Peşin Fiyatına  7 Taksit

Paşabahçe Çay Tabakları

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Sunumlarınızı Güzelleştiren Paşabahçe Çay Tabağı Çeşitleri

Paşabahçe çay tabağı modelleri, sahip olduğu çeşitlilik ve şık detaylarıyla kullanıcılarının birçok beklentisine yanıt verir. Paşabahçe çay tabakları, sade bardaklarınızı pratik bir şekilde misafirlerinize sunum yapabileceğiniz hale getirmenize yardımcı olur. Farklı renk seçeneklerine, tasarım detaylarına ve boyut alternatiflerine sahip olan ürünler, herkesin aradığı parçalara kolay bir şekilde erişmesini mümkün hale getirir. Ayrıca Paşabahçe çay tabağı modellerinin bazıları kahve fincanlarıyla da birlikte kullanılabilmesi sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Sunumlarınızın eksiklerini tek seferde tamamlamanıza imkan tanıyan ürünler, servislerinizi kolaylaştırır ve istediğiniz görünümü yakalamanızı kolaylaştırır. Örneğin, geleneksel çay bardaklarına sahipseniz onları uygun Paşabahçe çay tabağı çeşitleriyle kombinleyerek misafirlerinize sunulabilecek hale getirebilir, aynı bardağı günün istediğiniz zamanı değerlendirebilirsiniz. 

Türkiye’nin önemli markalarından birinin kaliteli parçalarını günlük hayatınıza dahil etmek ve sunumlarınızı istediğiniz gibi şekillendirmek istiyorsanız Paşabahçe çay bardağı çeşitleri bu konuda size yardımcı olabilir. Klasik, modern, renkli, eğlenceli ya da sade fark etmeksizin birçok farklı tasarım detayına sahip olacak biçimde kendi içinde çeşitlendirilen ürünler, kullanıcılarının istediği kullanımı elde etmesini mümkün hale getirir. Ayrıca ürünler, birine hediye almak istediğinizde de eğlenceli birçok alternatif içerir. Örneğin, hediye almak istediğiniz kişi kedileri seviyorsa Cats serisini satın alabilir, onlara eğlenceli ve kullanışlı bir hediye alabilirsiniz. Cats serisinde bulunan Paşabahçe çay tabağı çeşitlerinin üzerinde kedi figürleri yer alır. Ürünlerin üzerinde dört adet renkli ve sekiz adet beyaz kediler bulunur. Özel tasarımı sayesinde sofraların havasını tamamen değiştiren ve istediğiniz detayları elde etmenize imkan tanıyan ürünler, çay sunumlarını istediğiniz gibi yönetmenize olanak tanır.

Paşabahçe çay tabağı çeşitlerini incelediğinizde aynı zamanda ürünlerin sahip olduğu parça sayıları bakımından da birbirinden ayrıldığını görebilirsiniz. Seçenekleri incelediğinizde ürünleri tekli bir şekilde satın alabileceğiniz gibi takım halinde de satın alabileceğinizi görebilirsiniz. Tek seferde bütün ihtiyaçlarınız karşılamak istiyorsanız Paşabahçe çay tabağı 12'li ya da 6’lı setler arasından seçim yapabilir, sunumlarınızı pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Yeni evlenen çiftler çeyiz hazırlığı yaparken takımlar arasından tercihte bulunabilir, mutfaklarının eksik parçalarını pratik bir şekilde tamamlayabilir. Farklı parça sayılarına, tasarım detaylarına ve formlara sahip olan ürünler içerisinden sizin için uygun olanı kısa süre içinde bulabilir, istediğiniz kullanımı elde edebilirsiniz. 

Hem günlük hem de özel günlerde kullanabileceğiniz Paşabahçe çay tabağı modelleri sayesinde sofralarınıza istediğiniz havayı katabilir, sunumlarınızın temasını dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Sabah kahvaltı yaparken farklı akşam misafiriniz geldiğinde farklı takımları kullanabilir, sahip olduğunuz çay bardaklarını her ortamda değerlendirebilirsiniz. Bununla beraber birçok farklı renk detayına sahip olması sayesinde Paşabahçe çay tabağı modellerini yemek takımlarınızla da uyumlu olacak şekilde seçebilirsiniz. Beyaz, siyah, lacivert, kırmızı, yeşil ya da şeffaf cam fark etmeksizin birçok seçeneğe sahip olan ürünler sayesinde sofralarınızda istediğiniz renk detaylarını elde edebilir, yemek takımlarınızı Paşabahçe çay tabağı modelleri ile pratik bir şekilde kombinleyebilirsiniz. İstediğiniz özellikleri belirledikten sonra seçenekleri inceleyebilir, sunumlarınızı kolaylaştıracak ürünlere pratik bir biçimde ulaşabilirsiniz. Farklı özellikler bakımından kendi içinde çeşitli kategorilere ayrılan ürünler sayesinde aradığınız parçalara ulaşabilir, sofralarınızda dilediğiniz detayları elde edebilirsiniz.

