Peşin Fiyatına  7 Taksit

Makita Darbesiz Matkaplar

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Kullanışlı Makita Darbesiz Matkap Modelleri

Makita darbesiz matkap çeşitleri, işlevsel bir el aleti arayışında olan kişiler için iyi bir seçenek haline gelir. Makita darbesiz matkap çeşitleri farklı kullanım amaçlarına uyum sağlayacak şekilde kendi içinde çeşitli kategorilere ayrılır. Böylece Makita darbesiz matkaplar içerisinden aradığınız nitelikleri sunan ekipmanlara ulaşabilir, ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde giderebilirsiniz. Darbe uygulamadan sadece dönerek delme işlemini yerine getirmeyi başaran Makita darbesiz matkaplar, delinen malzemelere zarar vermemesiyle de dikkatleri üzerinde toplar. Böylece daha rahat bir şekilde temiz bir biçimde işlemlerinizi gerçekleştirmenizi mümkün hale getirir. 

Makita darbesiz matkap çeşitlerini incelediğinizde ürünlerin güçler, devir sayıları, akülü olup olmaması, boştaki devir sayısı, maksimum tork, ağırlık, akım ya da mandren çapı gibi çeşitli özellikler bakımından birbirinden ayrılan Makita darbesiz matkaplar, herkesin aradığı el aletlerine pratik bir şekilde ulaşmasına olanak tanır. Bununla beraber Makita darbesiz matkap çeşitleri, tasarımları bakımından da birbirinden ayrılır. Böylece herkesin rahat bir şekilde kullanabileceği ürünlere kolaylıkla ulaşmasını mümkün kılar. Makita darbesiz matkap modelleri fonksiyonları bakımından da birbirinden ayrılır. 

Hemen hemen bütün modellerde delme fonksiyonu bulunurken seçenekleri incelediğinizde bazı ürünlerde vidalama fonksiyonu da olduğunu görebilirsiniz. Vidalama fonksiyonu, günlük hayatta yapmak istediğiniz işlemleri rahatlıkla yapmanıza olanak tanır. Duvara çivi çakmanız ya da mobilyaların vidalarını tamamlamanız gerektiğinde Makita darbesiz matkaplar sayesinde işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Sunduğu çeşitlilik sayesinde herkesin istediği özelliklere rahat bir biçimde ulaşmasını mümkün hale getiren Makita darbesiz matkaplar, kaliteli el aletleri arayışında olanlara hitap eder. Makita darbesiz matkap çeşitleri içerisinden istediğiniz nitelikleri sunan ürünlere pratik bir şekilde ulaşabilir, işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Makita darbesiz matkap modelleri kablolu ve kablosuz olacak biçimde de kendi içinde iki farklı türe ayrılır. Kablolu olanlar da kablosuz olanlar da kendi içinde farklı avantajlar sunar. Kablolu olanlar sayesinde kesintisiz çalışabilir, herhangi bir problem yaşamadan yapmak istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bununla beraber kablosuz olanlar da kabloya dolanma benzeri sorunları ortadan kaldırmasıyla dikkatleri üzerinde toplar. Böylece ürünleri kullanmak için prize ihtiyacınız olmaz. Delme ya da vidalama gibi işlemleri herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç durmadan rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

Ahşap ya da metal gibi farklı malzemeler ve yüzeyler üzerinde de işlem yapmanızı kolaylaştıran Makita darbesiz matkap modelleri sayesinde projelerinizi kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Farklı niteliklere sahip olması sayesinde hem profesyoneller hem de ev ortamında kendi bakım işlerini gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafından tercih edilen Makita darbesiz matkaplar, kullanıcılarının farklı beklentilerine yanıt vermeyi başarır. Aradığınız özellikleri ve yapacağınız işlemleri göz önünde bulundurarak Makita darbesiz matkap alternatifleri arasından seçim yapabilir, istediğiniz özelliklere pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Makita darbesiz matkap seçenekleri arasından projelerinizi daha rahat bir şekilde yapabileceğiniz ürünlere ulaşabilir, sistemlerinizi iyileştirebileceğiniz ürünlere vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.

Makita Darbesiz Matkap Çeşitlerinin Özellikleri

Makita darbesiz matkap çeşitleri sunduğu özellikler sayesinde herkesin aradığı niteliklere pratik bir şekilde erişmesini mümkün hale getirir. Ürünlerin özellikleri ve fonksiyonları hakkında daha detaylı bir şekilde bilgi almak isterseniz aşağıdaki maddeleri inceleyebilir, Makita darbesiz matkap modellerinin sundukları hakkında genel olarak fikir edinebilirsiniz.

