Peşin Fiyatına  7 Taksit

Airfel Klima

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Hava Akım Sistemlerinin Öncüsü: Airfel Klima

İdeal sıcaklık dereceleri, yaşam alanı konforunu arttıran kriterlerinin başında gelir. Hem ısıtma hem de soğutma işlevi gören Airfel klima çeşitleri, kullanıcıların ideal ısı derecelerinde barınmalarına imkan tanır. Konforlu bir yaşam alanının sağlanması için özel olarak geliştirilen ürünler aynı zamanda kullanıcıların tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için çeşitli donanımlar ile günden güne geliştirilir. Güvenlik önlemleri, uzaktan kontrol uygulamaları ve program seçenekleri, Airfel klima seçeneklerinin ana donanımlarına entegre edilen donanımların başında gelir.

Enerji tasarrufu, sürdürülebilirlik ve çevrenin korunması konuları baz alınarak geliştirilen teknolojik buluşlar, üretim aşamalarında Airfel klima inverter modellerinin ana donanımlarına entegre edilir. Bu doğrultuda verimlilik, işlevsellik, enerji tasarrufu ve fonksiyonellik, marka tarafından üretimi üstlenilen cihazların ana çalışma prensibini oluşturur. Kullanıcılardan tam not alan çalışma prensipleri, Airfel klima çeşitlerinin hem yaz hem de kış aylarında efektif bir şekilde kullanılmasına imkan tanır.

Yaşam alanlarındaki hava akışını sağlayan Airfel klima cihazları, işlevlerini etkin bir şekilde yerine getirebilmek için belirli kurulum gereksinimlerine ihtiyaç duyar. Fonksiyonel çalışma prensiplerini doğrudan etkileyen kurulum ve montaj işlemleri, belirli bir teknik bilgi birikimini de beraberinde getirir. Ürünlerin araştırılmasından satın alma işlemlerine bakım ve onarımlarından kullanım gereksinimlerine kadar her süreçte kullanıcılara kaliteli bir hizmet sunan yetkili servis ekipleri, kurulum işlemlerinde de kullanıcılara destek sağlar. Hem markanın hem de Koçtaş’ın alanında uzman yetkili servis ekiplerine danışarak sahip olduğunuz cihazların kurulum işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Airfel Klima Çeşitlerinin Fonksiyonel Çalışma Prensipleri

Alanında uzman mühendisler ile birlikte çalışılarak geliştirilen Airfel klima cihazları, ana donanımlarına entegre edilen mekanizmalar ve çalışma prensipleri sayesinde kullanıcılara efektif bir kullanım imkanı sunar. Cihazların fonksiyonel çalışma prensiplerini etkileyen özelliklerin başında zamanlama ayarları yer alır. Cihazların hangi saat aralıklarında aktif olacağını ve hangi saat aralıklarında kapanacağını otomatik olarak ayarlamanıza imkan tanıyan zamanlama ayarları, aynı zamanda yüksek oranda enerji tasarrufu sağlanmasına da destek olur.

Airfel klima 48000 BTU inverter modelleri başta olmak üzere marka tarafından üretimi üstlenilen diğer tüm Airfel klima çeşitlerinde de yer alan otomatik dikey üfleme özelliği, iç ünitelerde oluşturulan soğuk ve sıcak havanın yaşam alanlarının her köşesine homojen bir şekilde dağılmasını sağlar. Aşağı, yukarı, sağ ve sol köşelere dik bir açıdan yapılan üfleme yönleri, uzaktan kontrol ekipmanları aracılığı ile kolaylıkla değiştirilebilir. Airfel klima modellerinin optimal bir düzeyde çalışmaları için ayarlanan üfleme yönlerini dilerseniz sabitleyebilirsiniz.

Marka tarafından üretimi üstlenilen ürünlerin ortak özellikleri arasında yer alan söz konusu fonksiyonel çalışma prensipleri aynı zamanda Airfel klima fiyatları ve değerlerini de doğrudan etkiler. Buna karşılık model bazında farklılık gösteren mod seçenekleri, uzaktan kontrol sistemleri ve benzeri sistemler, Airfel klima cihazlarının kalitesi açısından herhangi bir farklılığa neden olmaz. Markanın geniş ürün yelpazesini inceleyerek yaşam alanlarınızın konforunu maksimum seviyede artıracak olan modelleri satın alabilirsiniz.

Isı Derecesine Uygun Seçim İmkanı Sunan Mod Ayarları

Yaşam alanlarının ideal ısı derecesi, mevsimsel değişikliklere bağlı olarak farklı ayarlarda sağlandığı kadar özel olarak oluşturulan modlar aracılığı ile de sağlanır. Airfel klima 9000 çeşitleri, yaz, kış, turbo, uyku, ekolojik, sessiz, salınım, taze hava, küflenmeyi önleme, panjur açısı belleği başta olmak üzere birçok mod seçeneğine sahiptir. Hem oda sıcaklığı hem de diğer değişken etkenler göz önünde bulundurularak ayarlanan modlar, Airfel klima cihazlarının fonksiyonel çalışma prensiplerinden maksimum seviyede verim almanızı sağlar.

Kontrol panellerinin üst kısımlarında yer alan sıcaklık ayarı tuşuna bastıktan sonra artı ve eksi tuşlarına kullanarak dilediğiniz ısı derecelerini manuel olarak da ayarlayabilirsiniz. Sıcaklık ayarları, 0 ila 50 derece arasında bir değerde gerçekleştirilir. Bulunduğunuz odanın sıcaklığı, kontrol panelleri aracılığı ile belirlediğiniz sıcaklığın altına düşerse cihazlar otomatik olarak kendini kapatır. Enerji tasarrufu kapsamında geliştirilen otomatik kapanma özelliği, Airfel klima 9000 fiyatının belirlenmesinde önemli bir yere sahiptir.

Marka hem ısı derecesine uygun mod seçimi yapmanıza hem de yaşam alanlarındaki nem oranına uygun mod seçimi yapmanıza imkan tanıyan program seçenekleri oluşturur. Nem oranının yoğun olduğu anlarda, Airfel klima ürününüzün nem alma modunu aktive ederek ortamın nem oranını dengeleyebilir, havasını değiştirebilir ve buna bağlı olarak ferah bir nefes alabilirsiniz. Airfel klima modelinin nem modunun kullanım şartlarını ve gerekliliklerini markanın yetkili servis ekiplerine danışarak öğrenebilirsiniz.

Bireysel Yaşam Alanlarında Kullanım İmkanı Tanıyan Modeller

Kullanıcı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Airfel klima tasarımlarına yön veren marka, birbirinden farklı dış tasarım detaylarına ve kurulum gereksinimlerine sahip modellere ev sahipliği yapar. Airfel klima cihazlarının dış tasarım detayları, kullanım alanlarının belirlenmesinde etkili bir rol oynar. Bireysel yaşam alanlarında kullanım imkanı tanıyan Airfel klima modelleri şu şekilde örneklendirilebilir:

  • Portatif ebatları ve pratik kullanım özellikleri ile ön plana çıkan duvar tipi Airfel klima modeller, yaşam alanlarında sıklıkla tercih edilen ürünlerin başında gelir. Duvar yüzeylerine ve yerden yüksek alanlara monte edilen Airfel klima çeşitleri, uzaktan kumandalar aracılığı ile kontrol edilir.
  • Klasik Airfel klima modelleri arasında yer alan Airfel salon tipi klima modelleri, herhangi bir yüzeye montajı gerekmeyen, zemin ile temas eden ve yapısal özellikleri gereği belirli bir ağırlığa sahip olan ürünlerdir. Sektörel alanda Airfel klima yer tipi olarak da adlandırılan ürünlerin iç kısımlarında yer alan filtreler, diğer Airfel klima modellerinden farklı olarak yıkanabilir.
  • Taban kısımlarında yer alan tekerlekler sayesinde Airfel portatif klima ismini alan modeller, mobilitesi yüksek, üstün motor gücüne sahip ve kullanıcılara geniş bir kullanım alanı imkanı sunan ürünlerdir. Ayak eklentileri, Airfel klima ürünlerinin yaşam alanlarının her köşesinde kullanılmasına imkan tanır. Herhangi bir yüzey üzerine monte edilmeyen ürünler, manuel olarak taşınır.  

