Peşin Fiyatına  7 Taksit

Arçelik Klima

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Yenilikçi Tasarımı Mükemmel Performansla Birleştiren Arçelik Klima Modelleri

Evde ya da iş yerlerinde rahatlıkla tercih edilebilen Arçelik klima seçenekleri, farklı alanlara ve ihtiyaçlara özel tasarlanır. Özellikle gününün büyük bir kısmını kapalı alanlarda geçiren kişiler, iklimlendirme cihazlarının sağladığı konfor ve kolaylığı tercih eder. 1955 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana ürün kalitesini artıran marka, hem Türkiye hem dünya genelinde geniş kullanıcı kitlelerine ulaşır. Sunduğu inovasyonlarla dikkat çeken firma, pek çok ihtiyacı karşılamaya yönelik tasarladığı ürün seçenekleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Arçelik klima modelleri, farklı kullanım alanlarına uyum sağlayacak tasarım ve kapasite özellikleriyle çeşitlenir. Bu çeşitlilik, kullanıcı ihtiyacı ve tercihi doğrultusunda tercih edilebilen birden fazla alternatif çözüm sunar. Markanın çevre dostu Arçelik klima tasarımları, doğayı koruma ilkesiyle çeşitlenir. Bu sayede enerji verimliliğine sahip üretimler gerçekleştirir.

Kullanıcılar için kaliteli ve konforlu bir yaşam alanı oluşturan, yenilikçi teknolojik özellikleriyle ekstra avantajlar sunan Arçelik klima modelleri, marka farkı ve kalitesiyle imal edilir. İster yaz aylarında ister kış mevsiminde dilediğiniz ortam ısısını elde etmenize yardımcı olacak ürün seçeneklerini ulaşılabilir hale getiren marka, tüm bu detaylar sayesinde rakiplerinden ayrılır. Sizler de markanın müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetlerini içeren ürün alternatiflerine Koçtaş'tan ulaşabilirsiniz. Isıtma ve soğutma kategorisinden inceleyebileceğiniz tasarımlar sayesinde ihtiyaçlarınıza hitap eden modelleri değerlendirebilirsiniz.

Sürdürülebilir Serinliği Arçelik Klima Seçenekleriyle Keşfedin

İklimlendirme cihazları, kullanıcılara farklı tip ve kapasite özellikleriyle sunulur. Bu sayede işlevsellik ön planda tutulurken şık tasarımlar da ortaya çıkarılabilir. Modeller; büyük, küçük veya orta büyüklükteki kapalı ortamlarda yüksek performans sunan özellikleri ve dikkat çeken tasarımları sayesinde yaygın olarak tercih edilir. Marka tarafından üretilen model seçeneklerinin çalışma mekanizması, soğutma sistemini kullanarak kapalı ortamları fazla ısıdan arındırmayı amaçlar. Ortamda bulunan fazla nemi alır ve hem daha taze hem de ferah bir hava sağlar. Bu sayede kullanıcıların konforu daha yüksek seviyede hissetmesine olanak sağlar.

Kullanılan cihazlar, eklenen opsiyonel ve fonksiyonel özellikler dahilinde birden fazla alternatif çözüm sunar. Arçelik ekolojik inverter klima, markanın dikkat çeken seçenekleri arasında yer edinir. Gelişmiş teknolojik özellikleri sayesinde üstün enerji tasarrufu ve maksimum performans sunan bu ürünler, yüksek seviyede serinletme ve ısıtma kapasitesiyle pek çok ihtiyacı karşılamayı hedefler. Doğaya saygılı ürün seçeneklerinden biri olan bu model, sera gazı emisyonlarını azaltır ve böylece doğa dostu bir kullanım avantajı oluşturur.

Marka tarafından üretilen pek çok model, farklı kapasitelere sahiptir. Bu kapasiteler, kullanım alanının büyüklüğüne göre belirlenir. Arçelik klima 18000 kapasiteye sahip seçenekler, ortalama büyüklükteki iç mekan iklimlendirmesi için ideal bir ürün olarak değerlendirilebilir. Siz de yaşam alanınızın genişliği ve bireysel tercihleriniz doğrultusunda markanın tasarımlarına göz atabilirsiniz.