  • Makita darbesiz matkap çeşitlerini incelediğinizde ürünlerin genel olarak kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı tipte üretildiğini görebilirsiniz. Kablolu olan modeller, kesintisiz bir şekilde uzun zaman boyunca işlem yapmanızı mümkün hale getirir. Bununla beraber prize bağımlılığı da beraberinde getirdiği için bazı kullanıcılar tarafından tercih edilmez. Kablosuz olan modeller ise isminden de anlaşılabileceği gibi kablo derdini ortadan kaldırır. Her ne kadar kablosuz tasarımı hareket kabiliyetini artırmış olsa da ürünlerin kullanım süresini de kısaltır. Ayrıca kablosuz olanları tekrar kullanmadan önce pilini doldurmanız gerekir.
  • Kablolu Makita darbesiz matkap çeşitlerini incelediğinizde ürünlerin kablo uzunlukları açısından da birbirinden ayrıldığını görebilirsiniz. 2 metre ya da 2.5 metre gibi farklı uzunluklara sahip olan kablolar, herkesin beklentilerine yanıt vermeyi başarır. Böylece çalışacağınız alanın ya da yapacağınız işlemin gerektirdiklerini göz önünde bulundurarak istediğiniz işlemleri rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kablosuz olan modellerde kesintisiz çalışabilme özelliği bulunur. Kesintisiz çalışabilme özelliği, ürünlerin motorlarına zarar vermeden istediğiniz süre boyunca çalışmanızı mümkün hale getirir. Böylece fabrika benzeri ortamlarda uzun saatler boyunca kullanılması gerektiğinde işlevsel hale gelir.
  • Kablosuz ya da akülü olan modeller de işlevselliği ile dikkatleri üzerinde toplar. Özellikle ev ortamında montaj ya da bakım gibi işlemleri kolaylaştırmasıyla birçok kişi tarafından tercih edilir. Küçük bir bakım işleminde ürünlerin sunduğu rahat kullanımdan yararlanabilir, herhangi bir priz kullanımına ihtiyaç duymadan istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Makita darbesiz matkap 6413 gibi kablolu ya da diğer kablosuz modeller arasından sizin için uygun olanı bulabilir ve ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz. Farklı niteliklere sahip olan ürünlerin fonksiyonelliği sayesinde ihtiyaçlarınızı kısa süre içinde giderebilirsiniz. Kablonun neden olduğu priz bağımlılığından kurtulmak istiyorsanız kablosuz olan Makita darbesiz matkap çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz.
  • Delme modları sayesinde üzerinde işlem yaptığınız malzemeyi göz önünde bulundurarak el aletlerini dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İşlem yapacağınız malzemenin sertliğini ya da niteliklerini göz önünde bulundurarak işlem yapmanıza olanak tanıyan Makita darbesiz matkaplar, bu yönü ile işlevsel bir kullanım elde etmenizi mümkün hale getirir.
  • Seçenekleri incelediğinizde ürünlerin boştaki devir sayıları bakımından birbirinden ayrıldığını görebilirsiniz. 1.200 devir/dk, 1.400 devir/dk, 2.500 devir/dk, 3.400 devir/dk ya da 3.500 devir/dk gibi farklı değerlere sahip olan ürünler içerisinden aradığınız nitelikleri sunan ekipmanlara ulaşabilirsiniz. Genellikle daha yüksek devir hızına sahip olan modeller, sert malzemeler üzerinde işlem yapmak için idealdir. Bununla beraber duvar ya da ahşap gibi malzemeler üzerinde düşük devir sayısına sahip olan ürünler yeterli bir performans elde edilmesini sağlar. Örneğin, beton ya da tuğla benzeri sert materyaller üzerinde işlem yapmayı düşünüyorsanız yüksek devir sayısına sahip olan Makita darbesiz matkaplar arasından seçim yapmanız önerilir. Farklı malzemeler üzerinde işlem yapılmasını mümkün hale getiren Makita darbesiz matkaplar, kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun ekipmanlara erişmesini mümkün hale getirir.
  • Makita darbesiz matkap çeşitleri aynı zamanda farklı ağırlıklara da sahiptir. Seçeneklere göz attığınızda ürünlerin ağırlıklarının 0.94 kg, 1.1 kg, 1.3 kg, 1.4 kg, 2.3 kg ya da 2.8 kg gibi kendi içinde değiştiğini görebilirsiniz. Böylece Makita darbesiz matkaplar, herkesin rahat bir şekilde kullanabileceği alternatifler sunar. Hafif bir ürün kullanmak istiyorsanız daha düşük ağırlıklara sahip olan modeller olduğunu görebilir, aradığınız özelliklere pratik bir şekilde erişebilirsiniz.
  • Makita darbesiz matkap çeşitleri akımlarına göre de farklılaşır. Seçenekleri incelediğinizde 2.0 Ah, 3.3 Ah ve 3.4 Ah gibi farklı değerlere sahip modeller olduğunu görebilirsiniz. Sert malzemeler üzerinde işlem yapmayı düşünüyorsanız düşük akım değerlerine sahip olan modeller sizin için yeterli performans gösterebilir. Bununla beraber sert malzemeler üzerinde işlem yapmak istiyorsanız daha yüksek akım değerlerine sahip olan ekipmanlar sizin için yeterli bir performans sunabilir.
  • Makita darbesiz matkap çeşitlerinde değişken hız ayarı ismi verilen bir özellik de yer alır. Değişken hız ayarı, yapacağınız işlemi göz önünde bulundurarak aletin dönme hızını değiştirmenizi mümkün hale getirir. Böylece işlem yapacağınız malzemenin niteliklerini göz önünde bulundurarak döndürme hızını ayarlayabilirsiniz. Fonksiyonelliği işlevsellikle bir araya getiren Makita darbesiz matkaplar, kullanıcılarının istediği işlemleri daha rahat bir biçimde yapmasını mümkün hale getirir. Örneğin, ahşap üzerinde işlem yaparken daha dönme hızını düşürebilir ya da daha sert malzemeler üzerinde delme işlemi yapacağınız zamanda dönme hızını artırabilirsiniz. Böylece tek bir aletin dönme hızını değiştirerek ürünlerin kullanım alanını genişletebilirsiniz.