Markanın geniş ürün çeşitliliğinden faydalanarak hem ihtiyaçlarınızı karşılayacak hem de kullanım alanlarınızın gereksinimlerine uyum sağlayacak modelleri inceleyebilir, seçimlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Enerji Tasarrufu Sağlayan Airfel Klima Çalışma Prensibi

Çevrenin korunması, enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik konularına yoğun ilgi gösteren marka, üretimini üstlendiği Airfel klima çeşitlerinin de bu kriterlere uygun çalışma prensiplerine sahip olması için üstün bir çaba harcar. Alanında uzman mühendisler ile birlikte çalışılarak geliştirilen inverter teknolojisi, enerji tasarrufu konusunda kullanıcılara büyük avantajlar sunar. Üretim aşamalarında Airfel klima cihazlarının ana donanımlarına entegre edilen inverter teknolojisi, markanın geniş ürün yelpazesi içerisinde yer alan cihazların ortak özellikleri arasında yer alır.

Başta Airfel klima 22000 BTU modelleri olmak üzere diğer tüm modellerin de fonksiyonel çalışma prensipleri açısından önemli bir role sahip olan kompresörler, gaz parçalarının sıkıştırılmasını ve buna bağlı olarak soğuk havanın oluşmasını sağlarlar. Ancak kompresörler, soğuk havanın üretimini sağlarken aynı zamanda üstün motor gücü nedeniyle yoğun bir sıcaklığa da maruz kalır. Üretilen soğuk havanın ısınmaması, fazladan enerji harcanmaması için bir önlem niteliğinde geliştirilen inverter teknolojisi, minimum seviyede enerji tüketilmesini sağlar.

Airfel klima 7000 BTU modellerinin de ayırt edici özellikleri arasında yer alan inverter teknolojisi, minimum seviyede enerji tüketimi ile maksimum seviyede verimin elde edilmesini sağlar. Söz konusu çalışma prensibi, ekonomik açıdan gözle görülür bir avantaj sağlamanıza destek olur. Markanın geniş ürün çeşitliliğinden faydalanarak inverterter teknolojisine sahip Airfel klima seçeneklerini inceleyebilir, hem bütçenizi hem de yaşam alanlarınızdaki ısı kaybını kontrol altına alabilirsiniz.

Ses Kirliliğine Neden Olmayan Çalışma Prensipleri

Sessiz çalışma prensipleri, hava kontrolü sağlayan Airfel klima LTXM35N ürünlerinin ön plana çıkan özellikleri arasında yer alır. Airfel klima modelleri ile yaşam alanlarındaki konforun maksimum seviyede artmasını sağlayan sessiz çalışma prensipleri, birçok farklı açıdan sağlanır. Inverter teknolojisi, gelişmiş kompresör tercihleri ve düşük gürültülü fanlar, sessiz çalışma prensiplerinin etkin bir şekilde işlemesini sağlayan donanımların başında gelir.

Airfel klima 15000 çeşitlerinin iç ve dış ünite tasarımları, titreşim ve gürültüyü azaltacak şekilde özenle optimize edilir. İç ünitelerin tasarım aşamalarında tercih edilen ve ses iletkenliği minimum seviyede olan yapı malzemeleri, fan ve motor seslerinin dışarıya yayılmasını maksimum seviyede engeller. Bununla birlikte iç ünitelerde yer alan kanal ve ızgaralar da sessiz hava akışı sağlamaları için özenle tasarlanır. Dış ünitelerin kurulum alanları, sessiz çalışma prensiplerini etkileyen kriterler arasında yer alır. Dikkatli bir şekilde gerçekleştirilen montaj ve kurulum işlemleri, minimal düzeyde çıkan seslerin dahi çevreye yayılmasını engeller.

Airfel klima modellerinde yer alan sessiz çalışma prensiplerine ek olarak ayarlayabileceğiniz sessiz mod özelliği, kullanıcılar tarafından genellikle uyku sırasında aktive edilir. Birçok farklı açıdan sağlanan sessiz çalışma prensipleri, Airfel klima cihazlarının hem bireysel yaşam alanlarında hem de okul, hastane, ofis gibi ortamlarda sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Sessiz çalışma özellikleri ile ön plana çıkan modelleri tercih ederek kesintiye uğramayan bir uyku düzeni yakalayabilir, rahatsızlık hissi oluşturmayan, dikkat dağıtmayan ortamlarda çalışmalarınıza odaklanabilirsiniz.

Airfel Klima Tasarım Detayları

İşlevsellikleri ve teknik donanımları ile fark yaratan Airfel klima modelleri, aynı zamanda dış tasarım detayları ile de kullanıcılardan tam not alır. Tasarım aşamalarında göz önünde bulundurulan görsel detaylar, kullanıcıların birbirinden farklı kişisel zevklerine ve yaşam alanı dekorasyonlarına uyum sağlaması için özenle dizayn edilir. Klasik ve modern çizgilerin hakim olduğu tasarım temaları, yaşam alanlarında uygulama alanı bulan dekorasyon temaları ile yüksek ölçüde uyum gösterir.

Beyaz, Airfel mobil klima modelleri başta olmak üzere marka tarafından üretimi üstlenilen diğer tüm modellerin de üst yüzeylerinde uygulama alanı bulan ana renktir. Üretim aşamalarında tercih edilen kaliteli boya türleri, Airfel klima ürünlerinin şekli deformasyon risklerini minimum seviyeye indirger. Kaliteli boya türleri sayesinde yaşam alanlarınızın görsel bütünlüğü sekteye uğramaz. Airfel klima modellerinin bazılarındaki beyaz renk, cihazların üst yüzeylerinde biriken toz, tüy gibi kirlerin gözle görünme ihtimalini de ekarte ederek yaşam alanlarında temiz bir duruş sergiler.   

Üretim ve tasarım aşamalarında ele alınan ve model bazında farklılık gösteren dış tasarım detayları, ürünlerin kaliteleri veya fonksiyonel çalışma prensipleri açısından herhangi bir farklılığa neden olmaz. Kişisel zevk farklılıkları doğrultusunda dizayn edilen Airfel klima ürünleri, kullanıcılara geniş bir seçim alanı sunar. Dış tasarımlarını beğendiğiniz ürünlerin satın alma işlemlerine geçmeden önce yaşam alanınız ile olan uyumluluğunu gözden geçirmeniz verimli sonuçlar almanızı sağlar.

Uzaktan Kontrol İmkanı Tanıyan Yardımcı Ekipmanlar

Marka tarafından üretimi üstlenilen ürünlerin kurulum alanları, mod seçimi, hız ayarı gibi kontrol ayarlarının uzaktan yapılması sonucuna neden olur. Sektörel alanda duvar tipi olarak da adlandırılan Airfel 18 BTU klima modelleri, bu kapsamda değerlendirme altına alınan ürünlerin başında gelir. Kullanıcılara pratik bir kullanım şekli imkanı da sunan uzaktan kontrol sistemi, kumandalar aracılığı ile sağlanır. Hem göze hitap eden hem de anlaşılır bir tuş dizilimine sahip olan uzaktan kontrol ekipmanları, yaklaşık olarak 5 metrelik bir algılama alanına sahiptir.

Taban kısımlarında tekerlek eklentilerine sahip olan mobil Airfel klima çeşitleri ile salon tipi modellerin kurulum alanları, kullanıcılara kontrol kolaylığı sağlar. Bu nedenle bu modellerin kontrol mekanizmaları üst yüzeylerinde yer alır. Dijital gösterge panellerine de sahip olan cihazlar, kontrol mekanizmaları aracılığı ile yapılan ayarlamaları eş zamanlı olarak bu panellerde sizlere gösterir.

Marka, küçük ölçülere sahip olan uzaktan kontrol ekipmanlarının kaybolmaması ve olası deformasyonlara uğramaması için çeşitli önlemler alır. Bazı Airfel klima 18000 modellerinin üst yüzeylerinde yer alan kumanda tutma yerleri, bu önlemlerin başında gelir. Kontrol ekipmanlarının ölçülerine uygun şekilde kesilen tutma yerleri, ulaşımı kolay yerlere monte edilir. Pratik kullanım imkanı sunan uzaktan kumandalar sayesinde sahip olduğunuz Airfel klima cihazlarının kontrolünü ideal bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Kullanım Güvenilirliğini Arttıran Airfel Klima Fiyatları

Yaşam alanlarındaki hava akımını kontrol altına alan cihazların kullanıcılara güvenli bir kullanım alanı imkanı sunması son derece önemli bir konudur. Kullanıcıların her açıdan avantajlarla dolu bir alışveriş deneyimi gerçekleştirmesini hedefleyen marka, hem kullanıcı güvenliğini hem de Airfel klima çeşitlerinin kullanım alanlarının güvenilirliğini arttıran ek donanımlar ve mekanizmalar geliştirir. Alanında uzman mühendisler tarafından geliştirilen ek donanımlar ve mekanizmalar, cihazların kullanım ömürlerini de maksimum seviyede uzatır.

Çocuk kilidi, otomatik kapanma, aşırı ısınma koruması, hava filtrasyon sistemi, nem alma fonksiyonu, arıza teşhisi, anti freeze fonksiyonu, otomatik temizleme fonksiyonu ve akıllı sensörler, Airfel 24000 BTU klima çeşitlerinin kullanım güvenilirliğini arttıran ek donanımlar ve mekanizmaların başında gelir. Akıllı sensörler, cihazların optimal bir seviyede çalışma performansı göstermesini sağladığı kadar bulunulan ortam koşullarına uygun otomatik ayarlamalar da gerçekleştirir.  Kullanım güvenilirliği aynı zamanda cihazların çoklu koruma katmanları ile de efektif bir şekilde sağlanır.

Üretim ve tasarım aşamalarında ürünlerin hem ana donanımlarına hem de dış yüzeylerine entegre edilen güvenlik mekanizmaları, Airfel klima fiyatının belirlenmesinde önemli bir yere sahiptir. Marka tarafından üretimi üstlenilen ürünlerin tüm teknik donanımlarını detaylı bir şekilde inceleyerek fiyat performans değerlendirmesi yapabilir, bütçenize uygun seçeneklere sahip olan modelleri satın alabilirsiniz.

Airfel Klima Seçeneklerinin Kullanım Ömrünü Uzatan Bakım Tüyoları

Yaşam alanlarında ideal bir hava akışının gerçekleşmesini sağlayan Airfel klima cihazlarının kullanım ömürleri, bakım ve onarımlarının dikkatli ve detaylı bir şekilde yapılması ile maksimum seviyede uzar. Periyodik olarak gerçekleştirilmesi gereken bakım ve onarım gereksinimleri şu şekilde örneklendirilebilir:

  • Yaşam alanlarında biriken toz ve kirler, seri hava akışı nedeniyle cihazların üst yüzeylerine ve fanlara da ulaşır. Üstün motor gücünün, fanların ve kompresörlerin yoğun toz miktarlarından etkilenmemesi için cihazlarınızın temizliğine detaylı bir özen göstermeniz gerekir. Dış ünite temizliğini nemli bir bez yardımı ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Buna karşılık teknik bir hassasiyete sahip olan Airfel 12000 BTU klima iç ünite parçalarının kuru ve yumuşak uçlu ekipmanlar ile temizlemeniz yüksek derecede önem arz eder.
  • Ana donanımlara entegre edilen arıza tanımlama sistemleri, Airfel klima 12000 modellerinin aktif çalışma performansları sırasında karşılaştıkları olası arızalanmaları otomatik olarak belirleyerek sizlere bildirir. Fonksiyonel çalışma prensiplerini de doğrudan etkileyen arızaların kısa süre içerisinde giderilmesi Airfel klima çeşitlerinin kullanım ömürlerini de maksimum seviyede uzatır.
  • Airfel klima seçeneklerinin iç kısımlarında yer alan ve ihtiva ettikleri amaç gereği hareketlilik özelliğine sahip olan ekipmanların mekanik bağlantılarının düzenli aralıklar ile kontrol edilmesi de kullanım ömrüne doğrudan etki eder.

Marka tarafından üretimi üstlenilen tüm Airfel klima çeşitlerinin teknik ve mekanik özellikleri, kullanıcı konforunu arttırmaya yönelik olarak geliştirilir. Her açıdan avantajlı ve optimal bir kullanım imkanı sunan cihazlar, kullanıcı seçimlerini etkiler. Ürün seçimi konusunda ve ihtiyaçlarını belirleme konusunda kararsızlık yaşayan kullanıcıların yararlanması için Koçtaş ısıtma-soğutma kategorisinin filtreleme seçenekleri, ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşmanızı sağlar. Filtreleme seçeneklerinden yararlanarak markanın üretimini üstlendiği tüm modellerin çalışma sıcaklık aralıkları, soğutucu akışkanlıkları, boyutları, ağırlıkları, hava akış debileri, sezonsal verimlilikleri, kapasiteleri, aktif çalışmaları esnasında çıkardıkları ses desibelleri ve benzeri nitelikteki özellikleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ürünlerin sadece teknik donanımları hakkında değil görselleri hakkında da bilgi sahibi olmanızı sağlayan filtreleme seçenekleri sayesinde ürünler arası karşılaştırmalar yapabilir, fiyat performans değerlendirmesi yapabilir ve bütçeniz doğrultusunda seçimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kullanıcı bütçelerine katkı sağlamayı hedefleyen Koçtaş, çeşitli indirim ve kampanya seçenekleri oluşturur. Hem fiziki mağaza ziyaretlerinizde hem de online alışverişlerinizde yararlanabileceğiniz indirim ve kampanya seçenekleri sayesinde yaşam alanlarınızın her bir odası için ayrı ürünler satın alabilirsiniz.

Airfel Klima Ürünleri İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Airfel klima soğuk ayarı nasıl yapılır?

Marka tarafından üretimi üstlenilen Airfel klima ürünlerinin kontrolü uzaktan kumandalar aracılığı ile gerçekleştirilir. Uzaktan kumandaların üst yüzeylerinde yer alan mod ayarları kısmına basarak mevsimsel koşullara uygun bir mod tercihi yapabilirsiniz. Yaz aylarında uygulama alanı bulan soğuk ayarı, kumandalarda COOL modu olarak adlandırılır ve kar görseli ile desteklenir. COOL modu minimum 17 dereceye kadar ayarlanabilir.

Airfel klima uyku modu nasıl yapılır?

İngilizce dilindeki SLEEP kelimesi ile ifade edilen uyku modu ayarı, cihazların uzaktan kontrolünün sağlandığı kumandalar aracılığı ile aktive edilir. Uzaktan kumandalar üzerindeki SLEEP tuşuna bastığınızda uyku modu otomatik olarak devreye girer. Yaşam alanlarındaki hava akışının düzenli bir şekilde seyretmesini sağlayan uyku modu ayarı, enerji tasarrufu sağlamanıza da maksimum seviyede yardımcı olur.

Airfel klima nasıl çalışır?

Markanın enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik konularına karşı gösterdiği yoğun ilgi, üretimini üstlendiği Airfel klima ürünlerinin de bu değerler doğrultusunda fonksiyon göstermesini sağlar. Ayrı bir başlık olarak ele alınan pratiklik olgusu ise ürünlerin herkes tarafından kolaylıkla çalıştırılmasını sağlayacak şekilde ortaya çıkar. Uzaktan kontrol edilebilen cihazlar, ihtiva ettikleri amaç gereği belirli bir teknik hassasiyete sahiptirler.

Airfel klima kaliteli midir?

Kullanıcıların günlük yaşantılarına ideal ısı derecelerinde devam etmesini hedefleyen marka, hem pratik kullanım özellikleri ile hem de fonksiyonel çalışma prensipleri ile ön plana çıkan ürünlerin üretimini üstlenir. Üretim aşamalarında Airfel klima ürünlerinin ana donanımlarına entegre edilen tüm mekanizmalar ve teknolojiler, hem markanın hem de cihazların kalitesini gözler önüne serer.

Daha fazla göster
12 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama:
Başa Dön