Teknolojiyi Konforla Birleştiren Göz Alıcı Tasarımlar

Sürdürülebilirlik ve inovasyon prensibini çalışma alanlarının merkezine koyan marka, ürünlerini ve üretim süreçlerini sürekli olarak yeniler. Markaya ait ürün alternatifleri de bu yenilikçi tutum benimsenerek imal edir. Duvar tipi, kanal, kaset, mobil, split ve paket tipi olmak üzere farklı kategorilere ayrılan cihazlar, iç mekan iklimlendirme işlemi için kullanılır. Ürünlerin kapasite özellikleri ise bulundukları kategori bandında şekillenir.

British Thermal Unit terimi, iklimlendirme cihazlarının termal enerji birimi ifadesini yansıtır. Isı ölçümünde kullanılan birim, iklimlendirme cihazlarının kapasitesini belirlemek için kullanılır. BTU değeri, iklimlendirme cihazının belirli bir süre boyunca saatte ne kadar ısı enerjisi transfer edebileceğini gösterir. Bu tür cihazların BTU değeri ne denli yüksek ise o kadar büyük bir alanda kullanılabileceğini bu birimle belirlemek mümkünlük kazanır. Arçelik klima 12000 kapasiteye sahip modeller, ortalama 25 ila 35 metrekarelik bir kapalı alanda rahatlıkla tercih edilebilir.

Eklenen ek özellikler, markanın iklimlendirme cihazlarını daha cazip hale getirir. Arçelik ultra hijyen klima, Comfort Air teknolojisi sayesinde dikkat çeker. Aktif enerji kontrolü, anlık güç tüketim göstergesi, IonFresh özelliği ve İonizer otomatik temizleme fonksiyonu, cihazı diğer ürünlerden ayıran fonksiyonel özellikler olarak ön plana çıkar. Eşsiz tasarımı sayesinde bu cihazlar, ortam ısı ve nem dengesini oluşturmanın yanı sıra hava temizliği de yaparak muhteşem bir kullanım olanağı oluşturur.

Yüksek Performans ve Düşük Enerji Verimliliği Sağlayan Arçelik Klima

Yaz aylarında artan sıcaklık oranı ve yükselen nem seviyesi, insan bedeni için yoğun şekilde bunaltıcı ve rahatsız edici olabilir. Bu gibi durumlara çözüm olarak kullanıcılar, Arçelik klima çeşitlerini değerlendirebilir ve ferahlığın tadını çıkarabilir. İç mekanlarda ortam ısısını ve nem dengesini belirlenen seviyelere getiren bu cihazlar, yüksek seviye konfor ve rahatlık sağlar.

Arçelik Oxygen Plasma klima markanın dikkat çeken modellerinden biridir. Son teknolojiye entegre bir şekilde geliştirilmiş olan bu cihaz, yüksek enerji verimliliği sayesinde bütçenize katkıda bulunabilir. Ayrıca sahip olduğu özellikler doğrultusunda kapalı ortamlarda gözle görülemeyecek kadar küçük toz, bakteri ve partikülleri temizleyerek sizler için sağlıklı bir kullanım alanı oluşturabilir. 

Arçelik klima A+++ enerji verimliliğine sahip olan bu modeller, yüksek oranda ısı ve soğutma performansı sunarken daha az enerji tüketir. Bu da hem çevreye hem de bütçenize dost bir çalışma prensibi olarak gösterilebilir. Markanın ürün seçeneklerinin özellikleri arasında tek tuşla yumuşak hava akış kontrolü, temizleme fonksiyonu, Ionizer filtre, akıllı bağlantı özelliğiyle uzaktan kontrol gibi birçok farklı detay bulunur. Tüm bu detaylar, daha konforlu ve yüksek yaşam standartları oluşturma konusunda etkili bir performans oluşturur. Hem konfor sağlayan hem de çevreye duyarlı tasarımlarıyla dikkat çeken seçenekleri inceleyebilir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda kolayca temin edebilirsiniz. Siz de Arçelik klima seçeneklerini inceleyerek eşsiz teknolojilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Modern Tasarımlarla Serinlemenin Tadını Çıkarın

Markaya ait ürünler, evsel veya iş yeri kullanımı için uygunluk gösteren birden fazla alternatif seçenek sunar. 48726 Arçelik klima hem ev kullanımına, hem de ofis ve benzeri çalışma alanlarına hitap eden modellerinden biridir. Monofaze inverter salon tipi iklimlendirme cihazlarından biri olan bu model, yüksek kapasitesiyle ön plana çıkar. 48000 BTU/h soğutma kapasitesine sahip olan bu cihaz, yukarı ve aşağı olmak üzere iki yönlü hava kontrolü sunar. Ayrıca 4 yönlü otomatik hava kontrol özelliği, ortam ısısının homojen bir şekilde dağılmasını sağlar. Tek tuşla hava temizleme fonksiyonu, ortamda bulunan nemi alma, akıllı çalışma sistemi, hızlı soğutma ve çoklu programlama özelliği, cihazın kullanım sırasında sağladığı konforu yükseltir.

15325 Arçelik klima ise split iklimlendirme cihaz kategorisinde yer alır. A++ enerji verimliliğine sahip bu cihaz, 14500 BTU/h soğutma ve 15015 BTU/h ısıtma kapasitesine sahiptir. İç mekanlarda yüksek performans sağlayan cihaz; jet cool, akıllı çalışma sistemi, gizli gösterge paneli, çoklu programlama özelliği ve sleep mode gibi ekstra konfor sağlayan özelliklere sahiptir. Farklı renk seçenekleriyle şık ve zarif bir tasarıma sahip olan bu modellerle, kullanım alanınıza özgün bir dokunuş yapabilirsiniz. Eşsiz tasarımının sağladığı zarafeti, kullanım alanınızın dekorasyonuyla bir araya getirerek kullanabilirsiniz.

Arçelik Klima Tasarımlarıyla İç Mekan Konforunu Yeniden Tanımlayın

Kapalı alanlarda konfor elde etmek isteyen kullanıcılara özel tasarımlar sunan marka, toplumsal açıdan daha faydalı ve çevreye duyarlı inovasyonlarıyla ön plana çıkar. Her bir ürün, yüksek standartlarda konfor ve kolaylık hedefiyle tasarlanır. Bu sayede çeşitli özellikleri ve inovatif yaklaşımları bünyesinde barındırır.

Arçelik 09505 klima, üstün teknolojik özelliklere sahip modellerden biridir. ProSmart inverter teknolojisine sahip olan bu cihaz, ekstra sessiz çalışma ve özel hava temizleme filtre özelliği sunar. Uzaktan WI-FI bağlantısıyla kontrol edilebilir ve bu sayede kullanıcılar için daha konforlu bir kullanım imkanı oluşturur. Gizli gösterge paneli, Jet cool özelliği, ürünü ayrıcalıklı kılan nitelikler arasında yer edinir. Arçelik klima 9000 BTU/h serilerinden biri olan bu cihaz, ortalama büyüklükteki oda ve ofis iklimlendirmesi için idealdir. Şık tasarımı ve siyah, beyaz, gri gibi renk seçenekleri sayesinde dikkat çeken bu modeli tercih ederek siz de kullanım alanınıza yüksek oranda konfor katma fırsatı yakalayabilirsiniz.

12325 Arçelik klima modeli de bir diğer üstün özelliklere sahip iklimlendirme cihazı seçeneğidir. Duvar tipi split modellerden biri olan bu cihaz, 12000 BTU/h soğutma ve 12500 BTU/h ısıtma kapasitesine sahiptir. 4 yönlü otomatik hava dağıtımı, 2 yönlü otomatik hava kontrolü seçenekleriyle ortam ısısını en iyi şekilde dağıtan bu cihaz, üstün filtreleme özelliğiyle taze bir nefes yaratır.

Farklı Kullanım Alanlarına Uyum Sağlayan İnovatif Tasarımlar

Markanın kreatif ürün seçenekleri, pek çok kullanım alanında konfor elde edilmesine olanak tanır. Arçelik portatif klima seçenekleri, hemen hemen her türlü kullanım alanına mükemmel şekilde uyum sağlar. Bu cihazlar, ev kullanımında farklı odaların ısı ve nem dengesini sağlama konusunda etkili bir seçim olarak ön plana çıkar.

Arçelik taşınabilir klima seçenekleri, farklı iç mekanlara uygun kapasiteleriyle kullanıcı ihtiyacını etkili bir şekilde karşılamaya yönelik tasarlanır. 11400 BTU/h soğutma kapasitesine ve 10000 ısıtma kapasitesine sahip modeller, sıkça tercih edilen seçenekler arasında yer edinir. Nem alma özelliği ve iki yönlü hava kontrol sistemi sunan cihazlar, küçük çaplı kapalı alanların iklimlendirme işlemini en iyi şekilde yerine getirir. Akıllı çalışma sistemi, LED gösterge paneli ve 24 saat çoklu programlama özelliği, cihazı daha cazip hale getirir.

