Peşin Fiyatına  7 Taksit

Bosch Akülü Vidalamalar

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Pratik ve İşlevsel Bosch Akülü Vidalama

Bosch akülü vidalama çeşitleri, rahat kullanımı ve işlevselliğiyle birçok kişi tarafından tercih edilir. Kullanıcı dostu olacak şekilde özel olarak tasarlanan Bosch akülü vidalama çeşitleri, istediğiniz işlemleri rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Farklı işlemleri rahat bir biçimde gerçekleştirmenizi mümkün hale getiren Bosch akülü vidalama modelleri, bu yönüyle kullanıcılarının işlemlerine pratiklik kazandırır. Seçenekleri incelediğinizde farklı güç ya da boyutta olan alternatifler olduğunu görebilirsiniz.

Hem profesyoneller hem de ev ortamında onarım ya da bakım işlemleriyle ilgilenmek isteyenler için özel olarak tasarlanan Bosch akülü vidalama modelleri, kullanıcılarının farklı beklentilerine yanıt vermeyi başarır. Fonksiyonel tasarımı ve işleme uygun yapısıyla öne çıkan Bosch akülü vidalama çeşitleri, birçok farklı işlemde rahat bir şekilde kullanılabilir. Bununla beraber Bosch akülü vidalama çeşitleri kullanıcı odaklı olacak biçimde özel olarak tasarlanır. Ele rahat bir şekilde oturan ve herkes tarafından pratik bir biçimde kullanılabilecek şekilde özel olarak tasarlanan Bosch akülü vidalama çeşitleri, bu yönüyle geniş bir kitleye hitap eder. Genellikle kompakt bir yapıya sahip olması da ürünlerin öne çıkan tarafları arasında bulunur.

Bosch akülü vidalama çeşitleri, küçük ebatları sayesinde elde rahat bir şekilde taşınabilir ve farklı işlemleri kolaylıkla uygulamanızı mümkün hale getirir. Bununla beraber Bosch akülü vidalama çeşitleri, ele rahat oturacak biçimde tasarlanmasıyla da kullanıcılarına avantajlar sunar. Bosch akülü vidalama çeşitleri, prize ihtiyaç duymadan kendi başına rahat bir şekilde çalışabildiği için de kullanıcılarının her yerde kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirmesini mümkün hale getirir. Bosch akülü vidalama modelleri modellerini isterseniz evinizde isterseniz dış mekanlarda rahatlıkla kullanabilir, kullanım alanını dilediğiniz gibi genişletebilirsiniz.

Bosch akülü vidalama çeşitleri birçok farklı işlemde rahat bir şekilde kullanılabilir. Bosch akülü vidalama çeşitleri, mobilya montajından raf montajına, küçük onarım çalışmalarından çeşitli projelere kadar geniş bir alanda kullanılabilir. Geniş bir kullanıma sahip olmasıyla da Bosch akülü vidalama çeşitleri herkesin farklı ihtiyaçlarına yanıt vermeyi başarır. Bununla beraber Bosch akülü vidalama çeşitleri genellikle tork ayarlarına sahip olmasıyla da öne çıkar. Böylece vidalama işlemlerini rahat bir biçimde gerçekleştirebilir, sistemleriniz üzerinde istediğiniz gibi işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca farklı uçlarla beraber kullanılabilmesi de Bosch akülü vidalama modellerinin fonksiyonelliğini artırır. Bununla beraber Bosch akülü vidalama özelliklerini incelediğinizde Bosch akülü vidalama modelleri modellerinin hem metal hem de ahşap yüzeylerde delme işlemlerini gerçekleştirebilecek şekilde tasarlandığını görebilirsiniz. Ayrıca ürünler, ahşap yüzeylerde daha derinlere inebilirken metal yüzeylerde inebildiği derinlik çoğunlukla daha azdır.

Farklı malzemeler üzerinden işlem yapılmasını kolaylaştıran Bosch akülü vidalama modelleri, duvarlarda istediğiniz işlemleri rahatlıkla gerçekleştirmenizi mümkün hale getirir. Duvarınıza tablo asmak için vida delmeniz gerektiğinde ürünler arasından istediğiniz nitelikleri sunan ekipmanlara erişebilir, vidalama işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca uzatma adaptörü ya da çeşitli vidalama uçları da satın alarak aletlerinizin kullanım alanını genişletebilir, fonksiyonelliğini artırabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi belirledikten sonra seçeneklere göz atabilir, aradığınız nitelikleri sunan el aletlerine kısa süre içinde ulaşabilirsiniz. Farklı nitelikleri tek bir alette bir araya getiren Bosch akülü vidalama çeşitleri içerisinden aradığınız kullanım şeklini sunan ürünlere anında erişebilir, ihtiyaçlarınızı gidermeye başlayabilirsiniz.

Bosch Akülü Vidalama Çeşitlerinin Özellikleri

Bosch akülü vidalama çeşitleri birçok farklı özelliğe sahip olmasıyla öne çıkar. Ürünlerin genel özellikleri hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz aşağıdaki maddeleri inceleyebilir, aklınızdaki soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz;

  • Bosch akülü vidalama seçeneklerini incelediğinizde ürünlerin akü voltajına, mandren tipine, fonksiyonlarına, akü kapasitesine, şarj süresine, akü adedine, mandren çapına, tork ayarına, boşta devir sayısına ve azami delme çaplarına göre kendi içinde çeşitli kategorilere ayrıldığını görebilirsiniz. Böylece seçenekler içerisinden sizin için uygun özellikleri sunan Bosch akülü vidalama modeline ulaşabilir, işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Akü adedi, ürünlerin şarjını ne kadar süre boyunca muhafaza edebileceğini belirler. Seçenekleri incelediğinizde ürünlerin genellikle iki akülü olduğunu görebilirsiniz. Bununla beraber tek akülü modeller de bulunur. Tek akülü olan ürünler, genellikle daha küçük ebatlara sahiptir ve daha hafif işlerde tercih edilir. Özellikle ev ortamında küçük bakım ve onarım işlemleri için bir el aleti arıyorsanız tek akülü olan modeller sizin için daha uygun olabilir. Bununla beraber seçenekler arasından iki ve üç akülü olan ürünler de olduğunu görebilirsiniz. Üç akülü olanlar, güç bakımından en yüksek değerlere sahip olan ürünlerden oluşur. Çoğunlukla profesyoneller tarafından özel işler için tercih edilir. İki akülü olanlar ise ikisinin arasındadır. Verimli bir kullanım elde edilmesini sağlayan iki akülü modeller hem profesyoneller hem de evde kendi işlerini gerçekleştirmek isteyenler için idealdir.
  • Mandren tipi ise ürünlerin kullanım amacını belirler. Genellikle ürünler hem delme hem de vidalama işlemlerini gerçekleştirebilecek şekilde özel olarak tasarlanır. Çoğunlukla Bosch akülü vidalama çeşitleri, anahtarsız olacak şekilde tasarlanır. Böylece istediğiniz ucu rahatlıkla takabilir, farklı işlemleri kolay bir şekilde gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Anahtarlı olanlar ise daha sağlam bir bağlantı elde edilmesini mümkün hale getirir. Eğer uzun süre boyunca işlem yapmayı planlıyorsanız anahtarlı olan ürünler arasından seçim yapmayı düşünebilirsiniz. Bununla beraber Bosch akülü vidalama ürünleri, güvenli ve rahat kullanımıyla her türlü ihtiyacınıza rahatlıkla yanıt vermeyi başarır.
  • Bosch akülü vidalama çeşitlerini incelediğinizde akü kapasitesine göre de birbirinden ayrılan modeller olduğunu görebilirsiniz. Akü kapasitesi, genel olarak ürünleri aralıksız bir şekilde ne kadar süre boyunca kullanabileceğinizi belirler. Tam dolu akü ile kaç dakika boyunca işlem yapabileceğinizi akünün kapasitesi belirtir. Ürünlere göz attığınızda 1.5 Ah ya da 3 Ah kapasiteli farklı modeller olduğunu görebilirsiniz. Ev ortamında kullanacaksanız 1.5 Ah kapasiteye sahip olan ürünler sizin için yeterli olabilir. Bununla beraber iş ortamında üretim hattında kullanmak için profesyonel özelliklere sahip olan yüksek kapasiteli ürünler arasından seçim yapmanız önerilir.
