1. Aşama Sediment 5 Micron Tortu Filtre
Bu Filtre Kartuşları, Sıvının İçerisinde Katı Halde Askıda Bulunan Maddelerin Oluşturduğu Kirliliği Ve Bulanıklığı Önlemek Amacıyla Kullanılır. Sıvılarda İstenilmeyen Her Türlü Kir, Tortu, Kum Ve Diğer Kaba Kirleticileri 5 Mikrona Kadar Filtre Eder.
Bu Filtrelerin Çok Geniş Bir Uygulama Alanı Mevcuttur. Evsel Tip Ve Endüstriyel Tip Ters Osmoz Ünitelerinin Membranları Öncesi Son Filtre Olarak, Uv Dezenfeksiyon Üniteleri Öncesi Son Güvenlik Filtresi Olarak, Filtre Kapları İçerisinde Ve Çoklu Filtreler İçerisinde Kullanılmaktadır.
2. Aşama Blok Karbon Filtre
Çok Geniş Yüzey Alanına (1000-1500 M2/Gr) Sahip Bir Malzemedir. %80-%90 Verimlilikle Çok Yüksek Koku Tutma Ve Arıtma Kapasitesine Sahiptir. Muhtelif Boylarda Mini Karbon Taneciklerinden Oluşur. Geniş Gözenekleri Sayesinde Birçok Kullanım Alanına Sahiptir.
Organik Kirliliğin Olduğu Su Ve Solüsyonların İçinde Mevcut Organik Madde, Bazı Mikroorganizmalar, Renk, Koku, Tat Ve Klor Giderimi Amacıyla Kullanılır.
3. Aşama 1 Micron Tortu Filtre
Bu Filtre Kartuşları, Sıvının İçerisinde Katı Halde Askıda Bulunan Maddelerin Oluşturduğu Kirliliği Ve Bulanıklığı Önlemek Amacıyla Kullanılır. Sıvılarda İstenilmeyen Her Türlü Kir, Tortu, Kum Ve Diğer Kaba Kirleticileri 1 Mikrona Kadar Filtre Eder.
Bu Filtrelerin Çok Geniş Bir Uygulama Alanı Mevcuttur. Evsel Tip Ve Endüstriyel Tip Ters Osmoz Ünitelerinin Membranları Öncesi Son Filtre Olarak, Uv Dezenfeksiyon Üniteleri Öncesi Son Güvenlik Filtresi Olarak, Filtre Kapları İçerisinde Ve Çoklu Filtreler İçerisinde Kullanılmaktadır.
4. Aşama Membran Filtre
Sudaki Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Arıtımı Gerçekleştirir.
3 Kat Kompozit Polyamidden Oluşan, İleri Teknoloji Bir Filtredir.
Günde 100 Galon Su İşleyen İnce Thin Film Composite (Tfc) Kalitede Üretilmiştir.
Suda Olabilecek Sert Su Kontaminantları Ortadan Kaldırır.
Arsenik, Kurşun, Bakır, Baryum, Krom, Cıva, Sodyum, Kadmiyum, Florür, Nitrit, Selenyum, Mikrop, Bakteri Ve Virüsleri Arıtarak Suyu %100 Güvenli İçme Suyu Haline Getirir.
Bu Filtre Kartuşu Bakteri, Virüs, Parazit, Mikroorganizma Gibi Bakteriolojik Ve Kimyasal Arıtma Yapar.
Giriş Suyu Sıcaklığı 5-55 C° Olmalıdır. Bunun Altı Ve Üstü Sıcaklıklarda Kullanmayınız.
Kartuş Kullanım Ömrü, Giriş Suyu Kirlilik Değerine Ve Su Kullanım Miktarına Göre Değişkenlik Gösterir. Zamanı Geldiğinde Mutlaka Değiştiriniz.
Kullanılmış Kartuşları Temizleyip Tekrar Kullanmayınız.
5. Aşama Post Karbon Tatlandırıcı Filtre
İç Malzemesi Hindistan Cevizi Kabuğundan İmal Edilmiştir.
Sudaki Kötü Koku Ve Tadı Gidermek, Daha Berrak Ve Lezzetli Su Elde Etmek İçin Tasarlanmıştır.
Buz Makineleri Öncesinde Ve Reverse Osmosis Sistem Sonrasında Kullanım İçin İdealdir.