Arçelik ayaklı klima olarak da adlandırılan bu cihazlar, elektrik imkanının bulunduğu her türlü alanda pratik bir şekilde kullanılabilir. Eşsiz tasarımı ve ideal boyut oranları sayesinde dikkat çeken cihazlar, kamp alanlarında ya da doğa gezilerinde kullanılabilir. Cihazı çalıştırmak için ihtiyaç duyulan tek kaynak elektrik enerjisidir. Bu cihaz seçeneklerini dilediğiniz her alanda rahatça kullanabilir ve hem konforu hem de işlevselliği yanınızda taşıma imkanı elde edebilirsiniz.

Arçelik Klima Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Arçelik klima seçeneklerini değerlendiren kişilerin, kullanım esnasında dikkat etmesi gereken bazı önemli detaylar bulunur. Bu detaylara dikkate tmek, ürünün kullanım ömrünü uzatmaya ve daha verimli bir performans elde etmeye yardımcı olur. İlgili alanda yer alan bazı detaylar şu şekilde sıralanır:

  • Kapasite Oranı: Arçelik klima tercihinde iklimlendirme yapılmak istenen odanın büyüklük oranına uygun BTU özelliğine sahip seçeneği değerlendirmek önemlidir. Büyük boyutlara sahip iç mekanlar için Arçelik klima 24000 BTU/h kapasiteli seçenekler ideal olabilir. Daha küçük mekanlarda ise Arçelik klima 7000 BTU kapasiteli seçenekler tercih edilebilir. Oda büyüklüğüne uygun şekilde tercih edilen cihaz seçeneği, üründen elde edilecek performansı yükseltebilir.
  • Temizlik ve Bakım: Arçelik klima seçeneklerinin periyodik olarak bakım ve temizliğinin yapılması cihaz ömrünü uzatma ve yüksek performansını koruma gibi avantajlar oluşturur. Özellikle filtre temizliği, motor ve fan kontrolü, sağlıklı kullanım imkanı oluşturur.
  • Enerji Verimliliği: Arçelik klima cihaz modelleri, yüksek enerji verimliliğiyle tasarlanır. Kullanıcılar, uygun koşullarda bu özelliklerden faydalandığı takdirde bütçeye katkı etkili bir şekilde sağlanır. Uyku, tasarruf modu, akıllı kontrol özellikleri gibi nitelikleri doğru şekilde kullanmak önem arz eden konular arasında yer edinir.
  • Hava Akışı: Arçelik klima seçeneklerini kullanırken hava üfleme bölgesini kapatacak mobilya, perde gibi detayların olmamasına da dikkat etmek gerekir. Bu tarz engelleyici bariyerler, hava akışını önleyerek verim oranını düşürebilir.

Bütçe Dostu Arçelik Klimalar Seçenekleriyle İhtiyaçlarınızı Ertelemeyin

Arçelik klima fiyatları, sahip olduğu farklı özellikler doğrultusunda değişen oranlara sahiptir. Ürünlerin sahip olduğu kapasite de fiyat etiketlerinde belirleyici rol oynar. 24 btu Arçelik klima modeli, yüksek kapasitesi sayesinde kullanıcıların ilgisini çeker. Arçelik klima seçeneklerinde fiyat oranlarını belirleyen en önemli unsurlar arasında cihazın sahip olduğu ek özellikler de yer alır.

Bununla birlikte Arçelik klima 15000 BTU kapasiteye sahip modeller ise ortalama büyüklükteki iç mekanların iklimlendirmesi için idealdir ve her bütçeye hitap eder.

Arçelik klima cihazlarına eklenen fonksiyonel ve opsiyonel özellikler, fiyat oranlarını belirleme konusunda etki edebilir. Arçelik klima Neo Plasma cihaz modeli, eşsiz filtreleme özelliği sayesinde dikkat çeker. Bu özellik, ürünü geleneksel modellerden ayıran unsurlardan biridir.

