Proplan opti derma sensitive medium somonlu ve pirinç
li orta boy irk yetiş
kin kö
pek maması
10 - 25 kg arası
orta ı
rk, hassas derili yetiş
kin kö
pekler iç
in, beslenmelerine uygun olarak geliş
tirilmiş
, somon ve pirinç
iç
eriğ
i ile protein ve karbonhidrat bakı
mı
ndan zengin, yü
ksek lezzet ve sindirilebilirliğ
e sahip,
buğ
day glü
teni iç
ermeyen
kö
pek maması
dı
r. Deri ve eklem sağ
lı
ğ
ı
nı
destekleyen seç
ilmiş
proteinler kullanı
larak hazı
rlanmı
ş
tı
r.* gerç
ek somon etinden sağ
lanan % 27 protein iç
eriğ
i, zenginleş
tirilmiş
optimal protein ve kalori oranı
ile gü
ç
lü
, sağ
lı
klı
kas yapı
sı
nı
destekler.* herhangi bir allerji riskini azaltabilmek iç
in daha az allerjen olarak bilinen somon eti, pirinç
ve mı
sı
r protein kaynağ
ı
olarak kullanı
lmı
ş
tı
r.* İ
ç
eriğ
indeki gerç
ek somon etinin sağ
ladı
ğ
ı
yü
ksek kalitedeki proteinler gı
daya bağ
lı
oluş
abilecek herhangi bir hassasiyet riskini minimuma indiririr ve antikor geliş
imini artı
rı
r.* İ
ç
erdiğ
i selenyum, e vitamini, c vitamini ve beta karoten gibi gü
ç
lü
antioksidanlar tam ve dengeli bir beslenme sağ
lar, bağ
ı
ş
ı
klı
k sitemini destekler ve vü
cutta serbest radikallerin zararlı
etkilerinin azalması
nı
sağ
lar. Bu sayede ileri yaş
taki kö
peklere dı
ş
arı
dan gelecek zararlı
etkilere karş
ı
daha gü
ç
lü
bir bariyer sağ
lar.* yü
ksek kalitede yağ
, protein ve karbonhidrat iç
eriğ
i sayesinde sindirilemeyen besin miktarı
azalı
r. Bu sayede bağ
ı
rsağ
ı
n alt kı
sı
mları
na ulaş
an az miktarda iç
erik sayesinde dı
ş
kı
ve gaz miktarı
nda azalma olur.* sindirim sistemi hü
crelerinin beslenmesini sağ
layan glutamin amino asidi ve diğ
er besleyiciler sağ
lı
klı
bir sindirim sistemi oluş
ması
nı
destekler.* vitamin a, linoleik asit ve ç
inko ile daha iyi deri elastikiyeti sağ
lar.* omega 3, omega 6 ve e vitamini kaynağ
ı
olan esansiyel balı
k yağ
ları
daha parlak ve sağ
lı
klı
tü
y oluş
umunu destekler.* protein kaynağ
ı
olarak somon,
kullanı
larak deri ve sindirim sisteminde oluş
abilecek hassasiyet riski azaltı
lmı
ş
tı
r.* optimum dü
zeydeki, kalsiyum, fosfor ve d vitamini sayesinde daha gü
ç
lü
kemik ve diş
geliş
imini destekler.* eklem sağ
lı
ğ
ı
nı
n destekler gü
ç
lü
, sağ
lı
klı
eklemler oluş
umunu sağ
lar.* diş
ve diş
etlerinde plak ve tartar birikimini azaltarak ağ
ı
z sağ
lı
ğ
ı
nı
n korunması
na yardı
mcı
olur.
mamanı
n İ
ç
eriğ
i
somon balı
ğ
ı
(% 14), pirinç
(% 14), mı
sı
r, kurutulmuş
somon proteini, mı
sı
r gluten unu, mı
sı
r grizi, soya unu, hayvansal yağ
, sakatat, kurutulmuş
pancar kü
spesi, kurutulmuş
yumurta, mı
sı
r niş
astası
, mineraller, balı
k yağ
ı
, hindiba kö
kü
, soya fasulyesi yağ
ı
.mamanı
n analizi
ham protein % 27,0, ham yağ
% 15,0, ham selü
loz % 3,0, ham kü
l % 7,5, vitamin a 32,000 iu/kg, vitamin d3 1,040 iu/kg, vitamin e 550 mg/kg, vitamin c 140 mg/kg, demir sü
lfat monohidrat 270 mg/kg, kalsiyum iyodat 3,5 mg/kg, bakı
r sü
lfat pentahidrat 55 mg/kg, mangan sü
lfat monohidrat 130 mg/kg, ç
inko sü
lfat monohidrat 460 mg/kg, sodyum selenit 0,32 mg/kg, antioksidanlar.beslenme tavsiyesi
vü
cut ağ
ı
rlı
ğ
ı
(kg)
1 saat aktif kö
pekler İ
ç
in
1 - 3 saat aktif kö
pekler İ
ç
in
10 - 15 kg
185 - 240 gr
210 - 275 gr
15 - 20 kg
240 - 290 gr
275 - 335 gr
20 - 25 kg
290 - 340 gr
335 - 385 gr
* kö
peğ
inize ilk kez bu ü
rü
nden veriyorsanı
z, baş
langı
ç
ta 2 hafta boyunca alı
ş
ı
k olduğ
u besinlerle karı
ş
tı
rarak veriniz.* yukarı
daki gü
nlü
k beslenme miktarları
, kö
peğ
inizin aktivitesine, egzersiz durumuna, ç
evre ş
artları
na, mizacı
na ve strese bağ
lı
olarak değ
iş
iklik gö
sterir. Yukarı
daki miktarlar optimal vü
cut ağ
ı
rlı
ğ
ı
sağ
lamaya yö
nelik olarak gerektiğ
inde arttı
rı
labilir veya azaltı
labilir.* kuru, serin, bö
cek ve haş
ereden uzak bir yerde ve paketin ağ
zı
kapalı
olarak saklayı
nı
z.* genel kural olarak, kuru mama ile birlikte taze iç
me suyu verilmelidir.
bu i̇lan entegra entegrasyon sistemleri ile listelenmiştir