  • Fonksiyonlar da Bosch akülü vidalama modellerini birbirinden ayıran özellikler arasında bulunur. Bütün ürünler vidalama işlemini gerçekleştirecek biçimde tasarlansa da bazı ürünlerde ekstra delme işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. Delme fonksiyonuna sahip olan Bosch akülü vidalama çeşitleri, çok yönlü bir yapıya sahip olmasıyla birçok kişinin ilgisini çeker. Delme fonksiyonuna sahip olan Bosch akülü vidalama aletlerini incelediğinizde metal ve ahşap yüzeylerdeki delme çaplarının birbirinden ayrıldığını görebilirsiniz. Bazı modellerde metal azami delme çapı 8 mm iken bazılarında bu değer 10 mm olabilir. Ahşap azami delme çapı da benzer şekilde değişiklik gösterir. Bazı modeller 20 mm delme çapına sahipken bazıları daha yüksek ya da düşük değerler alabilir. Delme fonksiyonuna sahip olan hemen hemen bütün modeller ahşap ve metaller üzerinde işlem yapabilirken bazıları ekstra betonları da delebileceğiniz şekilde tasarlanır. Seçeneklere göz attığınızda beton azami delme çapının 8 mm gibi değerler aldığı ürünler olduğunu görebilirsiniz. Böylece yapacağınız işlemleri dikkate alarak alternatifler içerisinden sizin için uygun olanı kolay bir şekilde bulabilirsiniz.
  • Tork ayarı da Bosch akülü vidalama seçenekleri içerisinden tercihte bulunurken dikkat etmeniz gereken kriterler arasında bulunur. Bazı modellerde tork ayarı 10 + 1 kademe ile ifade edilirken bazılarında 20 + 1 ya da 20 + 2’dir. Sizin için hangi ayarın daha uygun olduğunu belirledikten sonra seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz. 20 + 1 ya da 20 + 2 tork ayarına sahip olan modeller, işlemlerin daha hassas bir şekilde yapılmasına yardımcı olur.
  • Çift yöne dönebilme özelliğine sahip olan Bosch akülü vidalama el aletleri de kullanıcılarına birçok avantaj sunar. Çift yönlü dönme özelliği sayesinde ürünleri vida takmak ya da çıkarmak için kullanabilirsiniz. Böylece yanlış bir işlem yaptığınızda hızlı bir biçimde sorunların üstesinden gelebilir, vidaları yerinden çıkarabilirsiniz. Vida çıkarma işlemleri için de kullanılabilecek şekilde özel olarak tasarlanan Bosch akülü vidalama modelleri, kullanıcılarının beklentilerine yanıt vermeyi başarır.
  • Bosch şarjlı vidalama seti çeşitlerini incelediğinizde farklı uçlarla beraber satışa sunulan modeller olduğunu görebilirsiniz. Farklı uçlar sayesinde ürünleri daha rahat bir şekilde kullanabilir, kullanım alanını dilediğiniz gibi genişletebilirsiniz. Bununla beraber bazı modellerin üzerinde şarj doluluk göstergesi de yer alır. Bu gösterge sayesinde kullandığınız el aletinin ne kadar şarjının kaldığını görebilir, ona göre işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çoğunlukla 1,5 saat gibi sürelerde şarjı dolan Bosch akülü vidalama modelleri, herkesin aradığı kullanımı elde etmesini kolaylaştırır.
  • Ürünlerin ağırlıkları da modelden modele değişiklik gösterir. Bazı modeller daha ağırken bazıları daha hafif olabilir. Örneğin, seçenekler içerisinde 570 gram ağırlığında olan modeller bulabileceğiniz gibi 900 gram ağırlığında olan el aletleri de bulabilirsiniz. Aradığınız özellikleri ve sizin için uygun olan ağırlığın ne olduğunu belirledikten sonra seçeneklere göz atabilir, sizin için rahat ürünlere anında erişebilirsiniz.
  • Ürünlerin şarj etme süresi de farklılık gösterebilir. Genellikle çoğu Bosch akülü vidalama aleti 90 dk gibi bir süre içinde şarj olurken bazı modellerde bu şarj süresi 60 dk ya da 180 dk olabilir. Şarj süresi sizin için önemli bir kriterse ürünlerin özelliklerini inceleyerek size hitap edene anında ulaşabilirsiniz.

Bosch şarjlı alçıpan vidalama ya da beton delme özelliklerine sahip olan ürünler içerisinden sizin için uygun olanı bulabilir, işlemlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak ürünlere kısa süre içinde ulaşabilirsiniz. Bosch GSB 120-li akülü vidalama gibi farklı modelleri inceleyerek aradığınız özellikleri sunan ürünlere anında sahip olabilir, işlemlerinizi dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Popüler Bosch Akülü Vidalama Seçenekleri

Bosch akülü vidalama modellerini incelediğinizde birbirinden farklı pek çok model olduğunu görebilirsiniz. Aşağıdaki maddeleri inceleyerek ürünlerden bazıları hakkında fikir edinebilir, sizin için hangisinin daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Bazı modeller ve özellikleri genel olarak aşağıdaki gibidir:

  • Bosch GSR 120-LI akülü vidalama popüler modeller arasında yer alır. Delme ve vidalama fonksiyonlarını yerine getirecek şekilde özel olarak tasarlanan model, rahat kullanımıyla birçok kişi tarafından tercih edilir. 2 vitesli şanzıman özelliği sayesinde istediğiniz ayarlamaları rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bununla beraber modelde hücre koruması özelliği de bulunur. Hücre koruması, aküye aşırı yüklenilmesinin önüne geçerek motorun yanmasının ya da problem yaşamasının önüne geçer. Böylece aleti istediğiniz gibi güvenle kullanmanızı mümkün hale getirir. Ürünün boşta devir hızı ise 1300 devir/dk değerine sahiptir. Bosch akülü vidalama GSR 120-LI modelinin tork ayarı ise 20 + 1 kademeden oluşur. Böylece istediğiniz güçte işlemlerinizi rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 12V akü voltasına sahip olan ürünün akü kapasitesi ise 1.5 Ah’dir. 1,5 saat içinde şarj olan üründe iki adet akü bulunur. Ek olarak yumuşak kavrama özelliğine sahip olan ürün, rahat bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirmenizi mümkün kılar. İstediğiniz delme ya da vidalama işlemlerini kolaylıkla yapmanızı sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanan Bosch akülü vidalama modelleri, konforlu bir deneyim elde etmenizi mümkün hale getirir. 
  • Bosch şarjlı vidalama PSR 18 lion modeli ise 2 akülüdür. Böylece daha uzun süre şarjını muhafaza etmeyi başarır. Şarj doluluk göstergesi sayesinde el aletinin ne kadar pilinin kaldığını görmenizi ve işlemlerinizi ona göre düzenlemenizi mümkün hale getirir. Bununla beraber vidalama işleminin yanı sıra delme işlemi için de kullanılabilen Bosch akülü vidalama modelleri, kullanıcılarına geniş bir kullanım alanı sunar. Metal azami delme çapı 10 mm ve ahşap azami delme çapı 35 mm olduğu için birçok işlemi rahatlıkla gerçekleştirmenizi sağlar. 10 kademli tork ayarına sahip olan ürün, 46 Nm maksimum tork değeri sayesinde kullanıcılarına geniş bir güç aralığı sunar. Hücre koruması ve 2 vitesli şanzıman özellikleri sayesinde sağlam ve dayanıklı bir el aleti arayışında olanlar için iyi bir seçenek haline gelir.
  • Bosch IXO akülü vidalama serisi ise diğer modellerden farklı olarak küçük alanlarda daha rahat bir şekilde işlem yapmanızı gerçekleştirecek şekilde özel olarak tasarlanır. Küçük ebatlara sahip olan Bosch akülü vidalama modelleri, kolay bir şekilde taşınabilmesi sayesinde hemen hemen her ortamda rahat bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olur. Mobilyaların montajını ya da duvara vidalama yapmayı kolaylaştıran Bosch akülü vidalama modelleri, özellikle ev ortamında işlevsel hale gelir. Bununla beraber serideki modeller kompakt ebatları sayesinde küçük alanlarda da istediğiniz işlemleri gerçekleştirmenize imkan tanır. Bosch IXO V akülü vidalama modeli, 2 saatte tamamen şarj olur. Kompakt tasarımının yanı sıra manyetik uç tutucu özelliği sayesinde rahat bir kullanım sunar. Bununla beraber 300 gram ağırlığında olması sayesinde herkes tarafından rahat bir şekilde kullanılabilir. 4.5 Nm tork gücüne sahip olan ürünler, küçük bir el aletinde güçlü özellikleri bir araya getirir.
  • Bosch Go 2 akülü vidalama da IXO serisi gibi küçük ebatlara sahiptir. Bununla beraber ürünlerin alt kısmında tutma yeri bulunmaz. Kalem benzeri bir şekle sahip olan ürünler, hemen hemen her yerde rahat bir şekilde vidalama işlemlerini gerçekleştirmenizi mümkün hale getirir. Markanın profesyonel serisinde bulunan model, 5 Nm tork değerine ve 6.35 mm mandren çapına sahiptir. Mekanik debriyaj sistemi, elektrik freni ve 2 parça uç seti gibi ek özelliklere sahiptir. Anahtarsız bir tasarıma sahip olduğu için ürünün ucuna uygun olan parçaları rahat bir şekilde takabilirsiniz. 1.5 Ah akü kapasitesine sahip olan ürün 60 dk boyunca tamamen şarj olur. 310 gram ağırlığına sahiptir ve yumuşak kavrama gibi ergonomik özellikler sunar. Bununla beraber bu üründe delme özelliği bulunmaz.
  • Bosch GSB 185-LI 18v/2ah darbeli akülü vidalama modeli isminden de anlaşılabileceği gibi hem delme hem de vidalama işlemlerini gerçekleştirir. Beton, metal ve ahşap malzemeler üzerinde rahat bir şekilde işlem yapılmasını sağlar. Betonda 8 mm, metalde 10 mm ve ahşapta 35 mm azami delme çapına sahiptir. 54 Nm tork değerine sahip olan model, 20+2 kademeli tork ayarı sunar. Bununla beraber çift yöne dönebildiği için vida çıkarma işlemlerini de gerçekleştirmenizi mümkün hale getirir. 3 farklı çalışma moduna, hücre koruma sistemine, şarj durum gösterge ışığına ve çelik kemer kancasına sahip olan model, kullanıcılarının gereksinimlerine yanıt verir.

Bosch IXO akülü vidalama gibi kompakt ürünlerden daha güçlü olan el aletlerine kadar aradığınız her modele rahat bir şekilde ulaşabilir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda tercihte bulunabilirsiniz.

Bosch Akülü Vidalama Fiyatları

Bosch akülü vidalama fiyatları sahip olduğu seçenekler sayesinde herkesin aradığı ürünlere kolay bir şekilde ulaşmasını mümkün hale getirir. Seçenekleri incelediğinizde genellikle Bosch şarjlı darbeli vidalama modellerinin daha yüksek fiyatlara sahip olduğunu görebilirsiniz. Vidalama fonksiyonunun yanı sıra delme özelliği sunan Bosch şarjlı vidalama fiyatları arasından istediğiniz özellikleri sunan ürünlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ek olarak seçenekleri incelediğinizde Bosch akülü vidalama seti çeşitleri de olduğunu görebilirsiniz.

Setler, farklı uçlar barındırması sayesinde herkesin istediği ekipmanlara kolay bir şekilde ulaşmasını mümkün hale getirir. Set halinde satışa sunulan Bosch akülü vidalama fiyatları ve alternatiflerine göz atarak sizin için hangisinin daha uygun olduğuna karar verebilir, vidalama ya da delme işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğu için Bosch şarjlı vidalama fiyatları da farklı aralıklarda dağılır. Böylece Bosch şarjlı vidalama fiyatları içerisinden sizin için uygun olanı rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Koçtaş’taki seçenekleri inceleyerek aradığınız ürünlere erişebilir, işlemlerinizi kaliteli el aletleri yapmaya başlayabilirsiniz.

Bosch Akülü Vidalama Kategorisiyle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Bosch Akülü Vidalama Çeşitleri Nelerdir?

Bosch akülü vidalama el aletlerini incelediğinizde ürünlerin boyut, delme fonksiyonuna sahip olup olmaması ya da ek özellikleri bakımından birbirinden ayrıldığını görebilirsiniz. Böylece seçenekler içerisinden yapacağınız işlemleri göz önünde bulundurarak pratik bir şekilde tercih yapabilirsiniz.

Bosch Akülü Vidalama Seti Nelerden Oluşuyor?

Set halinde satışa sunulan Bosch akülü vidalama modellerini incelediğinizde içerisinde birden fazla matkap ucu ya da tornavida seti gibi ek ekipmanlar bulunduğunu görebilirsiniz. Böylece işlemlerinizi gerçekleştirmek için ihtiyaç duyabileceğiniz bütün ekipmanlara tek bir set sayesinde kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Bosch Akülü Vidalama Fiyatları Ne Kadar?

Bosch akülü vidalama modellerinin fiyatlarını boyutları, akü sayısı ve ek özellikleri belirler. Birçok farklı seçeneğe sahip olduğu için ürünlerin fiyatları da geniş bir aralıkta dağılır. Böylece bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olan el aletlerine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Daha fazla göster
180 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama:
Başa Dön