Ürünün renk alternatifleri de fiyatları etkileyen noktalar arasında yer alır. Arçelik klima gri, beyaz, siyah gibi renk seçeneklerine sahip modellerin her biri, kendi üretim teknikleri ve kriterleri dahilinde farklı fiyat etiketlerine sahip olabilir. Split, kanal, kaset, mobil ve ayaklı cihaz modelleri de farklı kategorilerde çeşitli özelliklere sahip olarak imal edilir. Bu sebeple cihazın kullanım şekli ve tasarım özellikleri, fiyat belirleme konusunda etkili bir sebep olabilir. Modern teknolojiye sahip modeller, marka tarafından her bütçeye uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanır. Arçelik klimalar, kullanıcılar için konforu ulaşılabilir hale getirmeyi hedefler. Siz de Arçelik 8561 klima seçeneklerini ve daha pek çok modeli detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Koçtaş, Türkiye’nin önde gelen ev dekorasyonu ve alternatif çözüm marketlerinden biridir. Her köşesinde ilham dolu bir dünya barındıran marka, müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetler gerçekleştirir. Geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi tasarım anlayışıyla kullanıcılara yaşam alanlarını kişiselleştirme fırsatı sunar. Güvenilir alışveriş deneyiminin lider adresi Koçtaş, geniş ürün skalasında Arçelik klima tasarımlarına da yer verir. Markanın kalitesi, Koçtaş’ın güvenilirliğiyle bir araya gelerek eşsiz bir uyum oluşturur. Arçelik klima seçeneklerinin tümüne Koçtaş aracılığıyla hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kriterlerinize hitap eden ürünleri detaylı inceleyebilir ve pratik bir şekilde temin edebilirsiniz. İster Koçtaş satış noktaları isterseniz de internet sitesi aracılığıyla markaya ait tasarımlara göz atabilirsiniz.

Arçelik Klimalar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Arçelik klima ekonomi modu 80 ne demek?

Arçelik klima ekonomi modu 80, cihazın yüzde seksen oranında enerji tasarrufu sağladığını temsil eder. Cihazın belirli bir ısı aralığında çalışmasını sağlayan bu özellik, ortam sıcaklığını belli bir aralıkta tutar. Bu sayede cihaz çalışırken minimum seviyede enerji sarfiyatı gerçekleştirir ve optimum enerji tasarrufu elde edilmesi mümkün hale gelir.

Arçelik klima enerji tasarruf modu 80 60 40 ne demek?

Arçelik klima ürünlerinde yüksek enerji tasarrufu sağlamaya yarayan özellikler bulunur. Cihaz motorunun maksimum enerjiyle çalışmasının önüne geçen enerji tasarruf modu, kademeli olarak kullanıcı tarafından seçilebilir. Markanın cihaz modellerinde bulunan bu rakamsal ibareler, kademeli olarak tercih edebileceğiniz ve %80, %60 ve %40 oranında enerji tasarruf edebileceğiniz anlamını taşır.

Arçelik klimalar ne kadar?

Arçelik klima çeşitleri, birden fazla özelliğe bağlı olarak farklı fiyat kategorilerine ayrılır. Ayrılan bu kategorilerde ürünler; teknolojik özellikler, kapasite, kullanım tipi gibi sınıfsal değerlere sahip olur. Bu sebeple ürünlerin fiyat oranları farklılık gösterir. Firmanın sunduğu cihaz seçenekleri, bütçe dostu olmasıyla bilinir. Bu sayede her bütçeye uygun bir seçenek bulmak mümkündür.

Arçelik klima nasıl çalışır?

Arçelik klimaları çalıştırmak için öncelikle prize takılı olup olmadığını kontrol etmek gerekir. Enerji sağladığınız cihazın kumandasının sağ üst köşesinde bulunan açma kapama tuşuna basmanız yeterlidir. Ardından aşağı-yukarı tuşlarını kullanarak cihazın ısı ayarını istediğiniz sıcaklık oranına uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Kış veya yaz kullanımına uygun modu seçtikten sonra cihazı kullanabilirsiniz.

Arçelik klima kaç yıl garantili?

Arçelik klima seçenekleri, cihazın kullanım alanı ve ürün tipi gibi faktörlere bağlı olarak değişen garanti süreleri içerir. Ürünler genel olarak en az 2 yıl garanti kapsamına dahildir. Ancak bazı durumlarda kullanıcı ihtiyacı ve isteğine bağlı olarak bu süre +4 yıl uzatılabilir. Marka, satış sonrası sağladığı servis ağı ve desteğiyle de ön plana çıkar.

Daha fazla göster
95 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama:
Başa Dön