyabileceğiniz malzemeleri tek elinizde kolayca taşıyabilirsiniz.

Sevdiğiniz Kalemin Her Rengini Sığdırabileceğiniz Katlı Kalemlikler

Bir şeyler yazıp çizerken veya kitap okurken renk renk kalemler kullanmaktan keyif alanlar için bu kırtasiye malzemelerini bir arada ve güvende tutmak zaman zaman zor bir hâl alabilir. Ancak ihtiyaca göre farklı boyutlarda üretilen kutular sayesinde yazı gereçlerinden takı tokaya kadar birçok eşyayı düzenli bir şekilde saklamak mümkün hâle gelir. Özellikle bir kalemin sevdiği birkaç rengini birden satın alanlar için çok katlı kutular oldukça idealdir. Asansörlü veya katlı olarak da adlandırılan bu kutular, 2 veya 3 ayrı kata sahip olabilir. Plastik veya metal gibi sert bir malzemeden üretilmesiyle kutu benzeri bir yapıya sahip olan bu ürünlerin üst üste konumlanan katları yukarı yönde kaydırılarak açılır.

Okula veya işe giderken çok sayıda kırtasiye malzemesi taşımayı tercih edenler için katlı kutuların yanı sıra bölmeli ve çok gözlü kalemlikler de bulunur. İki veya üç fermuarlı göze sahip olabilen büyük kumaş kalemlikler, farklı amaçlara hitap eden kırtasiye malzemelerini sınıflandırarak saklayabilmenizi sağlar. Örneğin 3 bölmeli kalem kutusunun bir gözünde kalemlerinizi, diğer kısmında cetvel ve gönyenizi, son bölmede ise küçük not etiketlerinizi sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde farklı bölmelere sahip büyük kutu örneklerinden biri de lastikli bölmelere sahip olanlardır. Büyük kalemlik fiyatlarını inceleyerek tüm kırtasiye malzemelerinizi birbirine karışmadan saklayabileceğiniz bir kalem kutusu satın alabilirsiniz.

Kumaşına Göre Birbirinden Ayrılan Kalem Kutuları

Okuldan işe kadar hayatın her alanında yazı araçlarına ihtiyaç duyulur. Küçük bir paraf atarken, alışveriş listesini karalarken veya sadece bulmaca çözerken bile çantanızda küçük bir kalem olması işleri oldukça kolaylaştırır. Ancak büyük çantalar içinde dakikalarca malzeme aramak yerine tüm kırtasiye ürünlerine tek seferde ulaşabilmek için bu ürünleri kullanmak da oldukça avantajlıdır. Üstelik farklı kullanım alanları için rahatlıkla tercih edilebilecek çok çeşitli kutu seçenekleri bulunur. Boyut ve bölmelere göre çeşitlenen kalem kutusu modelleri, materyal seçeneğine göre de birbirinden ayrılır. Silikon, kumaş, plastik, çelik, ahşap gibi farklı materyallerden üretilen kutular sayesinde kırtasiye malzemelerinizi tarzınıza uygun şekilde saklayabilirsiniz.

Kalem kutusu çeşitleri, üretiminde kullanılan materyale göre farklı tarzlara sahip olabilir. Üstelik materyal seçeneği ürünün yalnızca tarzını değil kullanım kolaylığını, temizleme koşullarını, sağlamlığını ve ömrünü de doğrudan etkiler. Örneğin kumaş kalemlikler makinede bile yıkanarak temizlenebilirken metal olanları elde nemli bir bezle silmek gerekir. Bunun yanı sıra silikon kutular ise yüksek yüzey direnci sayesinde uzun kullanım ömrü sunmasıyla beğeni kazanır. Bunun gibi üretimde kullanılan materyaller değiştikçe kutuların fiyatları da artıp azalabilir. Satın alma aşamasında kalemlik fiyatlarını incelerken ürünlerin vadettiği kullanım şeklini ve ömrünü de hesaba katmak gerekir. Kutuların fiyatlarını ve size sunabileceği kullanım performansını karşılaştırarak hem kârlı hem de şık bir seçim yapabilirsiniz.

Yumuşacık Dokusuyla Beğeni Kazanan Silikon Kalemlikler

Mutfaktan bebek odasına banyodan kırtasiyeye kadar birçok alanda kendisini gösteren silikon, yumuşacık dokusu ve uzun ömürlü yapısıyla oldukça talep gören bir materyaldir. Oyuncak imalatından mutfak sektörüne kadar her alanda güvenle tercih edilmesinin nedeni insan sağlığını tehdit etmeyen ve kimyasal barındırmayan içeriğidir. Bu açıdan kaynatılan ve fırınlanan yemek pişirme malzemelerinde bile kullanılabilen bu materyalin her yaştan kullanıcı için güvenli olduğu söylenebilir. Buna bir de yüksek yüzey direnci ve temizlik kolaylığı eklendiğinde silikon materyalden üretilen kalem kutusu modelleri, her yaş ve kesimden kullanıcı tarafından tercih edilebilir.

Eğilip bükülmeye kıvrılmaya delinmeye ve yırtılmaya yüksek derece direnç gösteren maddelerden silikon, kırtasiye malzemelerini saklama ve taşıma amacıyla da rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle kalem, gönye ve makas uçları nedeniyle delinme ve yırtılma riskiyle içli dışlı olan bu ürünler, silikon materyal sayesinde uzun kullanım ömrü sunar. Silikon kalem kutusu çeşitleri, tıka basa doldurulduğunda bile esneyerek kullanım alanını genişletir. Böylece dikiş açılması ve yırtılma gibi riskleri ortadan kaldıran ürünler, sivri objelerden de kolay kolay zarar görmez. Gözeneklere sahip olmadığından kırtasiye malzemelerini içinden çıkarırken takılma ve kırılma ihtimalini de ortadan kaldırır. Üstelik silikon materyalden üretilen bu mini kalemlikleri suyun altında sabunla yıkanarak bile kolayca temizleyebilirsiniz.

Kolay Temizlenme Özelliğiyle Öne Çıkan Kumaş Kalem Kutuları

Sık kullandığı kırtasiye malzemelerini gittiği yerlere de yanında taşımayı tercih edenlerin sık karşılaştığı problemlerin başında bu ürünlerin sık sık kirlenmesi gelir. Özellikle bez çantalar, kömür uçların teması nedeniyle zamanla kararabilir. Buna bir de kapağı kontrol dışında açılan keçeli boyalar eklendiğinde bu mini kalemliklerin eski hâlinden eser kalmayabilir. Durum böyle olunca sadece gözden kaçan küçük bir detayla bile kolayca kirlenen bu çantaların kolayca temizlenebilmesi en çok aranan unsurlar arasında sıralanır. Özellikle çamaşır makinesinde yıkanarak temizlenebilen kumaş kalemlikler, hijyeni ön planda tutan her yaştan kullanıcı için oldukça avantajlıdır.

Bez kalemlik modelleri, kolay temizlenebilmesi ve şekillendirilebilmesi sayesinde avantajlı kullanım olanağı sunan ürün seçeneklerinin başında gelir. Esneyebilmesi sayesinde dar alanlara bile rahatlıkla sığabilen kumaş çantaların kapasitesi de belli bir miktarda artabilir. Özellikle çok sayıda kırtasiye malzemesi taşımayı tercih edenler için yeni bir masrafın meydana gelmesine engel olur. Tıka basa dolduğunda bile gözenekleri sayesinde belli bir miktarda esneyerek rahatça kapanabilir. Bunun yanı sıra kumaş çantaların birçoğunda lastikli veya dokuma askı aparatları da bulunur. Bez çantalara eklenen bunun gibi aksesuarlar kalemlik fiyatlarının da artmasına neden olabilir. Konforlu ve uzun ömürlü bir kullanım için bez çantanızın sahip olmasını istediğiniz özellikleri belirleyerek fiyatlarla karşılaştırabilir, kârlı bir seçim yapabilirsiniz.

Sağlamlığıyla Göz Dolduran Metal Kalemlik Çeşitleri

Kırtasiye malzemelerini sık sık kaybeden veya düşüren öğrenciler için taşıma çantalarının materyalleri de son derece önem arz eder. Özellikle kalem, cetvel, yedek uç gibi malzemelerin düştüğünde zarar görmemesi için kaliteli ve sağlam malzemelerden yapılmış kutular tercih edilir. Hem sağlamlığı hem de renk ve desen çeşitliliğiyle öne çıkan ürün seçeneklerinin başında ise metal kalem kutusu çeşitleri gelir. İlkokul sıralarında içindeki eşyaların şıngırtısıyla akıllara kazınan metal kutular, kırtasiye malzemelerini güvenle taşımaya yardımcı olur. Sert yüzeyi sayesinde düşme ve darbe riskine karşı yüksek oranda direnç gösteren kutular, renk ve desenlerini de uzun süre boyunca korur.

Metal kalem kutusu çeşitleri, menteşeli veya geçmeli kapak tasarımlarıyla ön plana çıkar. Özellikle menteşeli modeller, kapağın kaybolma riskini de ortadan kaldıracağı için hem küçükler hem de yetişkinler için oldukça kullanışlı seçenekler arasında yer alır. Özellikle çalışma hayatında kırtasiye malzemelerini yanında taşırken klas bir görünüme de sahip olmak isteyenler için düz renklerdeki metal kutular oldukça kullanışlıdır. Gri, siyah, bordo, lacivert gibi renk seçenekleri hem yetişkinlerin hem de sadelikten yana olan gençlerin favorisi olmaya adaydır. Metal kutuların bazılarında ise küçüklerin ilgisini çekebilecek eğlenceli renk ve baskılar bulunur. Bunun gibi estetik tasarım unsurları metal kalem kutusu fiyatlarını artırabilir. Siz de kendiniz veya sevdikleriniz için uzun ömürlü saklama kutuları edinmek istiyorsanız düz renkli veya desenli metal kutulara yönelebilirsiniz.

Aradığınız Her Şeyi Kolayca Bulabileceğiniz Şeffaf Plastik Kalemlikler

Yazı yazarken veya bir şeyler çizerken aradığı malzemeyi fazla uğraşmadan bulmak isteyenler için şeffaf saklama kutuları son derece kullanışlıdır. Yumuşak şeffaf materyaliyle öne çıkan bu mini çantalar, kalemlerden silgilere boyalardan cetvellere kadar birçok ürünü rahatlıkla içerebilecek boyutlarda tasarlanır. Sadece bir iki kalem sığabilecek kadar küçük çantaların yanı sıra birkaç katlı veya bölmeli şeffaf kutular da bulunur. Farklı boyutlarda tasarlanan şeffaf kutular, içerisindeki her eşyanın dışarıdan kolayca görülüp bulunabilmesine yardımcı olur. Şeffaf kalemlikler sayesinde yanınıza aldığınızdan emin olmadığınız eşyalarınızı taşıma kutusunu tamamen boşaltmadan da rahatlıkla arayıp bulabilirsiniz.

Şeffaf kalem kutusu çeşitleri, sıklıkla desensiz düz bir yüzeye sahip olur. Kutunun içinin rahatlıkla görülebilmesi için düz renkte tasarlananların yanı sıra şeffaf pembe, turuncu, sarı, mavi kalemlikler de mevcuttur. Bazı şeffaf kutuların üst yüzeylerinde ise aralıklı yıldız, çiçek, araba ve hayvan baskıları bulunabilir. Gelişigüzel şekilde dağılan bu desenler sayesinde şeffaf kutular estetik bir hava kazanırken kullanım kolaylığından da herhangi bir şey kaybetmez. Şeffaf plastik kalem kutusu çeşitlerinin bazılarında fermuar kısımları eğlenceli figürlerle tamamlanır. Ürünün üst kısmında bulunan desenlerle uyumlu olarak fermuar uçlarında plastik veya silikon hayvan ve yıldız figürleri bulunabilir. Bunun gibi hem kullanışlı hem de eğlenceli tasarımlarla kırtasiye malzemelerini düzenli şekilde saklayabilirsiniz.

Çalışma Alanınızı Size Özel Hâle Getiren Masa Üstü Kalemlik Çeşitleri

Okul, iş veya herhangi bir sebepten dışarıda vakit geçirirken kırtasiye malzemelerini de yanında taşımak isteyenler sıklıkla bez, silikon, plastik materyallerden üretilen kutuları tercih eder. Ancak sabit çalışma alanlarında da tertip ve düzenden yana olanlar için masa üstü kalemlik seçenekleri de mevcuttur. Zaman zaman sümen ve çöp kutularıyla set hâlinde satışa sunulabilen çeşitler, kırtasiye malzemelerini kolay ulaşılabilir bir alanda tutmak için birebirdir. Sıklıkla masanın sağ veya sol köşesinde konumlandırılan bu kutular; ahşap, metal, plastik, silikon ve cam gibi çeşitli materyallerden üretilebilir. Çalışma alanının tarzına uyumlu olarak farklı malzemelerden üretilen kutular arasından seçim yapılabilir.

Masa üstü kalem kutusu çeşitleri arasından sıkça tercih edilenlerin başında metal olanlar gelir. Özellikle tel kafes görünümünde tasarlanan bu kutular, kolay temizlenebilmesi ve hafifliğiyle de oldukça beğeni kazanır. Daha sıcak ve natürel tonların hâkim olduğu çalışma alanlarında ise ahşap kalemlikler rahatlıkla tercih edilebilir. Ahşap kutuların birçoğu tek bölmeli tasarlanırken bazılarında kırtasiye malzemelerinin sınıflandırılabilmesi için birden fazla göz bulunur. Bu tip organizer kalemlik çeşitleri, çalışma masalarının üzerindeki dağınıklığı ortadan kaldırarak çevrede dikkati dağıtacak herhangi bir unsur bulunmamasını sağlar. Masa üstü kalem kutusu fiyatları da ürünün sahip olduğu materyal, bölme ve kullanım şekline göre değişebilir. Hemen hemen her bütçeye hitap edebilen organizer fiyatları sayesinde çalışma masanızı düzenli ve şık bir hâle getirebilirsiniz.

Uzun Ömürlü Kullanım için Kalemlik Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Okul ve iş hayatının yanı sıra günlük yaşamda da sıkça kullanılan kalem kutusu çeşitleri, başta basit kırtasiye ürünleri olmak üzere birçok gereci güvenli şekilde saklamaya yardımcı olur. Uzun ömürlü bir kullanım için okul çantalarının olmazsa olmazı bu aksesuarı seçerken de dikkat edilmesi gereken birkaç unsur bulunur. Kırtasiye malzemelerinizi düzenli şekilde saklarken tarzınızı da yansıtacak bir seçim yapmak için dikkat etmeniz gerekenler şöyle sıralanabilir;

  • İhtiyaç duyulan yazı araç gereçlerinin tamamını içerebilecek boyutlardan yana seçim yapılmalıdır. Özellikle tüm kırtasiye ihtiyaçlarını yanında bulundurmak isteyenler için katlı, çok bölmeli ve geniş hacimli kutular idealdir.
  • Çalışma alanlarından evlere kadar sürekli ortam değiştiren bu ürünlerin, hafif ve kullanışlı olanlar arasından seçilmesi gerekir. Konforlu kullanım için çantada fazladan ağırlık yaratmayan tasarıma sahip olması önerilir.
  • Sık sık yer değiştireceği ve el altında olacağı için kolay temizlenebilir ve kir tutmayan materyallerden üretilmiş olması önerilir. Özellikle kumaş çantaların makinede yıkamaya uygun olması seçim aşamasında büyük avantaj sağlar.
  • Okul veya iş çantanız küçükse fazladan yer kaplayacak bir kalem kutusu yerine silindir şeklinde olanlardan yana seçim yapabilirsiniz.

Kırtasiye ürünlerinizi saklayacak bir kalem kutusu seçerken dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri de fiyatlardır. Bütçenize hitap eden kalem kutusu fiyatlarını göz önünde bulundurarak performans ve tasarımları karşılaştırabilir, uzun ömürlü ve kârlı bir seçim yapabilirsiniz.

Her Beğeniye ve Bütçeye Hitap Eden Kalemlik Çeşitleri Koçtaş’ta!

Hem dışarıda vakit geçirirken hem de sabit çalışma alanlarında kırtasiye malzemelerini daha düzenli şekilde muhafaza etmek için kalem kutusu çeşitlerine ihtiyaç duyulur. Farklı boyut ve kapasitelerde üretilen bu kutular, sahip olduğu materyaller ve estetik tasarımlarla çeşitli yaş ve kitlelere hitap eder. Bu ürünlerin fiyatları da üretiminde kullanılan materyallere göre doğrudan artıp azalabilir. Kumaş, deri, metal, plastik, silikon, ahşap gibi birçok malzeme kırtasiye ürünlerini daha düzenli şekilde muhafaza edecek bu ürünlerin tasarımında kullanılabilir. İşlenme güçlüğü ve kalitesi nedeniyle ahşap kutuların fiyatlarının silikon çantalara göre daha yüksek aralıklarda seyretmesi oldukça doğaldır. Ancak silikon çantaların da metal veya çok katlı kalemliklere göre daha uygun fiyatlara sahip olduğu söylenebilir.

Kalem kutusu fiyatlarını etkileyen unsurlardan biri de renk ve desenlerdir. Özellikle tek renk tasarıma sahip kutular hem sadeliğiyle hem de uygun fiyat aralıklarıyla hemen hemen her kesimden ilgi görür. Ancak simli, yansımalı, aynalı veya pullu ürünler daha geniş bir bütçeyi gerektirebilir. Bunun yanı sıra çizgi film karakterleri veya futbol takımlarıyla süslenen kutular da lisansa sahip olması nedeniyle daha rahat bütçelere hitap edebilir. Rengi, deseni, boyutu, bölme sayısı ne olursa olsun onlarca kalemliği bir arada görmek için ilk adresiniz Koçtaş olur. Her bütçeye hitap eden kalemlik fiyatlarının yanı sıra kolay ve güvenli alışveriş yöntemiyle aradığınız kalem kutusunu Koçtaş’tan satın alabilirsiniz.

Kalem Kutusu Kategorisiyle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Kalem Kutusu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kalem kutusu alırken göz önünde bulundurulması gereken unsurların başında ürünün işlevselliği, kalitesi, materyali ve boyutu gelir. Kutunun yanınızda taşıyacağınız eşyaların miktarına uygun bir hacme sahip olması gerekir. Aynı zamanda uzun ömürlü kullanım için çabuk deforme olmayacak materyallerden üretilen seçeneklere de yönelebilirsiniz.

Kalem Kutusu Çeşitleri Nelerdir?

Kalem kutusu çeşitleri; ürünün materyaline, kullanım şekline, bölme sayısına ve hitap ettiği kullanım alanına göre genişler. Masa üstü, körüklü, katlı, metal, ahşap, silikon, kumaş, lastikli ve daha birçok kutu çeşidine rastlamak mümkündür.

Hangi Kalem Kutusu Daha Kullanışlıdır?

Seçeceğiniz kalem kutusunun işlevselliği yanınızda taşıdığınız kırtasiye malzemelerinin miktarına göre değişebilir. Çok sayıda yazı ve çizim gereci taşıyorsanız katlı, çok bölmeli, lastikli ve zarf tarzındaki kutular daha kullanışlı olabilir. Ancak çantanızda yer kaplamayacak minimal bir kalem kutusu arayışındaysanız silindir modelli olanlar sizin için kullanışlı seçeneklerin başında gelir.

Bez Kalem Kutusu Nasıl Temizlenir?

Bez kalem kutusu çeşitleri, elde veya makinede kolayca temizlenebilir olmasıyla son derece beğeni kazanır. Kumaş kutuları, elinizde sabunlu sıcak suyla yıkayarak temizleyebilirsiniz. Makinede yıkama içinse düşük sıcaklıklardaki hassas programları tercih etmeniz daha doğru olabilir.

En Çok Satan Kalem Kutusu Hangileri?

Koçtaş Kalem Kutusu kategorisinden en çok satan 5 ürün;

  1. Harry Potter Hogwarts Express Kalemlik
  2. Kaukko Kids Love 3 Bölmeli Kalem Çantası Square Shark L8123
  3. Coral High Kids Pembe Rengarenk Dondurma Desenli Üç Bölmeli Kalem Çantası 22031
  4. Coral High Kids Üç Bölmeli Kalem Kutusu Lacivert Mavi Köpek Balığı Desenli 22022
  5. Coral High Kids Üç Bölmeli Kalem Kutusu Koyu Yeşil Siyah Dinazor Desenli 22025
Daha fazla göster
130 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama: