Peşin Fiyatına  7 Taksit

Sofra Servis

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Her Öğün İçin İşlevsel ve Estetik Modelleri Bulunan Sofra Servis Gereçleri

Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri için şık sofralar kurmak adına sofra servis gereçleri kullanılır. Sofra servis parçaları yemek sunumlarının daha estetik bir şekilde yapılmasına yardım eder. Yemek masasında ihtiyaç duyulabilecek çeşitli gıda, baharat ve gereçlere kolayca ulaşılmasını sağlar.

Yemek masasındaki dağınık görünümü önleyerek her bir sofra servis elemanının kendine ait bir yeri olmasına olanak tanır. Sofra servis sunumlukları sıradan bir akşam yemeği veya misafirlerini ağırlanacağı özel bir gece için büyük yardımcılardır. Farklı türden pek çok eşyayı içerisinde barındıran sofra servisleri farklı özelliklere sahip olacak şekilde kullanıcılara sunulur. Yemek sırasında yemeğe eklenmesine ihtiyaç duyulan tuz, karabiber, yağ, sirke, sos gibi ürünlere daha kolay ulaşmak için bu ürünlerden faydalanılır.

Bu ürünlerden farklı malzemeleri sunmak adına yararlanıldığı için ihtiyaçlara göre seçimler yapılması gerekir. Aynı zamanda sofra servis parçaları farklı tasarımları ile farklı zevklere hitap eder. Bireyler sofra servislerinin taşıdıkları renk, tasarım stili, boyut gibi özelliklere göre kişisel zevklerine uygun tercihler gerçekleştirebilir.

Bu ürünler kahvaltı, öğle yemeği veya akşam yemeği gibi öğünlerde kullanılabilir özelliklere sahiptir. Seçim yaparken aynı zamanda hangi öğünde kullanılacağı da belirlenerek buna uygun tercihler gerçekleştirilebilir. Farklı materyallerden üretilen ve farklı özelliklere sahip olan sofra servis elemanları için farklı fiyat değerleri ortaya çıkar. Sofra servis fiyatları ürünlerin yapısında bulundurduğu ham maddelerin kalitesine göre değişir. Farklı bütçeleri olan bireyler bu ürünler arasında seçim yaparken hem ihtiyaçlarını hem de fiyat değerlerini kontrol etmelidir.

Yemek Sunumunun Kolayca Yapılmasını Sağlayan Şık Sofra Servis Çeşitleri

Sofra servis gereçleri sabah, öğle ve akşam yemeklerinde faydalanabilecek pek çok parçayı içerisinde barındırır. Sofra servis ürünleri bu sebeple hangi öğünde kullanılacağına göre tercih edilir. Kahvaltılık malzemelerin sunulacağı sofra servis parçaları ile akşam yemeği için kullanılacaklar ayrıdır. Buna göre öğüne ve menüye uygun seçimler yaparak şık sofralar hazırlamak mümkündür.

Yumurtalıklar, sabah kahvaltısında tüketmek üzere pişirilen yumurtaları servis etmek için kullanılabilir. Yumurtalıklar masa üzerinde yumurtaların dağınık görünüm oluşturmasını engelleyen ve aynı zamanda da estetik görünümlere sahip parçalardır. Yumurtalıkların silikon, porselen gibi farklı malzemelerden üretilmiş olan modelleri bulunur. Eğlenceli ve renkli tasarımlara sahip olan yumurtalıklar kahvaltı sırasında sunum yapmak için kullanılır. Silikondan elde edilen modellerinde mavi, yeşil, mor, turuncu gibi geniş renk çeşitliliği ile karşılaşılır. Buna göre her birey kişisel zevklerine göre farklı tarzlarda tasarlanan ürünler arasından seçim yapar.

Akşam yemekleri için şık masalar kurmak isteyenler çeşitli sofra servis aksesuarlarından faydalanır. Sofra servisi için kullanılan önemli eşyalar arasında servis ve sunum tabakları yer alır. Renk, tasarım stili, ölçü, biçim gibi farklı özelliklere sahip pek çok servis ve sunum tabaklarına erişilir. Bu ürünler yemeklerin ve tatlıların servis edilmesi için kullanılan işlevsel parçalardandır. Servis ve sunum tabakları, yapısında kullanılan maddeler ve kaliteleri gibi özellikler doğrultusunda geniş bir çeşitliliğe sahiptir.

Yuvarlak, kare, oval, dikdörtgen gibi farklı biçimlerde olan da pek çok modeli mevcuttur. Servis yaparken hem işlevsel hem de estetik olarak etkileri büyük olan bu ürünler zevklere göre tercih edilebilir. Servis ve sunum tabaklarının tasarım stilleri farklı zevkle hitap edecek şekildedir. Modern, klasik, vintage, geleneksel, etnik desenlere sahip birçok modeline erişilebilir. Bu ürünlerin aynı zamanda cam, seramik gibi farklı malzemelerden üretilen türleri de bulunur. Bazılarında kulp olduğu durumlar ile de karşılaşılabilir. Aile ile yenecek bir akşam yemeğinde veya misafirlerin ağırlandığı bir günde bu ürünlerden faydalanabilmek mümkündür.

Altın sarısı, gümüş, bronz gibi detaylara sahip olan modelleri mevcuttur. Sofra servisini kolaylaştıran ve aynı zamanda da daha estetik bir hale getiren bu ürünler her bireyin beğenisine göre seçeceği yelpazesini sunar. Bu ürünlerin boyut olarak da farklı olan pek çok alternatifi mevcuttur. Bireyler ihtiyaç duydukları büyüklükte ve derinlikte olan modelleri tercih ederek istediği yiyecekleri içerisine yerleştirebilir.

Farklı malzemelerden üretilmiş olan sofra servis gereçleri için ödenmesi bekleyen fiyat aralığı değişiklikler içerir. Kullanıcılar daha kaliteli sofra servis parçaları için bütçesini daha geniş tutmalıdır. Sofra servis fiyatları farklı bütçeleri olan bireylere hitap edebilecek şekilde oldukça geniştir. Buna göre her birey kurmak istediği sofra düzeni için uygun modellere erişebilir. Taşıdığı özellikler, renk, büyüklük gibi noktalara bakarak herkese uygun sofra servis çeşitleri bulunur. Ürünleri belirlerken yemek masasının tasarım stiline uyumlu olup olmadığı kontrol edilmelidir. Aynı zamanda gereğinden fazla harcama yapmamak adına fiyat değerlerine de mutlaka bakılmalıdır.

Sofra servis gereçleri arasında kaseler de yer alır. Kase modelleri, yuvarlak tasarımlarıyla pek çok farklı yemeğin ve ara sıcağın içerisinde sunulmasına yardım eder. Bu ürünlerin bambu, cam, seramik gibi farklı materyallerden üretilen çeşitleri mevcuttur. Farklı beğenilere hitap eden tasarımlara sahip kaselerde çorba servisi yapabilmek mümkündür. Bunun dışında tatlı, salata veya daha farklı yiyecekler de sunulabilir.

Salata kasesi, yemek masasındaki her bireyin salataya kolayca uzanmasını sağlayan ürünlerdir. Salata kasesi çeşitlerinin farklı renk ve boyut seçeneklerine bakarak seçimler yapmak mümkündür. Bu ürünler yemek masasındaki her birey için tek tek olarak edinilebilir. Böylece her birey kendi salata kasesinden kolaylıkla ulaşabilir. Bunun dışında daha büyük boyutlarda olan salata kasesi edinilerek içerisinde salata servis kaşığı konulur ve her bir bireyin kendi tabağına istediği miktarda salata almasını sağlamak da mümkündür.

Ortaya konulacak olan salata için mutlaka servis kaşığı da içerisine konulmalıdır. Bireyler farklı boyutlarda üretilen bu ürünleri ihtiyaçlarına göre tercih edebilir. Aynı zamanda siyah, beyaz, krem, mavi, yeşil, mor gibi renkli olan modellere erişilebilir. Bunların dışında farklı desenlere sahip olan türleri de belirlenerek zevklere göre seçimler yapılır.

Yemek masasında su ve sofra servis gereçlerinden faydalanılmalıdır. Sürahiler içerisinde su veya farklı meşrubatların konulması için tasarlanan ürünlerdir. Bu ürünlerin saplı veya sapsız olarak tasarlanan pek çok modeli mevcuttur. Aynı zamanda farklı materyallerden elde edilen modeller buna göre tercih edilebilir. Hacminin birbirinden farklı olduğu sürahi modelleri, ihtiyaçlara göre belirlenir.

Kalabalık bir gruba servis yapılacağı zaman içi daha fazla miktarda su alabilen modeller tercih edilmelidir. Ancak küçük bir aile için daha ortalama boyutlarda olan modeller seçilebilir. Sürahilerin geleneksel veya modern tasarımlara sahip pek çok çeşidi bulunur. Sofra servisinde diğer servis elemanlarına uygun tasarım stillerine sahip olan sürahiler tercih edilebilir. Böylece yemek masası üzerinde bütünüyle uyumlu bir görüntü oluşturmak mümkün olur.

Masada içecek servisi sırasında bardakların alt kısmına bardak altlıkları modelleri konulur. Yemek masasındaki diğer parçalarla uyumlu tasarımlara sahip olan bardak altlıkları tercih edilebilir. Masadaki kişi sayısı kadar edinilmesi gereken bardak altlıkları farklı tasarım stilleri ile farklı zevkleri olan bireylere hitap eder. Bardak altlıklarında hasır, kumaş, doğal taş, ahşap, mermer gibi farklı materyallerden üretilen alternatiflere ulaşılabilir. Yemek masasının genel tarzına bakarak bu ürünler arasından tercihler gerçekleştirilebilir. Masadaki her bir insan için bardak sayısına göre bardak altlıkları edinilerek ürünlerden yüksek bir performans alınır.

Yemek masasında içecek türlerinin servisini daha şık bir hale getirmek için karaf modellerinden yararlanılabilir. Sıvıların muhafaza edilmesini ve servis edilmesini sağlayan karaflar, yaratıcı tasarımları ile öne çıkar. Sürahi benzeri görev gören karaf çeşitleri, değişik tasarımları seven bireylere hitap eder. Buna göre bireyler masalarına uygun tasarımlara sahip olan karaf modellerini edinerek içerik sunumunu daha estetik bir hale getirebilir.

Yemek masasında salata ve benzeri gıdaların soslanması için yağdanlıklar kullanılır. Özellikle misafirlerin ağırlandığı durumlarda herkesin kendine göre yağ ve sirke gibi gıdalar ekleyebilmesi için yağdanlıklar masalarda bulundurulur. Farklı boyutlarda ve iç hacimlere sahip olan yağdanlıklar minimal boyutlarda olan modelleri ile yemek masasında yerleştirilebilir. Böylece salata ve benzeri gıdaların istenen miktarda yağlanabilmesine kolaylaştırmak mümkündür.

Yemek masasında olmazsa olmaz sofra servis gereçleri arasında baharat takımı bulunur. Tuz, karabiber, pul biber, kekik gibi farklı türden baharatların ihtiyaç duyulduğunda kullanılabilmesi için baharat takımı çeşitlerinden yararlanılmalıdır. Tasarımları ve görünümleri birbirinden farklı olan bu ürünler, zevklere ve masanın tasarım biçimine göre tercih edilebilir. Tadı tuzsuz gelen bir yemekte bireyler tuzluğa erişerek içerisine istediği miktarı tuz ekleyebilir. Baharat takımı edinerek yenilecek yemeklere yakışan baharatların sunulmasını sağlar. Farklı renk ve boyutlarda olan bu ürünler bireylerin beğenilerine göre tercih edebileceği geniş bir çeşitlilik oluşturur.

Bunların yanı sıra sosluk türleri de masalarda bulundurulmalıdır. İsteyenlerin yemeklerini sos ekleyerek tüketebilmesini sağlayan sosluklar, masalara yerleştirilir. Bireyler cümlemi soslamak yerine soslukların içerisine ekleyerek isteyenlerin sosa ulaşmasını ve yemeğini soslu yemesini sağlar. Estetik görünüme sahip bu ürünler aynı zamanda masanın dekorasyonuna da katkı sağlar. Renkli ve desenli çeşitleri ile masanın stiline uygun pek çok çeşide sahiptir.

Farklı tasarımlara sahip servislikler de sofra servisi için son derece önemli parçalar arasındadır. Bir, iki veya üç katlı gibi farklı tasarımları olan servislikler sunum yapılacak yiyeceğe göre tercih edilebilir. Bu ürünlerin üstünde tatlı, meyve veya çeşitli aperatif yemekler sunulabilir. Servisliklerin de tasarım stili ve görünüm olarak pek çok farklı modeli bulunur. Tek katlı olan servisliklerde ayaklı bir tasarımın olduğu söylenebilir. İki ve daha fazla kat modellerde ise geniş bir çeşitlilik vardır. Bireyler bu ürünleri seçerken yemek masalarının tasarım stiline de bakabilir.

Antika görünümlü yemek masalarını seven bireyler ise gümüş veya bakır tasarımlara sahip sofra servislerinden faydalanabilir. Bakır sofra servisleri bakırdan elde edilen yapısıyla otantik bir yemek masası oluşmasına yardımcıdır. Bu ürünlerin kapak veya kapaksız olarak tasarlanan modellerine erişmek mümkündür. Yemek masasına ayrı bir hava katacak olan bu ürünler beğenilerle uyuştuğu durumlarda tercih edilebilir. Gümüş kaplama sofra servisleri, gümüş tonlarında hazırlanan bir yemek masasına uyum sağlar. Aynı zamanda beğenileri ile uyuşan bireyler bu tür sofra servis gereçlerini geleneksel görünümleri doğrultusunda da tercih edebilir. Gümüş kaplama sofra servis gereçleri işlemeli, oymalı gibi tasarımları da yemek masasına farklı bir hava katmaya yardım eder.

Gümüş kaplama kaşık, çatal, bıçak, kadeh, maşa, tuzluk, servis kaşığı gibi ürünler ile de sofra servisini zenginleştirmek mümkündür. Servis maşa seti, sunulan ürünlerin tabaklara alınmasını sağlar. Bireylerin ellerini temas ettirmeden yiyecekleri tabaklarını alabilmesi için servis maşa setinden yararlanması mümkündür. Servis maşa setinin işlemeli, desenli veya daha sade tasarımları olan modellerine de ulaşılabilir.

Gümüş kaplama ve bakır gibi malzemeler ile ortaya çıkarılan sofra servisleri için farklı miktarda ödemeler ortaya çıkar. Ürün fiyatlarını etkileyen önemli noktalar arasında üretiminde kullanılan materyaller yer alır. Buna göre içeriğinde bulunan maddeler ürünlerin fiyat etiketlerinde değişiklikler olmasına yol açar. Her bir kullanıcı ne tür bir sofra servis gerecine ihtiyaç duyduğunu belirleyerek aynı zamanda fiyat değerlerini de karşılaştırılabilir. Böylece hem bütçeye paralel hem de ihtiyaçlara uygun ideal türler belirlenebilir.

Yemek masalarında mutlaka olması gereken sofra servis parçalarından bir diğeri de ekmek sepetidir. Ekmeklerin kesilerek bir arada durmasını sağlayan ekmek sepeti modelleri, hoş görünümleri ile yemek masasına katkı sağlar. Bu ürünler kahvaltı, öğle yemeği veya akşam yemeği gibi öğünlerin her birinde kullanılabilir özelliktedir. Ekmek sepeti çeşitlerinde kapak veya kapaksız olarak farklı tasarımlar olduğu görülür. Kapaklı olan modeller ile ekmeklerin tazeliğini korumasını sağlamak daha kolaydır.

Çerez servisi yapabilmek için kullanılan sofra servis ürünlerine de çerezlik adı verilir. İçerisine farklı türden kuruyemiş koyarak estetik sunumlar yapılmasını sağlayan bu ürünlerin pek çok modeli mevcuttur. Antep fıstığı, leblebi, fındık, ceviz gibi çerezleri çerezliklere koyarak misafirlere sunum yapabilmek mümkündür. Bunların dışında kuru meyve, patlamış mısır gibi çeşitli yiyecekler de çerezlik içerisinde sunulabilir.

Yemek masalarının önemli bir diğer sofra servis parçaları arasında peçetelikler yer alır. Sofranın bir ya da birkaç noktasına konumlandırılabilecek peçeteliklerin içerisine peçete yerleştirilir. Yemek sırasında peçete ihtiyacı duyulduğunda kolaylıkla erişebilmek için bu ürünlerden faydalanılır. Farklı materyallerden üretilen ve farklı tasarımlara sahip olan bu ürünler beğenilere göre seçilebilir. Metal, cam, kristal, ahşap gibi malzemelerden elde edilen pek çok modeli mevcuttur.

Amerikan sofra servis ürünleri tabakların en altına yerleştirilen ve farklı materyallerden üretilen parçaları içerir. Hasır veya farklı kumaşlardan üretilen bu ürünler isteklere göre tercih edilir. Amerikan servis sofra düzeni oluşturabilmek için tabak, bıçak, kaşık, çatal, bardak gibi parçaların düzgün bir şekilde yerleştirilmesi gerekir.

Amerikan servis düzenini yapabilmek adına en alt kısma hasır veya farklı kumaşlardan elde edilen parça yerleştirilir, onun üstüne ise tabaklar getirilir. Tabaklar menüde olan yemeklere göre tercih edilmelidir. Örneğin çorbanın da yer aldığı bir menü için mutlaka çorba kasesi de eklenmelidir. Salata, yemek, tatlı tabağı gibi parçalar menüye göre belirlenerek uygun bir şekilde dizilir. Kaşık, çatal, bıçak gibi yeme gereçlerinin de uygun düzende masa yerleştirilmesi önemlidir. Böylece sofra servis düzeni oluşturarak misafirleri iyi şekilde ağırlamak mümkündür.

Yemek masasında düzen kurmaya başlarken tabak, çatal, kaşık, bardak gibi parçaların masaya taşınmasına yardım eden sofra servis gereçleri tepsilerdir. Tepsilerin farklı tasarlanan pek çok modeline erişebilmek mümkündür. Dikdörtgen, yuvarlak, oval gibi farklı tasarımlara sahip olan tepsiler beğenilere göre tercih edebilir. Bu ürünlerin farklı tasarım stillerine sahip olan modelleri sofradaki diğer parçaların türüne bakarak tercih edilebilir.

Gümüş tonlarında veya ahşap yapıda olan modeller bireylerin tercihlerine göre seçebileceği geniş bir çeşitlilik sunar. Ayrıca bu ürünlerin farklı boylarda olan modelleri de ihtiyaçlara göre belirlenebilir. Yemek sonrası çay ve meyve servisi yapılırken de tepsi çeşitlerinden yararlanılabilir. Bireyler kişi sayısına göre hazırladığı çayları misafirlerine şık bir gereç içerisinde sunabilir. Ayrıca tatlı ve meyve servisini de kolaylaştırmak için bu ürünlerden faydalanmak mümkün olur.

Fondü seti ise çikolata veya peynirin eritilip daldırma sosu olarak kullanıldığı tarifleri hazırlamak için kullanılan bir parçadır. Soslu yemek veya tatlı hazırlamak için kullanılan fondü seti bir sofra servis gereci olarak da yarar sağlar. Fondü seti içerisinde eritme kabı, mum, çubuk, spatula, stant gibi parçalar yer alır. Bireyler hazırlamak istedikleri yiyeceklere göre fondü seti edinerek kolayca kullanabilir.

Sofra Servis Ürünleri Fiyatları

Sofra servisi için kullanılan farklı türde parçalar için ödenmesi gereken fiyat değerleri de değişiklikler içerir. Sofra servis fiyatları ürünlerin cinsine göre farklı fiyat aralıklarına sahiptir. Bireyler hangi yemek öğününde faydalanacağına bakarak sofra servis parçaları arasından seçimler yapabilir. Buna göre yüksek bir verim alınabilecek işlevsel sofra servis ürünleri tercih edilir. Aynı zamanda estetik görünümlere sahip olan sofra servis gereçleri masanın görünüşüne de olumlu katkı sağlar. Sofra servis fiyatlarını kontrol ederek bütçeyi aşmayan seçimler yapmak daha kolaydır. Gereksinimlere uyan tercihleri yaparken aşırı harcamalardan kaçınmak, bireylerin maksimum verim almasına yardım eder.

Koçtaş’ta farklı stillerde tasarlanan ve farklı işlevler sunan sofra servis gereçlerini inceleyebilirsiniz. Boyut, üretim malzemesi, renk, tasarım, kalite gibi özelliklere göre ihtiyaçlara uygun sofra servis gereçleri arasından uygun olanları belirleyebilirsiniz. Belirlediğiniz sofra servis parçalarını Koçtaş’ta hızlı bir biçimde sipariş ederek hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Sofra Servis Kategorisi ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Sofra servisi nasıl yapılır?

Sofra servisini düzgün şekilde yapabilmek için öncelikle kişi sayısı kadar hazırlık yapılmalıdır. Servis edilecek yiyeceklerin türünün ne olduğuna göre tabak çeşitleri belirlenerek masaya yerleştirilir. Misafirlerin ağırlandığı bir günde yemek servisi sürekli olarak devam etmelidir. Ev sahibi önce misafirlerine en sonunda kendine servis yapmalıdır.

Sofra servis gereçleri nelerdir?

Sofra servis gereçleri pek çok türden parçayı içerir. Sunumluklar, çerezlik, peçetelik, yağdanlık, baharat takımı, sosluk, ekmek sepeti, servis maşa seti gibi birçok gereç sunum için kullanılır. Bu ürünler yemek sırasında ihtiyaç duyulabilecek eşyaları içerir. Masadaki bireyler gereksinim duyduğu baharat gibi sofra servis gereçlerine uzanarak yemeklerine ekleme yapabilir.

Sofra düzeni nasıl olmalıdır?

Sofra düzenini oluştururken baharatlık, yağlık, sosluk ve peçetelik gibi parçaların herkes için uzanılabilir noktalar konumlandırılması gerekir. Bunun dışında tabak, çatal, kaşık, bıçak, bardak gibi parçalar da sofra düzenine göre yerleştirilmelidir. Servis tabağı, çorba ve ana yemek tabağı, salata tabağı, ara sıcak tabağı menünün içeriğine göre masaya konulur.

Daha fazla göster
2647 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama: