Proplan opti derma sensitive mini somonlu ve pirinç
li mini ve kü
ç
ü
k irk yetiş
kin kö
pek maması
1 - 10 kg arası
nda mini ve kü
ç
ü
k ı
rk hasas yetiş
kin kö
peklerin beslenmesine uygun olarak geliş
tirilmiş
, somon ve pirinç
iç
eriğ
i ile protein ve karbonhidrat bakı
mı
ndan zengin, yü
ksek lezzet ve sindirilebilirliğ
e sahip,
yetiş
kin kö
pek maması
.* yetiş
kin kö
peklerin koruyucu sistemlerinin geliş
imini desteklemek ve sağ
lı
kları
nı
devam ettirebilmeleri iç
in gerekli tü
m besinsel ihtiyaç
ları
nı
karş
ı
lamak ü
zere ö
zel olarak formü
le edilmiş
tir.* gerç
ek somon etinden sağ
lanan % 27 protein iç
eriğ
i, zenginleş
tirilmiş
optimal protein ve kalori oranı
ile gü
ç
lü
, sağ
lı
klı
kas yapı
sı
nı
destekler.* herhangi bir allerji riskini azaltabilmek iç
in daha az allerjen olarak bilinen somon eti, pirinç
ve mı
sı
r protein kaynağ
ı
olarak kullanı
lmı
ş
tı
r.* İ
ç
eriğ
indeki gerç
ek somon etinin sağ
ladı
ğ
ı
yü
ksek kalitedeki proteinler, gı
daya bağ
lı
oluş
abilecek herhangi bir hassasiyet riskini minimuma indirir ve antikor geliş
imini artı
rı
r.* mamanı
n iç
eriğ
inde hassas derilerle baş
a ç
ı
kmaya yardı
mcı
ö
zel seviyelerde omega 3 ve 6 yağ
asitleri bulunduğ
undan, gı
da hassasiyeti ile bağ
lantı
lı
deri reaksiyonları
nı
azaltmaya yardı
mcı
olmaktadı
r.* zor beğ
enen bir ç
ok kü
ç
ü
k ı
rk yetiş
kin kö
peklerin iş
tahsı
zlı
ğ
ı
nı
gideren ö
zel kaplamalı
yü
ksek kalitede somon balı
ğ
ı
iç
ermektedir.* hassas derili kü
ç
ü
k ı
rk yetiş
kin kö
peklerin olası
deri reaksiyonları
nı
azaltmaya yardı
mcı
olmak iç
in sı
nı
rlı
protein kaynağ
ı
iç
ermektedir.* yü
ksek kalitede yağ
, protein ve karbonhidrat iç
eriğ
i sayesinde sindirilemeyen besin miktarı
azalı
r. Bu sayede bağ
ı
rsağ
ı
n alt kı
sı
mları
na ulaş
an az miktarda iç
erik sayesinde dı
ş
kı
ve gaz miktarı
nda azalma olur.* sindirim sistemi hü
crelerinin beslenmesini sağ
layan glutamin amino asidi ve diğ
er besleyiciler sağ
lı
klı
bir sindirim sistemi oluş
ması
nı
destekler.* vitamin a, linoleik asit ve ç
inko ile daha iyi deri elastikiyeti sağ
lar.* omega 3, omega 6 ve e vitamini kaynağ
ı
olan esansiyel balı
k yağ
ları
daha parlak ve sağ
lı
klı
tü
y oluş
umunu destekler.* protein kaynağ
ı
olarak somon, mı
sı
r ve pirinç
kullanı
larak deri ve sindirim sisteminde oluş
abilecek hassasiyet riski azaltı
lmı
ş
tı
r.* optimum dü
zeydeki, kalsiyum, fosfor ve d vitamini sayesinde daha gü
ç
lü
kemik ve diş
geliş
imini destekler.* diş
ve diş
etlerinde plak ve tartar birikimini azaltarak ağ
ı
z sağ
lı
ğ
ı
nı
n korunması
na yardı
mcı
olur.
mamanı
n İ
ç
eriğ
i
somon balı
ğ
ı
eti, mı
sı
r, kurutulmuş
hayvansal protein, mı
sı
r gluteni, pirinç
, mı
sı
r unu, hayvansal yağ
, sakatat, pancar kü
spesi, mineraller ve vitaminler, bitkisel lif, tuz, bakı
r sü
lfat, takoferolce zengin ekstrakt.mamanı
n analizi
ham protein % 27,00, ham yağ
% 17, ham selü
loz % 2,5, su % 10,00, ham kü
l % 7,70, kalsiyum % 0,80 - 1,40, fosfor % 0,60 - 1,20, sodyum % 0,35 - 0,60, a vitamini 15.000 iu/kg, d3 vitamini 750 iu/kg, e vitamini 500 mg/kg, hcl'de ç
ö
zü
lmeyen kü
l % 0,43.beslenme tavsiyesi
vü
cut ağ
ı
rlı
ğ
ı
gü
nlü
k beslenme miktarı
1 - 5 kg
40
- 110 gr
5 - 10 kg
110 - 175 gr
* kö
peğ
inize ilk kez bu ü
rü
nden veriyorsanı
z, baş
langı
ç
ta 2 hafta boyunca alı
ş
ı
k olduğ
u besinlerle karı
ş
tı
rarak veriniz.* yukarı
daki gü
nlü
k beslenme miktarları
, kö
peğ
inizin aktivitesine, egzersiz durumuna, ç
evre ş
artları
na, mizacı
na ve strese bağ
lı
olarak değ
iş
iklik gö
sterir. Yukarı
daki miktarlar optimal vü
cut ağ
ı
rlı
ğ
ı
sağ
lamaya yö
nelik olarak gerektiğ
inde arttı
rı
labilir veya azaltı
labilir.* kuru, serin, bö
cek ve haş
ereden uzak bir yerde ve paketin ağ
zı
kapalı
olarak saklayı
nı
z.* genel kural olarak, kuru mama ile birlikte taze iç
me suyu verilmelidir.
bu i̇lan entegra entegrasyon sistemleri ile listelenmiştir