Farklı özelliklere sahip olan modeller içerisinden aradığınız özellikleri sunan modellere ulaşabilir, Makita darbesiz matkap çeşitleri arasından sizin için uygun olanı bulabilirsiniz. İşlem yapacağınız malzemenin özelliklerini göz önünde bulundurarak Makita darbesiz matkaplar içerisinden seçim yapabilir, işlemlerinizi dilediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz.

İşlevsel Makita Darbesiz Matkap Modelleri

Makita darbesiz matkap modellerini incelediğinizde ürünlerin özellikleri bakımından birbirinden ayrıldığını görebilirsiniz. Böylece modeller içerisinden yapmak istediğiniz işlemi göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Bazı Makita darbesiz matkap modellerinin özelliklerini aşağıdaki listeden öğrenebilir, ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz;

  • Makita 6412 darbesiz matkap modeli markanın popüler ürünleri arasında bulunur. 450W sürekli akım girişine sahiptir. Kablolu bir kullanım sunduğu için 6412 modeli sürekli olarak çalıştırılabilir. Böylece uzun işlemler yapmanız gerektiğinde model, size yardımcı olabilir. Bununla beraber maksimum tork değeri 42 Nm’dir. 2.0 Ah akıma sahip olan ürünün kablo uzunluğu 2 metredir. Ev tipi işlemlerde rahat bir kullanım sunacak biçimde tasarlanan model, Makita darbesiz matkap çeşitleri arasından seçim yapmak isteyen kullanıcılar için iyi bir alternatif olabilir. Bununla beraber modelde yumuşak kavrama ismi verilen bir özellik de bulunur. Yumuşak kavrama, işlem yapılan alanda daha güvenli bir kullanım elde edilmesini sağlar. Malzemenin sapının kaymasının önüne geçerek işlem sırasında kaza yaşanma olasılığını azaltır. Özellikle uzun süre boyunca bir malzeme üzerinde işlem yapmayı düşünüyorsanız yumuşak kavrama özelliği bu konuda size yardımcı olabilir.
  • Makita 6413 darbesiz matkap 430W de markanın bir üst modelidir. 6412 gibi oldukça popülerdir. Bu modelin de kablo uzunluğu selefi gibi 2 metredir. Ev ortamında 2 metre uzunluğuna sahip olan bir kablo, istediğiniz rahat kullanımı elde etmenizi sağlar. Bununla beraber selefi gibi 6413 modelinde de yumuşak kavrama özelliği yer alır. 1.2 kg ağırlığına sahip olan model, ortalama ağırlığı sayesinde herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Metal ve ahşap üzerinde delme işlemlerinin gerçekleştirilmesini mümkün hale getiren model sayesinde farklı alanlarda istediğinizi yapabilirsiniz. 10 mm metal ve 25 mm ahşap delme çapı sunan model, istediğiniz işlemleri rahatlıkla gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Makita 6413 darbesiz matkap modeliyle farklı malzemeler üzerinde istediğiniz delme işlemini gerçekleştirebilir, sistemleriniz üzerinde kontrole sahip olabilirsiniz.
  • Makita DF0300 darbesiz matkap vidalama modeli de markanın ev içi yaşantıda rahat bir şekilde kullanılabilecek biçimde tasarlandığı ürünleri arasında bulunur. 320W sürekli akım girişine sahip olan model, hız kontrolü özelliği sayesinde malzemeler üzerinde işlem yaparken kontrole sahip olmanızı sağlar. Genellikle küçük atölyeler tarafından da sıklıkla kullanılan model, ahşap ya da metal yüzeyler üzerinde delme işlemlerini pratik bir şekilde yapmanızı mümkün hale getirir. Çelikteki delme çapı 10 mm iken ahşaptaki çapı 28 mm’dir. Boşta devir hızı ise 1500 devir/dk’dir. 1.2 kg ağırlığına sahip olan model, ideal ağırlığı sayesinde kullanıcılarına konforlu bir kullanım sunar. Kablolu olması sayesinde kesintisiz çalışma özelliği sunması da ürünlerin öne çıkan tarafları arasında bulunur. Rahat kullanımı ve işlevselliğiyle öne çıkan modeller, kullanıcılarının farklı beklentilerine yanıt vermeyi başarır.
  • Makita DDF482Z 18V’li akülü darbesiz matkap vidalama modeli de rahat kullanımı ve işlevsel özellikleri ile öne çıkar. Akülü olması sayesinde kablosuz bir şekilde rahatlıkla kullanılabilir. Böylece ürünü dilediğiniz yerde zorlanmadan hareket kabiliyetiniz kısıtlanmadan rahatlıkla istediğiniz işlem için değerlendirebilirsiniz. Boşta devir hızı 1.900 devir/dk olan model, sert malzemeler üzerinde de işlem yapmanıza olanak tanır. Çelik delme çapı 13 mm ve ahşap delme çapı 38 mm’dir. Farklı malzemeler üzerinde işlem yapılmasını mümkün hale getirmesinin yanı sıra aynı zamanda şarjlı olduğu için kullanıcılarına avantajlar sunar. Bununla beraber maksimum torku 36 Nm ile 62 Nm arasında değişiklik gösterir. Böylece malzemeler üzerinde tork değişimi yaparak rahat bir şekilde işlemlerinizi yapmanızı mümkün kılar. 1.5 kg ağırlığa sahip olan model, ortalama ağırlığı sayesinde rahat bir şekilde kullanılabilir.
  • Makita DDF485RTJ akülü darbesiz matkap modeli, DDF482Z ile benzer özellikler sunar. 1.900 boşta devir hızına sahiptir. Bununla beraber maksimum tork gücü biraz daha düşüktür. 27 Nm ile 50 Nm arasında değişiklik gösterir. Ayrıca DDF482Z modelinin mandren çapı 3/8 inç 9.52 mm boyutlarına sahiptir. Bununla beraber DDF485RTJ modeli 1/2 inç 25.4 mm boyutlarına sahiptir. Daha küçük mandren çapına sahip olan model, farklı uçlar için idealdir. Makita DDF482Z akülü darbesiz matkap vidalama modelini her yerde rahatlıkla kullanabilir, kablosuz olmasının sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.
  • Makita DP3003 modeli de seçenekler arasında oldukça popülerdir. Kablolu bir kullanıma sahip olan model, 1200 devir/dk boşta devir sayısına sahiptir. Delme fonksiyonuna sahip olan model, aynı zamanda entegre kemer kancası içermesiyle de kullanıcılarına avantajlar sunar. Böylece daha rahat ve konforlu bir şekilde işlemleri gerçekleştirmenizi mümkün hale getirir. Metalde azami 10 mm ve ahşapta 32 mm delme çapına sahip olan model, farklı materyaller üzerinde istediğiniz delme işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirmenize olanak tanır. Bununla beraber 2.5 metre kablo uzunluğuna sahip olmasıyla da öne çıkar. 2.5 m uzunluğundaki kablo, daha rahat bir şekilde hareket etmenize olanak tanır. Bununla beraber bu modelde ekstra yan tutma sapı da bulunur. Yan tutma sapı, el aletini daha rahat bir şekilde kavramanızı ve istediğiniz işlemleri gerçekleştirmenizi mümkün kılar.

Makita 6413 darbesiz matkap 450W gibi farklı modeller arasından aradığınızı bulabilir, istediğiniz özelliklere pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Makita 6413 darbesiz matkap 450 W gibi kablolu modeller ile kesintisiz gücün sunduğu olanaklardan yararlanabilir ya da akülü modeller ile kablo derdini ortadan kaldırarak daha rahat bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Her türlü ihtiyaca yanıt verecek biçimde çeşitlendirilen Makita darbesiz matkaplar içerisinden sizin için uygun olanı bulabilir, delme ya da vidalama gibi işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Makita Darbesiz Matkap Fiyatları

Makita darbesiz matkap modellerini incelediğinizde birçok farklı seçenek olduğunu görebilirsiniz. Makita elektrikli darbesiz matkap çeşitleri prize takılarak kablolu bir biçimde kullanılabilir. Kablolu yapısı sayesinde kesintisiz kullanılabilme olanağı sunar. Bununla beraber akülü olan modeller de seçenekler arasında bulunur. Hareket kabiliyetini artıran ve istenilen işlemlerin yapılmasını kolaylaştıran Makita darbesiz matkaplar, kullanıcılarının beklentilerine yanıt vermeyi başarır. Sahip olduğu çeşitlilik sayesinde Makita darbesiz matkap fiyatları geniş bir aralıkta dağılır. 

Kablolu ve kablosuz Makita darbesiz matkap fiyatları kendi içinde değişiklik gösterir. Bununla beraber Makita darbesiz matkap fiyatları aynı zamanda ürünlerin sunduğu özelliklere göre de farklılaşabilir. Bazı modelleri incelediğinizde delme işleminin yanı sıra ayarlanabilir devir fonksiyonuna sahip olmasıyla da öne çıkar. Ayarlanabilir devir fonksiyonu sayesinde farklı malzemeler üzerinde rahat bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Ayarlanabilir devir fonksiyonu, hassas bir şekilde delme işlemlerini gerçekleştirmenize yardımcı olur. Ayrıca Makita darbesiz matkap çeşitlerinin kullanım ömrünü de uzatır. Bununla beraber ayarlanabilir devir hızına sahip olan Makita darbesiz matkap fiyatları olmayanlara göre daha farklı olabilir. İstediğiniz özellikleri belirledikten sonra Makita darbesiz matkap fiyatları ve özelliklerini inceleyerek aradığınız niteliklere pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Koçtaş’tan Makita 6413 darbesiz matkap fiyatları ya da farklı modellerin etiketlerini inceleyerek aradığınız ürüne erişebilir, bütçenizi zorlamadan işlemlerinizi yapmanızı kolaylaştıracak ürünlere anında erişebilirsiniz.

Makita Darbesiz Matkap Kategorisiyle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Makita Darbesiz Matkap Çeşitleri Nelerdir?

Makita darbesiz matkap çeşitlerini incelediğinizde ürünlerin genel olarak kablolu ve akülü olmak üzere iki farklı tipte olduğunu görebilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda modeller ev tipi ve profesyonellere uygun olacak şekilde de tasarlanır. Modeller, ihtiyaç duyulan güç ve dayanıklılığı sunması sayesinde projelerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlar.

Makita Darbesiz Matkap Nasıl Kullanılır?

Makita darbesiz matkap çeşitlerinin kullanımı ürünlerin modeline göre değişiklik gösterir. Kablolu olan modelleri prize bağlı bir şekilde kullanmanız gerekir. Bununla beraber akülü olanları kullanmadan önce şarj etmeniz gerekir.

Makita Darbesiz Matkap Fiyatları Ne Kadar?

Ürünlerin fiyatlarını kablosuz olup olmaması ya da sahip olduğu ek fonksiyonlar belirler. Böylece seçenekler içerisinden bütçenize uygun olanı bulabilir, aradığınız nitelikleri sunan ürünlere kısa süre içinde erişebilirsiniz.

En Çok Satan Makita Darbesiz Matkaplar Hangileri?

Koçtaş Makita Darbesiz Matkaplar kategorisinden en çok satan 5 ürün;

  1. Berlin 128 Vf 20 Ah Çelik Mandrenli Bakır Sargılı 84 Parça Çift Akülü Vidalama Matkap
  2. Makita 6413 Darbesiz Matkap 450w
  3. 20v 2ah Çift Akülü Çelik Şanzıman Bakır Sargı Motor Vidalama Matkap Çantalı Set
Daha fazla göster
3 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama:
Aradığın ürünü
birlikte bulalım