Popüler Paşabahçe Çay Tabağı Serileri

Paşabahçe çay tabağı modellerini incelediğinizde birçok farklı seri olduğunu görebilirsiniz. Her biri kendi içinde farklı temalara sahip olan seriler, herkesin aralarından seçim yapabileceği pek çok alternatif içerir. Seriler hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak istiyorsanız aşağıdaki maddelere göz atabilir, sizin için hangilerinin uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

  • Paşabahçe Elysia çay tabağı serisi, markanın zarif parçaları arasında bulunur. Şeffaf ve merkezin dışında kalan alanlarda çizgilere sahip olan seri, sofralarda istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlar. hem özel günlerde hem de günlük olarak kullanılabilmesi sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Çapı 13,2 cm olan ürünler, sofralarınızda istediğiniz görünümü elde etmenizi kolaylaştırır. Aynı zamanda markanın ürünleri içerisinde Elysia isminde çay bardağı serisi de olduğunu görebilirsiniz. Bardaklar ile Paşabahçe çay tabağı çeşitlerini birlikte alarak kombinleyebilir ya da sahip olduğunuz bardaklarla ürünleri rahat bir şekilde bir araya getirebilirsiniz.
  • Paşabahçe Dantel çay tabağı serisi de zarafeti ve kendine özel şekliyle öne çıkar. Geleneksel modeller ile karşılaştırıldığında daha farklı bir forma sahip olan seri, sofralarında kendine has detaylar yakalamaktan hoşlanan kişilere hitap eder. Dantel serisini incelediğinizde ürünlerin kenarlarında yukarı doğru kıvrımlar olduğunu görebilirsiniz. Cam olmasının yanı sıra orijinal bir şekle sahip olması, Dantel serisi içinde bulunan Paşabahçe çay tabağı modellerine farklı bir görünüm kazandırır. Misafirlerinize sunum yaparken dikkat çekici parçalar kullanmak istiyorsanız 12 cm ölçüye sahip olan parçalardan yararlanabilir, istediğiniz görünümü pratik bir şekilde yakalayabilirsiniz.
  • Paşabahçe Linka çay tabağı serisi de orta bölümünde yer alan siyah şeritle dikkatleri üzerinde toplar. Seride bulunan Paşabahçe çay tabağı modellerinin orta bölümü siyah bir çizgiyle belirgin hale getirilir. Böylece sofralarda orijinal ve farklı bir görünüm elde edilmesini mümkün kılar. Sofralarınızda misafirlerinize sunum yaparken farklı detaylara sahip parçalar kullanmayı tercih ediyorsanız Linka serisi sizin için uygun olabilir.
  • Paşabahçe İrem çay tabağı serisi, sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Ürünlerin orta bölümü, diğer seriler ile karşılaştırıldığında biraz daha derindir. Bu derinlik, seride bulunan parçalara orijinal bir hava kazandırır. Sade tasarımı ve derinleştirilmiş tabanı sayesinde sofralarda zarif detaylar elde edilmesini sağlayan ürünler, kullanıcılarının beklentilerine yanıt verir. Ayrıca 10 cm çapında olduğu için masada çok fazla yer kalmamasıyla da küçük masalarda da rahat bir şekilde kullanılabilir. Şeffaf camdan üretilen seri, kullanıcılarına hem zarif hem de şık sofralar hazırlama konusunda yardımcı olur.
  • Paşabahçe Beykoz çay tabağı serisi, sofralarına kristal görünümlü parçalar katmaktan hoşlananlara hitap eder. Serideki parçaları incelediğinizde ürünlerin orta bölümünde kar tanesi benzeri bir figür ve yanlarında çizgili bir tasarım olduğunu görebilir. Bununla beraber her kıvrımı koyu renkli bir varağa sahip olan seri, sofralarda dikkat çekici bir görünüm elde edilmesini mümkün hale getirir. Çay sunumlarında şık ve ilk bakıştan itibaren dikkatleri üzerinde toplayacak parçalar kullanmak isteyen kişiler Beykoz serisi içinde bulunan Paşabahçe çay tabağı modellerinin sunduğu özelliklerden yararlanabilir. 11 cm ölçüye sahip olan serideki parçalar, kalın olmasıyla da sofralara bir ağırlık kazandırır. Kristal görünümü, zarif detayları ve kendine has dokusuyla Beykoz serisi, Paşabahçe çay tabağı modelleri içinde şık parçalar söz konusu olduğunda öne çıkar.
  • Paşabahçe Keyif çay tabağı serisi isminden de anlaşılabileceği gibi keyif çayı için tasarlanan parçalardan oluşur. 56 mm çapına sahip olan serideki parçalar diğerleriyle kıyaslandığında daha küçüktür. Yukarı doğru kıvrılan oval kesimli kenarlara sahip olan seri hem günlük hem de özel günlerde kullanılabilmesiyle öne çıkar.
  • Paşabahçe Etnik çay tabağı serisi ismiyle benzer şekilde etnik detaylara sahiptir. Düz bir tasarıma sahip olan parçaların kenarlarında etnik işlemeler yer alır. Kalın bir yapıya sahip olan serideki Paşabahçe çay tabağı çeşitleri, kendine has duruşu sayesinde sofralara farklı bir hava kazandırır. Yan taraflarında bulunan etnik figürler, sofralarına hem klasik hem de modern bir görünüm katmak isteyenlere hitap eder. Sofralarınıza şık ve zarif bir hava kazandırmak istiyorsanız Etnik Paşabahçe çay bardağı çeşitlerini kullanabilir, istediğiniz görünümü pratik bir şekilde yakalayabilirsiniz.
  • Paşabahçe Heybeli çay tabağı serisi sade tasarımı ve her türlü bardakla uyum sağlayabilecek yapısıyla öne çıkar. Serideki Paşabahçe çay tabağı çeşitlerini hem kulplu hem de kulpsuz bardaklarla kullanabilir, kullanım alanını dilediğiniz gibi artırabilirsiniz. Restoran ve kafelerde de sade tasarımından dolayı sıklıkla tercih edilen seri, her türlü ortama kolaylıkla uyum sağlar. 12,6 cm boyutunda olan serideki parçalar biraz geniş olmasıyla sofraları iyi bir şekilde doldurur. Her türlü yemek takımıyla uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanması sayesinde herkese hitap etmeyi başarır.
  • Yıldız serisi de markanın dikkatleri üzerinde toplayan parçalarını barındırır. Seride bulunan Paşabahçe çay tabağı çeşitleri farklı desenlere sahiptir. Ürünlerin ortasında kırmızı, etrafında lacivert ve en dış bölümünde kırmızı desenler yer alır. Ana rengi beyaz olan seri, sofralarına renk katmak isteyen kişiler için iyi bir seçenek haline gelir. 12 cm çapa sahip olan parçalar, sofranıza renk katmak istediğiniz zamanlarda kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Günlük ya da özel günler fark etmeksizin hemen hemen her yerde kullanabileceğiniz bir yapıya sahip olan ürünleri dilediğiniz yerde değerlendirebilir, sunumlarınıza fonksiyonellik kazandırabilirsiniz.
  • Göz serisi de farklı parçalardan hoşlanan kişilere hitap eder. Göz serisini incelediğinizde mavi, kırmızı, altın ve gümüş renkli modeller olduğunu görebilirsiniz. Göz serisinde yer alan Paşabahçe çay tabağı çeşitlerinin ortasında büyük bir göz ve kirpik deseni yer alır. Kendine has dokusuyla öne çıkan seri, farklı parçaları sunumlarına dahil etmek isteyen kişiler için iyi bir seçenek haline gelir. 12 cm çapına sahip olan seri, şık ve farklı duruşuyla dikkatleri üzerinde toplar.
  • Cam olanların yanı sıra Paşabahçe porselen çay tabağı çeşitleri de markanın öne çıktığı alanlar arasında yer alır. Sunflowe, İkat, Heart ya da Altın Bant gibi farklı seriler, porselenden üretilir. Porselen, şık duruşuyla sofralara farklı bir hava katmanıza yardımcı olur. Emotion serisinin yan tarafında farklı duyguları nitelendiren kalp figürleri yer alır. Nazar serisinin ortasında ise nazar boncuğu yer alır.
  • Porselenin yanı sıra Paşabahçe çay tabağı modellerinin içinde seramikten üretilen parçalar da yer alır. Acem serisi lacivert ana rengine sahiptir. Orta kısmından kenarlara doğru beyaz çizgiler gelir ve etrafında koyu renkli varaklar bulunur. Farklı renkleri uyumlu bir şekilde bir araya getirmesiyle birçok kişi tarafından tercih edilir. Acem serisinde aynı zamanda krem, pembe ve yeşil gibi farklı renkler de yer alır. Serçe serisi de seramikten üretilir ve üzerinde kuş figürleri yer alır. Serçe serisindeki Paşabahçe çay tabağı çeşitlerinin ortası tamamen yeşildir. Kuş figürleriyle yeşil renginin eşsiz uyumu, sofralarına doğal bir doku katmaktan hoşlananlara hitap eder.

Paşabahçe çay tabağı modelleri ve alternatiflerini inceleyerek aradığınız ürünlere erişebilir, sunumlarınızı iyileştirebileceğiniz parçalara kısa süre içinde erişebilirsiniz. Her zevke hitap edecek şekilde çeşitlendirilen parçalar sayesinde çay sunumlarınıza farklı bir hava katabilir, misafirlerinize istediğiniz sofraları hazırlayabilirsiniz. Ayrıca sabahları kahvaltı yaparken kullanabileceğiniz, günlük hayatında güvenle değerlendirebileceğiniz ürünlerle mutfaklarınıza fonksiyonellik katabilirsiniz.

Paşabahçe Çay Tabağı Çeşitleri Arasından Seçim Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Paşabahçe çay tabağı çeşitleri arasından seçim yaparken bazı kriterleri göz önünde bulundurmanız önerilir. Aşağıdaki maddeleri inceleyerek seçiminizi nasıl yapabileceğiniz hakkında fikir edinebilir, sunumlarınızı iyileştirmenize yardımcı olabilecek parçalara anında erişebilirsiniz;

  • Paşabahçe çay tabağı modelleri içerisinden seçim yapmadan önce ilk olarak kaç parçaya ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekir. Paşabahçe çay tabağı 6'lı ya da 12’li setler halinde satışa sunulduğu gibi tekli olarak da satışa sunulur. İhtiyaç duyduğunuz parça sayısını belirledikten sonra alternatifler içerisinden sizin için uygun olanı bulabilir, mutfaklarınızın eksik parçalarını kısa süre içinde tamamlayabilirsiniz.
  • Satın alacağınız ürünleri günlük hayatta mı misafirleriniz geldiğinde mi kullanacağınıza da karar vermeniz gerekir. Günlük hayatta kullanacağınız parçalar daha sade detaylara sahip olabilir. Bununla beraber misafirlerinize sunum yaparken kullanacağınız ürünlerde farklı desen detayları ya da işlemeler yer alabilir. Bununla beraber Paşabahçe çay tabağı çeşitlerinin bazıları hem günlük hem de özel günlerde kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanır. Tek parçayı günlük hayatınızın her alanında değerlendirmek istiyorsanız farklı detaylara sahip olan modeller arasından seçim yapmayı düşünebilirsiniz. Kullanım amacınızı belirledikten sonra çay tabağı Paşabahçe modelleri arasından seçiminizi pratik bir şekilde yapabilir, ihtiyaçlarınızı vakit kaybetmeden giderebilirsiniz.
  • Paşabahçe çay tabağı çeşitleri arasından seçim yaparken ürünlerin boyutlarını da göz önünde bulundurmalısınız. Örneğin, sunum yapmayı düşündüğünüz masanız küçükse daha küçük ebatlara sahip olan modeller arasından seçim yapmayı düşünebilirsiniz. Örneğin, Klasik Porselen Acem serisinde bulunan Paşabahçe çay tabağı çeşitleri 10 cm boyutlarına sahipken Heybeli serisindeki parçaların çapı 12,6 cm’dir. Hangi boyutların sizin için daha uygun olduğuna karar verdikten sonra seçeneklere göz atarak masalarınızla eşsiz bir şekilde uyum sağlayacak ürünlere erişebilirsiniz.
  • Paşabahçe çay tabağı çeşitleri arasından seçim yaparken hangi malzemeden üretilen parçaları kullanmak istediğinize de karar vermelisiniz. Paşabahçe çay tabağı modellerini incelediğinizde cam, porselen ve seramikten üretilen farklı parçalar olduğunu görebilirsiniz. Camdan üretilenler genellikle şeffaf bir yapıya sahipken seramik ve porselenden üretilen parçalar farklı renk detaylarına sahip olabilir. Masalarınıza nasıl bir renk katmak istediğinizi belirledikten sonra alternatifler arasından seçiminizi ona göre yapabilirsiniz. Bununla beraber Çarkıfelek gibi bazı camdan üretilen seriler de farklı renklerde olabilir. İstediğiniz malzemeyi belirledikten sonra renklere göz atabilirsiniz.
  • Paşabahçe çay tabağı çeşitleri arasından seçim yaparken yemek ya da kahvaltı takımlarınızın renklerini de göz önünde bulundurmanız önerilir. Örneğin, yemek takımlarınızdaki parçaların etrafında lacivert detaylar varsa Paşabahçe çay tabağı çeşitleri arasından lacivert çizgilere sahip olan modelleri tercih edebilirsiniz. Porselen ve seramikten üretilen Paşabahçe çay tabağı modellerini incelerseniz farklı renk detaylarına sahip olan modeller olduğunu görebilirsiniz.
  • Şekil de Paşabahçe çay tabağı çeşitleri arasından seçim yaparken göz önünde bulundurmanız gereken kriterler arasında bulunur. Bazı modeller düz yuvarlak bir yapıya sahipken bazılarında spiral detaylar ya da yukarı doğru uzanan parçalar yer alabilir. Farklı formlarda tasarlanan Paşabahçe çay tabağı arasından kişisel zevkleriniz doğrultusunda tercihte bulunabilir, sizin için uygun parçalara anında sahip olabilirsiniz.

Birçok farklı seçeneğe sahip olan Paşabahçe çay tabağı modelleri arasından sizin için uygun olanı bulabilir, sofralarınızda istediğiniz değişikliği yapmaya başlayabilirsiniz. Tasarım, renk, form ya da malzeme bakımından kendi içinde çeşitli kategorilere ayrılan ürünler arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

Herkes İçin Uygun Paşabahçe Çay Tabağı Fiyatları

Paşabahçe çay tabağı fiyatları sahip olduğu çeşitlilik sayesinde her bütçeye hitap eden alternatifler içerir. Seçenekleri incelediğinizde camdan, porselenden ya da seramikten üretilen farklı parçalar olduğunu görebilirsiniz. Porselenden üretilen Paşabahçe çay tabağı fiyatları ile camdan üretilenler farklı etiketlere sahip olabilir. Bununla beraber ürünlerin sahip olduğu ek detaylar da Paşabahçe çay tabağı fiyatları söz konusu olduğunda çeşitli farklılıklar oluşmasına neden olabilir. 

Bazı cam modellerde ekstra işlemeler yer aldığı için diğer camdan üretilenlere göre daha yüksek etiketlere sahip olabilir. Paşabahçe çay tabağı fiyatları her bütçeye hitap eden pek çok seçenek içerdiği için alternatifler arasından sizin için uygun olanı kolaylıkla bulabilir, mutfaklarınızın eksik parçalarını pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Koçtaş’taki uygun Paşabahçe çay tabağı fiyatları arasından bütçenize ve zevklerinize hitap edeni anında bulabilir, sunumlarınıza istediğiniz havayı katabilirsiniz.

Paşabahçe Çay Tabağı Kategorisiyle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Paşabahçe Çay Tabağı Setleri Nelerdir?

Paşabahçe çay tabağı setleri genel olarak porselen, cam ve seramik parçalardan oluşur. Bununla beraber renkli, sade, klasik ya da modern tasarımlara sahip olan modeller, herkesin kişisel zevkleri doğrultusunda seçim yapmasını mümkün kılar.

Paşabahçe Çay Tabağı Kaçlı Satılıyor?

Paşabahçe çay tabağı setlerini incelediğinizde 6’lı ya da 12’li olmak üzere farklı parça sayılarından oluşan modeller olduğunu görebilirsiniz. Aynı zamanda tekli olarak da satışa sunulan ürünler, herkesin ihtiyaç duyduğu kadar parça satın almasına olanak tanır. Kaç parçaya ihtiyaç duyduğunuzu belirledikten sonra Paşabahçe çay tabağı modelleri arasından aradığınızı bulabilirsiniz.

Paşabahçe Çay Tabağı Fiyatları Ne Kadar?

Paşabahçe çay tabağı fiyatları ürünlerin malzemelerine, tasarımlarına, boyutuna ve sahip olduğu ek detaylara göre değişebilir. Birçok farklı seçeneğe sahip olduğu için ürünler her bütçeye hitap etmeyi başarır.

En Çok Satan Paşabahçe Çay Tabakları Hangileri?

Koçtaş Paşabahçe Çay Tabakları kategorisinden en çok satan 5 ürün;

  1. Tabak Evi̇ Stoneware Mozaik Red Sefa 6 Lı Çay Tabağı 10cm
  2. Paşabahçe Çay Tabak Bardak Altı 54201 Çay Tabağı 12 Li
  3. Cooker Özel Alaçatı Sade Desensiz Porselen Çay Tabak 6 Adet Ckr4153
Daha fazla göster
6 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama: